5x kajakken of kanovaren in Nederland

Iedereen kent het wel, maar we doen het niet vaak genoeg; kanoën of kajakken in Nederland. Alles wordt mooier vanaf het water en daarom zijn er diverse kajak en kanoroutes in Nederland te vinden. Wij nemen je mee naar de 5 mooiste kanoroutes om een dag te kajakken of kanovaren in Nederland.Overzicht: Trein actiesUiteraard kan je deze locaties met de trein en het Openbaar Vervoer bezoeken. Kijk voor een goedkoop treinkaartje altijd op onze website, want reisproducten als de NS dagretours, dagkaarten of treinkaartjes enkele reis worden regelmatig met korting aangeboden.

Weerribben: grootste laagveenmoeras van West-Europa

Een walhalla voor peddelaars. Het grootste laagveenmoeras van West-Europa kent vele vaarten, kanalen en veenstromen. Dit alles zorgt voor een waar spektakel en een zeer mooie route voor kajak en kanovaarders in Nederland.Geniet bij kanotocht Weerribben van uitgestrekte hooi- en rietlanden en laat je onder dompelen in de groene tunnels van Nederlandse moerasbossen.
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 

Een bericht gedeeld door Annemarie – Ishetnogver.nl (@annemaries) op

Leusden: kanoroute langs de Grebbelinie

De kanoroute is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen diverse organisaties en gemeenten. Zo zijn er langs de Grebbelinie verschillende routes mogelijk, namelijk:
  • Rhenen – Wageningen – Veenendaal (11-12 km, plm. 3 1/2 uur varen)
  • Door Veenendaal (4 km, plm. 1 uur varen)
  • Veenendaal – Scherpenzeel (7 km, plm 2 uur varen)
  • Rondje Leusden (16 km, plm. 4 1/2 uur varen)
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 

Een bericht gedeeld door ingridkoopman (@ingridkoopman) op

Appingendam: schilderachtige rivier het Damsterdiep

Weleens in het noorden van Nederland geweest? Doe de verkenningstocht door het Groningse landschap. Gelegen aan de schilderachtige rivier het Damsterdiep, waarbij je langs landgoed Ekenstein peddelt in jouw eigen kajak of kano.De verhuur van een kano vind je bij camping Ekenstein.
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 

Een bericht gedeeld door Jeanette Tax (@taxintown) op

Iemswalderhem: afwisselende kanoroute

Een afwisselende tocht met sloten, plassen en het oude Middelzeegebied. De kanoroute nabij Iemswalderhem is mooi en start bij de brug in Wolsummerketting. Kanoverhuur vind je bij de Theetuin in Iemswalderhem.
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 

Een bericht gedeeld door JAPKE JANNEKE (@japkejanneke.nl) op

Biesbosch: avontuurlijk doolhof van rivieren

De Biesbosch is al jaren razend populair onder wandelaars, fietsers, hondenliefhebbers en kanovaarders. Het gebied kent talloze riviertjes die zijtakken van elkaar vormen. In het gebied tref je glashelder water, wilgenbossen en waterbekkens. Bewoont door een scala aan vogelsoorten, zoals ganzen, reigers en eenden.Opstappen en verhuur kan in Drimmelen en bij jachthaven Vissershang.
Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!