Met de trein naar België: Wat te doen?

Wil jij binnenkort met de trein naar België? Dan zijn er een groot aantal activiteiten, bezienswaardigheden en leuke bestemmingen. In een serie inspirerende artikelen hebben wij op onze blog leuke uitstapjes uitgewerkt. Zo vind je mogelijkheden om te shoppen, wandelen of complete vakanties.

Natuurlijk reis je met de trein naar België. Een duurzaam vervoersmiddel en zeer comfortabel. Ook om de prijs hoef je het niet te laten, want goedkope treinkaartjes boek je tot 7 dagen voor vertrek. Zo reis je al voor 9 euro van Breda naar Antwerpen. Kaartjes boek je bij aanbieders als NS international, TheTrainLine, Deutsche Bahn of B-Europe. Lopende aanbiedingen vind je natuurlijk bij ons!

Winkelen in België

Lekker een dagje of weekendje winkelen in België. Er zijn tal van leuke bestemmingen, maar ook zeker steden die je beter kan overslaan met dit reisdoel. Check daarom voor vertrek wat een leuke stad in België is om te winkelen.


Lees meer: Winkelen in België


Wandelen in de Ardennen

Natuurgebied de Ardennen is bekend onder jongeren en ouderen. Niet alleen de fascinerende activiteiten, maar de eindeloze wandelpaden en pure natuur inspireert mensen dagelijks. Uiteraard hebben wij een aantal wandelpaden voor jou opgezocht. Hou jij van wandelen? Dan moet je deze wandelroutes in België zeker overwegen.


Lees meer: Wandelen in de Ardennen


Kajakken of kanoën in de Ardennen

Alles is mooier vanaf het water, maar met de kajak of kano door de Ardennen is wel een hele speciale ervaring. Er zijn diverse rivieren en routes in België waar je als toerist een heerlijk dagje kan kanovaren. Benieuwd? Lees het hele artikel!


Lees alles: Kanovaren in de Ardennen


Leuke bestemmingen in België

Gewoon opzoek naar een leuke bestemming in België. Naast de twee grote steden zijn er nog een aantal andere bekende en ontzettend leuke plaatsen. Bezoek ze allemaal!


Lees alles: Leuke bestemmingen in België


Kustplaatsen in België

Zeker in de zomer, maar ook in het voor- en najaar zijn dit super leuke uitjes. Reis met de trein naar een kustplaats in België. De Belgische kust kent diverse stranden, winkels, horecagelegenheden en mooie wandelingen. Ook lekker uitwaaien?

Lees alles: Kustplaatsen in België


Pretparken in België

Heb je de parken in Nederland wel gezien? Bezoek dan een leuk pretpark in België. Wij hebben ze allemaal voor je opgezocht. Wist je dat ze goed bereikbaar zijn met de trein?


Ontdek ze allemaal: 5 leuke pretparken in België


Met de trein naar België

België heeft zoveel te bieden en is op minimale afstand van veel grote Nederlandse steden. Zeker met de trein ben je in enkele uren op de gewenste bestemming. Sinds 2019 reis je al vanaf 9 euro van Breda naar Antwerpen en vanaf 20 euro vanaf elk ander station in Nederland. Kaartjes zijn al tot 7 dagen voor vertrek tegen het voordeligste tarief verkrijgbaar. Reis je in het weekend? Dan kan een ticket enkele euro’s duurder worden, maar het blijft betaalbaar!


Meer informatie of boeken: Trein Belgie


Citytrip Keulen per trein

Citytrip Keulen per trein

Keulen is een heerlijke bestemming voor een citytrip. Deze Duitse stad is heel makkelijk en relatief snel te bereiken met de trein. Je hoeft geen uren te reizen om alle mooie bezienswaardigheden te kunnen bekijken. En dat zijn er nogal wat. Zoals het wereldberoemde...

5x trein en wintersport in Frankrijk

5x trein en wintersport in Frankrijk

Het is misschien wel de mooiste tijd van het jaar, maar de reis is niet altijd even makkelijk. Bekijk daarom deze 5 trein en wintersportbestemmingen in Frankrijk, want hier is alles goed geregeld en de wintersportbestemmingen zijn uitstekend bereikbaar. In de winter vertrekt er zelfs een speciale Ski-Thalys vanaf Amsterdam Centraal voor een rechtstreekse verbinding met de verschillende stations. Zo reis je comfortabel, betaalbaar en met een minimale reistijd per trein naar jouw favoriete wintersport locatie in Frankrijk.

5 leuke steden in België

5 leuke steden in België

België heeft zoveel moois te bieden. Maar wat zijn de leukste bestemmingen? Welke steden en plaatsen in België moét je echt gezien en bezocht hebben? Of je nu een liefhebber bent van cultuurhistorische bezienswaardigheden, de gastvrijheid of de culinaire hoogstandjes....

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders