Met de trein naar België: Wat te doen?

Wil jij binnenkort met de trein naar België? Dan zijn er een groot aantal activiteiten, bezienswaardigheden en leuke bestemmingen. In een serie inspirerende artikelen hebben wij op onze blog leuke uitstapjes uitgewerkt. Zo vind je mogelijkheden om te shoppen, wandelen of complete vakanties.

Natuurlijk reis je met de trein naar België. Een duurzaam vervoersmiddel en zeer comfortabel. Ook om de prijs hoef je het niet te laten, want goedkope treinkaartjes boek je tot 7 dagen voor vertrek. Zo reis je al voor 9 euro van Breda naar Antwerpen. Kaartjes boek je bij aanbieders als NS international, TheTrainLine, Deutsche Bahn of B-Europe. Lopende aanbiedingen vind je natuurlijk bij ons!

Winkelen in België

Lekker een dagje of weekendje winkelen in België. Er zijn tal van leuke bestemmingen, maar ook zeker steden die je beter kan overslaan met dit reisdoel. Check daarom voor vertrek wat een leuke stad in België is om te winkelen.


Lees meer: Winkelen in België


Wandelen in de Ardennen

Natuurgebied de Ardennen is bekend onder jongeren en ouderen. Niet alleen de fascinerende activiteiten, maar de eindeloze wandelpaden en pure natuur inspireert mensen dagelijks. Uiteraard hebben wij een aantal wandelpaden voor jou opgezocht. Hou jij van wandelen? Dan moet je deze wandelroutes in België zeker overwegen.


Lees meer: Wandelen in de Ardennen


Kajakken of kanoën in de Ardennen

Alles is mooier vanaf het water, maar met de kajak of kano door de Ardennen is wel een hele speciale ervaring. Er zijn diverse rivieren en routes in België waar je als toerist een heerlijk dagje kan kanovaren. Benieuwd? Lees het hele artikel!


Lees alles: Kanovaren in de Ardennen


Leuke bestemmingen in België

Gewoon opzoek naar een leuke bestemming in België. Naast de twee grote steden zijn er nog een aantal andere bekende en ontzettend leuke plaatsen. Bezoek ze allemaal!


Lees alles: Leuke bestemmingen in België


Kustplaatsen in België

Zeker in de zomer, maar ook in het voor- en najaar zijn dit super leuke uitjes. Reis met de trein naar een kustplaats in België. De Belgische kust kent diverse stranden, winkels, horecagelegenheden en mooie wandelingen. Ook lekker uitwaaien?

Lees alles: Kustplaatsen in België


Pretparken in België

Heb je de parken in Nederland wel gezien? Bezoek dan een leuk pretpark in België. Wij hebben ze allemaal voor je opgezocht. Wist je dat ze goed bereikbaar zijn met de trein?


Ontdek ze allemaal: 5 leuke pretparken in België


Met de trein naar België

België heeft zoveel te bieden en is op minimale afstand van veel grote Nederlandse steden. Zeker met de trein ben je in enkele uren op de gewenste bestemming. Sinds 2019 reis je al vanaf 9 euro van Breda naar Antwerpen en vanaf 20 euro vanaf elk ander station in Nederland. Kaartjes zijn al tot 7 dagen voor vertrek tegen het voordeligste tarief verkrijgbaar. Reis je in het weekend? Dan kan een ticket enkele euro’s duurder worden, maar het blijft betaalbaar!


Meer informatie of boeken: Trein Belgie


Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Fietsen in Londen: 5 leuke fietsroutes in Londen

Fietsen in Londen: 5 leuke fietsroutes in Londen

Londen biedt een aantal fantastische fietsroutes die je langs enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad voeren, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van de prachtige parken en sfeervolle wijken. Voordat je op pad gaat, is het belangrijk om te...

Rotterdam: proef met wegwerpbekers tegen afvalberg

Rotterdam: proef met wegwerpbekers tegen afvalberg

Rotterdamse ondernemers, in samenwerking met de gemeente Rotterdam en NS, hebben de handen ineengeslagen om een innovatieve oplossing te introduceren voor het probleem van wegwerpbekers. Vanaf 18 maart wordt een proef gelanceerd waarbij reizigers op station Rotterdam...

Eurostar: trein naar Londen in 2024

Eurostar: trein naar Londen in 2024

Ontdek wereldstad Londen! Deze bruisende bestemming met iconische bezienswaardigheden is populair, vanwege zijn lange winkelstraten, warenhuizen, cultuur van magie en ontdek de bruisende energie, de iconische bezienswaardigheden en de rijke geschiedenis van Londen,...

Pin It on Pinterest