Treinreis naar Frankfurt

€ 39,-

De treinreis naar Frankfurt maken? Bij ons betaalt u de minimale prijs voor dezelfde reis!

Treinkaartjes naar Frankfurt

Frankfurt is één van de modernste Duitse steden met een grote diversiteit aan winkels, restaurantjes en bezienswaardigheden. In deze stad ben je er echt even tussenuit en dat is wat we soms gewoon even nodig hebben! Wilt u een treinkaartje naar Frankfurt boeken? Voor slechts € 39,- heeft u er al één! Gezellig een weekendje weg of er even tussenuit? Frankfurt is ideaal!

In de hefst- en wintermaanden wordt deze stad omgetoverd in een waar kerstparadijs. De Duitse kerstmarkten lijken ieder jaar in populariteit toe te nemen en ook in Frankfurt vindt u de kraampjes terug. Proef de gezelligheid en beleef het gewoon een keer! Boek een treinkaartje naar Frankfurt en geniet van de warme en gezellige sfeer.

Treinreizen naar Frankfurt

Trein naar Frankfurt is ideaal!

Frankfurt is al jaren populair en een ware bezienswaardigheid! De stad is niet alleen bekend om zijn wereldberoemde worsten, maar natuurlijk ook om haar gebouwen en haar prachtige skyline. Ga naar Frankfurt om eens lekker te genieten van het nachtleven of om heerlijk te eten en lekker te genieten. Kijk hiervoor naar onze extra voordelige kortingen!

Reistijd naar Frankfurt

Omdat het binnen Nederland mogelijk is om op verschillende stations op te stappen zijn er verschillende reistijden mogelijk. Hieronder is te zien wat de reistijd vanaf elk opstapstation is.

Traject Reistijd Overstappen
Amsterdam- Frankfurt 3:56 0
Schiphol- Frankfurt 4:14 1
Rotterdam- Frankfurt 4:25 1
Utrecht- Frankfurt 3:28 0
Arnhem - Frankfurt 2:57 0

Treintickets naar Frankfurt online bestellen

Treintickets naar Frankfurt bestelt u tegenwoordig gemakkelijk en snel via het internet. Een treinticket naar Frankfurt online bestellen? Voor slechts 39,- euro is het al mogelijk om met de trein naar Frankfurt af te reizen. Wij raden u aan om 3 tot 6 maanden van te voren een treinticket te bestellen, zodat u kunt genieten van het voordeligste tarief. Maak gebruik van de 1e link om een treinticket naar Frankfurt te bestellen en van de 2e link voor een treinreis naar de luchthaven van Frankfurt.

Trein naar Luchthaven Frankfurt

Vanuit luchthaven Frankfurt vliegen? Er vertrekken dagelijks voldoende treinen vanuit Amsterdam Centraal naar Luchthaven Frankfurt en met een reistijd van slechts 3 uur en 55 minuten wordt u per ICE International voor € 39,- naar dit vliegveld in Frankfurt gebracht. Direct boeken? Zoek tickets via de onderstaande knop!

Goedkope hotels in Frankfurt

Heeft u nog een hotel in de omgeving van Frankfurt nodig? Dan raden wij u aan om van de onderstaande link gebruik te maken. Op deze pagina kunt u ruim 200 hotels in Europa vergelijken, waardoor u altijd de laagste prijs betaalt voor een goede accommodatie.

  • Mövenpick hotel in het centrum
  • Falk Suite
  • Cult Frankfurt Stad

Treinreis naar Frankfurt

De reisduur van de treinreis naar Frankfurt bedraagt ongeveer 3 uur en 46 minuten. Tijdens de treinreis naar Frankfurt bent u van alle gemakken voorzien, want de ICE trein waarmee u reist behoord tot één van de modernste hogesnelheidstreinen in Europa. Vanaf Amsterdam Centraal vertrekt er 7 keer per dag een ICE trein in de richting van Frankfurt. De prijs voor de 1e klas is 69,- euro en de prijs voor de 2e klas is slechts 39,- euro.

Treinreis Frankfurt

Trein Frankfurt

Prijs: 39
Aanbieder: NS International

De ICE trein naar Frankfurt is één van de modernste treinen in Europa. Het comfort en reisgemak is ongekend en heeft ervoor gezorgd dat de meerderheid van de klanten terugkomt bij ICE. De klanttevredenheid van ICE is vergelijkbaar met die van Thalys en dit moet natuurlijk zo blijven. Daarom is optimaal reiscomfort, service en reisgemak verzekerd. Met een reistijd van 3 uur en 46 minuten bent u binnen afzienbare tijd op de gewenste bestemming, terwijl u gezellig een kopje koffie kan drinken met uw reisgenoten.

Trein Frankfurt

Meest geboekt naar Frankfurt

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar Frankfurt.

Traject Trein Tarief
Amsterdam - Frankfurt ICE International & IC Berlijn € 39
Schiphol - Frankfurt ICE International & IC Berlijn € 39
Rotterdam - Frankfurt ICE International & IC Berlijn € 39
Utrecht - Frankfurt ICE International & IC Berlijn € 39
Groningen - Frankfurt ICE International & IC Berlijn € 39
Tilburg - Frankfurt ICE International & IC Berlijn € 39
Eindhoven - Frankfurt ICE International & IC Berlijn € 39

*Bovenstaande tarieven zijn 'vanaf' prijzen.

Korting op het treinkaartje naar Frankfurt

Het is mogelijk om via NS International korting op uw treinkaartje naar Frankfurt te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij NS International korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Frankfurt. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Frankfurt. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Meer over: Korting bij NS International

Treintickets naar Frankfurt

Bezienswaardigheden in Frankfurt

Een treinticket naar Frankfurt geboekt en benieuwd wat u allemaal kunt doen in deze stad? Deze Duitse bestemming is geschikt om te shoppen, ontspannen en lekker eten. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken en zijn Duitse specialiteiten als bratwurst en bier op elke hoek verkrijgbaar. Bekijk hieronder de top 5 van bezienswaardigheden in Frankfurt.

  • Uitzicht vanaf Main Tower (panorama)
  • Main (rivier)
  • Zeil (winkelstraat)
  • Römerberg (oude binnenstad)
  • Alte Oper (opera gebouw)

Voordelen van treinreizen

Service aan boord Ontspannen reizen Voldoende beenruimte
Directe verbinding Lage reiskosten Voldoende bagage

Bezoekers keken ook naar

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close