Trein naar Engeland

Met de trein naar het Verenigd Koninkrijk? Er vertrekken dagelijks 2 directe verbindingen per Eurostar vanaf Amsterdam Centraal naar Londen. Met een reistijd 4 uur en 39 minuten komt u aan in hartje centrum. Het goedkoopste treinkaartje naar Engeland boekt u bij TheTrainLine. Deze verkoper vergelijkt prijzen van alle vervoerders zonder bijkomende kosten.

Met de trein naar Engeland? Dat kan en is tegenwoordig goed te doen. Met dagelijks 2 directe treinen van Eurostar vanaf Amsterdam Centraal en in totaal 6 verbindingen zijn Britse bestemmingen uitstekend bereikbaar. De terugreis is zelfs al verkrijgbaar voor € 40 en de reistijd is korter. Dit heeft te maken met de grenscontrole richting het Verenigd Koninkrijk.

Treinreis naar Engeland plannen

Binnenkort een stedentrip naar Engeland maken? Dan raden wij aan om goed voorbereid op reis te gaan. Denk hierbij aan bezienswaardigheden, overnachtingen en natuurlijk de heen- en terugreis. Via onze website kunt u eenvoudig uw treinreis naar Engeland plannen middels de boekingstool of handmatig door één van de bestemmingen te selecteren. Uiteraard is Londen de populairste Britse bestemming en verkrijgbaar via de onderstaande pagina.

  • Treintickets naar Londen vanaf € 59
  • Met de trein naar Londen
  • Laagste prijs voor dezelfde reis!
  • Online geen boekingskosten
  • Vroeg boeken = voordelig reizen
  • Tickets zoeken

Per trein naar Engeland

In Engeland is één van de populairste bestemmingen van Europa gevestigd. Het gaat uiteraard om Londen die jaarlijks miljoenen toeristen van over de hele wereld aantrekt. De steden zijn naast hun geweldige uitgaansleven populair om hun geschiedenis en prachtige gebouwen. De binnenstad is altijd levendig met lange winkelstraten. Dit maakt Engeland een land waar je zeker een keer geweest moet zijn.

Treinticket naar Engeland boeken

Voor een treinkaartje naar Engeland zijn er op deze website een aantal van de scherpste aanbiedingen geselecteerd, zodat u zeker niet teveel betaald. Om een treinkaartje naar Engeland te boeken kunt u dus gewoon hier terecht.

Treinkaartje naar Engeland korting

Treinkaartjes naar Engeland zijn tegenwoordig te krijgen voor weinig geld. Goedkoop treinkaartje zoekt dagelijks het web af voor de voordeligste aanbiedingen, waardoor u niet verder hoeft te zoeken. Benieuwd naar de lopende aanbiedingen? Bekijk alle kortingsacties van NS International!


Terug naar: Internationale treintickets

Bestemmingen in Engeland

Treinreis naar Londen

Trein Londen

Eurostar Engeland, Internationale Treinreizen, Korting Engeland, Korting Londen, Mooie steden in Engeland, Stedentrip Londen, Trein Engeland, trein Londen

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!