Treinreis naar Keulen

€ 19,-

De treinreis naar Keulen maken? Bij ons betaalt u de minimale prijs voor dezelfde reis!

Treinkaartjes naar Keulen

Er zijn in Nederland verschillende aanbieders die treinkaartjes naar Keulen aanbieden. Allemaal verkopen zij treinkaartjes van de NS. De NS staat voor de "Nederlandse Spoorwegen" en verzorgd uiteindelijk het treinkaartje voor iedere reiziger. Dit geldt dus ook voor een treinkaartje naar Keulen. Overige aanbieders kopen de kaartjes vaak groot in, zodat zij het treinkaartjes product met korting kunnen aanbieden. Hieronder vindt u een lijst met de verschillende aanbieders van treinkaartjes naar Keulen.

Reistijd per trein naar Keulen

Traject Reistijd Overstappen
Amsterdam - Keulen 2:38 0
Schiphol - Keulen 2:56 1
Rotterdam - Keulen 3:07 1
Utrecht - Keulen 2:10 0
Arnhem - Keulen 1:39 0

Treinreis naar Keulen

In het onderstaande plaatje kunt u uw treinreis naar Keulen bekijken. Keulen ligt in Duitsland, in de buurt van Frankfurt. Op de kaart hieronder is tevens te zien langs welke andere treinstations u zult rijden op uw treinreis.

Treinreis Keulen

Ontdek de prachtige stad en omgeving van Keulen!

Trein Keulen

Prijs: 19
Aanbieder: NS International

Met de trein naar Keulen is de laatste jaren erg populaire gebleken. De trein biedt een hoop gemak en comfort op uw reis, waardoor het tot de meest gebruikte vervoersmiddelen behoord. De Nederlandse Spoorwegen kent een hoogwaardig treinen-netwerk, waardoor het voor ieder individu mogelijk is om de gewenste bestemming te bereiken.

Trein Keulen

Voor slechts € 29,- kunt u met de trein naar Keulen

Korting op het treinkaartje naar Keulen

Het is mogelijk om via NS International korting op uw treinkaartje naar Keulen te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij NS International korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Keulen. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Keulen. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Meer over: Korting bij NS International

treinkaartje Keulen

Keulen is berucht om haar jaarlijkse kerstmarkten!

Goedkoop hotel in Keulen vinden

Bent u opzoek naar goedkope hotels in Keulen? Via de onderstaande link kunt u hotels van ruim 200 websites met elkaar vergelijken, waardoor u altijd op de beste en goedkoopste uit zult komen. Vergelijk en ontdek het zelf! Aanraders zijn:

  • Lindner Hotel Dom Residence
  • CityClass Hotel Caprice aan de Dom
  • Novum Hotel in het oude gedeelte

Button

Aanbieders van treintickets naar Keulen

Er zijn een groot aantal aanbieders van treintickets naar Keulen, maar hiervoor hoeft u niet verder te zoeken. Via de bovenstaande bestelknoppen komt u op de juiste pagina en vindt u de gewenste treinreis voor het laagste tarief. Houdt er rekening mee dat u voor deze treinreis ruim 3 maanden van tevoren moet boeken voor vroegboekkorting.

Vroeg boeken = voordelig reizen!

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+