Duurzaam reizen? Boek goedkoop treinkaartje!

Alvast het volgende uitje, stedentrip of vakantie aan het plannen? Onze treinreis blog staat boordevol met reis inspiratie, zoals mooie bestemmingen, uitjes, activiteiten, winkelgebieden en nog veel meer. Natuurlijk reis je duurzaam met de trein naar één van deze eindbestemmingen. Hiervoor biedt een goedkoop treinkaartje uitkomst. De voordeligste tickets vindt je altijd op Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij controleren dagelijks de aanbiedingen van alle aanbieders. Dit doen wij zowel voor aanbieders van binnenlandse, als internationale treintickets.

Goedkope treinkaartjes voor uitje in Nederland

Er zijn eigenlijk continu aanbiedingen beschikbaar, waarbij je een goedkoop treinkaartje, dagkaart of dagretour met korting kan bestellen. Vaak bij de NS Spoordeelwinkel, maar ook aanbieders als ActieVanDeDag, VakantieVeilingen, Albert Heijn, Blokker en andere bieden met regelmaat treinkaartjes met korting.

Ook andere reisproducten met korting, zoals groepstickets, samenreiskorting en abonnementen bespreken en promoten wij op de website. Zo bestel je al een enkele reis groepsticket vanaf 5,21 euro, bij groepsreizen met 7 personen.

Uitje, Citytrip of Vakantie? Reis duurzaam

Duurzaam reizen is gelukkig populairder dan ooit. Daarbij is er flink geïnvesteerd in goede verbindingen met de grote steden. Zo zit je al met 3:29 uur per Eurostar in Londen en met 3:18 uur met de Thalys in Parijs. Ook steden als Antwerpen, Brussel, Düsseldorf, Keulen en Frankfurt zijn op minimale reisafstand.

Verder investeert NS de komende jaren in snellere treinen naar Wenen en Berlijn om ook de afstand met de hoofdstad van Duitsland en Oostenrijk kleiner te maken. Hiermee lijkt duurzaam reizen per trein het in de komende 5 tot 10 jaar te gaan winnen van het vliegtuig. Doe jij hier al aan mee? Ontdek de leukste bestemmingen en bekijk de beschikbaarheid van goedkope treinkaartjes.

Inspiratie nodig? Lees ook

Met de trein naar Duitsland? Ontdek leuke bestemmingen