Duurzaam reizen? Boek goedkoop treinkaartje!

Alvast het volgende uitje, stedentrip of vakantie aan het plannen? Onze treinreis blog staat boordevol met reis inspiratie, zoals mooie bestemmingen, uitjes, activiteiten, winkelgebieden en nog veel meer. Natuurlijk reis je duurzaam met de trein naar één van deze eindbestemmingen. Hiervoor biedt een goedkoop treinkaartje uitkomst. De voordeligste tickets vindt je altijd op Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij controleren dagelijks de aanbiedingen van alle aanbieders. Dit doen wij zowel voor aanbieders van binnenlandse, als internationale treintickets.

Goedkope treinkaartjes voor uitje in Nederland

Er zijn eigenlijk continu aanbiedingen beschikbaar, waarbij je een goedkoop treinkaartje, dagkaart of dagretour met korting kan bestellen. Vaak bij de NS Spoordeelwinkel, maar ook aanbieders als ActieVanDeDag, VakantieVeilingen, Albert Heijn, Blokker en andere bieden met regelmaat treinkaartjes met korting.

Ook andere reisproducten met korting, zoals groepstickets, samenreiskorting en abonnementen bespreken en promoten wij op de website. Zo bestel je al een enkele reis groepsticket vanaf 5,21 euro, bij groepsreizen met 7 personen.

Uitje, Citytrip of Vakantie? Reis duurzaam

Duurzaam reizen is gelukkig populairder dan ooit. Daarbij is er flink geïnvesteerd in goede verbindingen met de grote steden. Zo zit je al met 3:29 uur per Eurostar in Londen en met 3:18 uur met de Thalys in Parijs. Ook steden als Antwerpen, Brussel, Düsseldorf, Keulen en Frankfurt zijn op minimale reisafstand.

Verder investeert NS de komende jaren in snellere treinen naar Wenen en Berlijn om ook de afstand met de hoofdstad van Duitsland en Oostenrijk kleiner te maken. Hiermee lijkt duurzaam reizen per trein het in de komende 5 tot 10 jaar te gaan winnen van het vliegtuig. Doe jij hier al aan mee? Ontdek de leukste bestemmingen en bekijk de beschikbaarheid van goedkope treinkaartjes.

Inspiratie nodig? Lees ook

Met de trein naar Duitsland? Ontdek leuke bestemmingen

5x Mooie stad in Denemarken

Met trein naar Disneyland Parijs

Hoge bergen en heuvels in Nederland

5x Trein en Havenstad in Europa

Trein en Winkelen in België

Trein en Winkelen in Duitsland

Trein en Wandelen in Duitsland

Trein en Wandelen in de Ardennen, België

Trein en Winkelen in Nederland

5x Wandelen en trein in Duitsland

5x kajakken of kanoën in de Ardennen

5x Kajakken of Kanoën op de grens van Nederland en Duitsland

5x kajakken of kanovaren in Nederland

Met de trein naar België: Wat te doen?

5x treinreizen naar Zwitserland

5x mooiste steden in Zwitserland

Mooie treinreizen en routes in Duitsland

Leuk dagje weg in Nederland

Mooiste treinreizen door Zwitserland

5 leuke stedentrip bestemmingen in Frankrijk

Trein naar Vliegveld in Duitsland

CityTrip België? Ontdek de leukste bestemmingen!

Trein naar vliegveld in België

Ontvang acties

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Het Amsterdamse Rijksmuseum is het bekendste museum van Nederland. Altijd al een bezoekje willen brengen aan dit historische museum? Doe dit dan per trein! Geen files, onmogelijke parkeerplaatsen en drukte op de weg. In deze blog vertellen we je alles over het museum...

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Zin in een actief dagje weg met de trein? Bezoek Outdoor klimpark JoyTime in Drenthe. Geen gefocus, filerijden en hoge brandstofkosten: gewoon lekker relaxen. Het klimpark in Grolloo is omringt met groen, maar is tóch makkelijk te bereiken. In deze blogpost vertellen...

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Vergeet autorijden, de vele files en de hoge brandstofkosten. Een dagje treinen is dé manier om je bestemming te bereiken. Met het grote Nederlandse treinennet zijn de meeste plaatsen moeiteloos te bereiken.  Zo ook leuke uitjes! In deze blog gaan we het hebben over...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders