Trein naar Keulen

De trein naar Keulen vertrekt dagelijks 5 tot 6 keer vanaf Amsterdam Centraal met tussenstops op station Utrecht CS en Arnhem. Met een directe verbinding wordt u met een reistijd van slechts 02:38 uur per ICE International naar Keulen gebracht. Goedkope treinkaartjes naar Keulen boekt u 3 tot 6 maanden voor vertrek voor € 20 (2e klas) en € 40 (1e klas). Naar mate de reisdatum dichterbij komt en zitplaatsen uitverkocht raken zal de prijs stijgen. 1 maand voor vertrek stijgt de prijs naar € 30 en 1 week voor vertrek tot € 40.

Reserveren van een zitplaats in de ICE International naar Keulen is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden om het reisgemak te vergroten en een zoektocht naar een zitplaats te voorkomen. Bekijk beschikbare treinkaartjes naar Keulen via TrainLine en vergelijk prijzen van alle vervoerders zonder bijkomende kosten.

Reisinformatie Trein naar Keulen

Honger gekregen? Geen probleem, want treinen van ICE International beschikken over een bistrorijtuig waar u onderweg een hapje en drankje kunt halen. Verder beschikt u over comfortabele zitplaatsen, stopcontacten en Wifi in zowel 1e als 2e klas.

Met de trein naar Keulen

Reis met de trein naar Keulen vanaf elk station in Nederland vanaf € 20 (2e klas) en € 40 (1e klas). De overstap op de ICE International is binnen Nederland op station Amsterdam CS, Utrecht CS of Arnhem CS, waarna u over de grens naar Duitsland wordt gebracht. In Duitsland stopt de trein naar Keulen op station Oberhausen, Duisburg en Düsseldorf, waarna deze doorreist naar Köln Hauptbahnhof.

Het reserveren van een zitplaats in de trein naar Keulen geeft u aan in het bestelproces, waarna u per e-mail de tickets ontvangt. Op uw ticket treft u het rijtuig en zitplaatsnummer die u op informatieborden op het perron voor internationale treinen kunt terugvinden, zodat u weet waar uw rijtuig zich ongeveer bevindt. Komt u er niet uit? Geen probleem, want er is altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen.

Route ICE International naar Keulen

Treintickets Keulen

Treintickets naar Keulen boekt u online zonder extra kosten, waarbij de prijs afhankelijk is van het moment van boeken, de reisklasse (Eerste of Tweede Klas) en de flexibiliteit (omboekings- of annuleringsmogelijkheden). Tweede klas is verkrijgbaar vanaf € 20, Eerste klas vanaf € 40, Flextarief (2e klas) vanaf € 71,20 en Flextarief (1e klas) vanaf 117,80.

Prijs Trein Keulen

De prijs van tickets naar Keulen hangt af van de reisklasse, flexibiliteit en het boekingsmoment. 180 dagen voor vertrek boekt u al vanaf € 20 tickets vanaf Amsterdam CS naar Keulen Hbf voor de ICE International en ontvangt u 60% korting op regulier tarief. 30 dagen voor vertrek wordt dit al verlaagt naar 40% en zijn kaartjes verkrijgbaar vanaf € 30. Een week van tevoren is de korting gezakt naar 20% en zijn treinkaartjes verkrijgbaar vanaf € 40.

Enkele dagen voor vertrek betaalt u voltarief en wordt er geen korting meer vergeven op treinkaartjes. Bij het boeken van internationale treintickets profiteren vroegboekers altijd van korting en worden tarieven hoger naarmate de reisdatum dichterbij komt. Trein Keulen

Flex-tarief Keulen

U kunt treinkaartjes naar Keulen boeken met het Flex-tarief. Het flextarief, de Flesprijs of de Flexpreis is niet het voordeligste tarief, maar geeft u de mogelijkheid om uw kaartjes kosteloos om te boeken of te annuleren tot 1 dag voor vertrek. De flestarieven zijn verkrijgbaar voor beide reisklassen; 1e klas en 2e klas. Voor slechts € 19,90 kunt u met de trein naar Keulen

Trein, Bus of Vliegtuig naar Keulen?

Als voorstander van treinreizen helpen wij u graag met het vergelijken van trein, bus en vliegreizen. Bustickets zijn meestal voordeliger, maar minder comfortabel en snel. Vliegreizen naar Keulen zijn eigenlijk niet rendabel, waardoor u al snel bij de trein uitkomt. Trein, bus en vliegtickets naar Keulen vergelijkt u eenvoudig en snel bij Omio zonder extra kosten.

 • Treinticket vanaf € 19,90
 • Vliegticket vanaf € 80
 • Busticket vanaf € 16

Treinticket Keulen

Trein en Hotel in Keulen

Opzoek naar een voordelige combideal trein + hotel in Keulen? Bekijk het aanbod van Kras en DeJongIntra voor een voordelige trein en hotel aanbieding.

ICE International naar Keulen

De ICE International verzorgt de directe verbinding naar Keulen en vertrekt 6 keer per dag. Vanaf Keulen Hbf reist de ICE International verder naar bestemmingen als Frankfurt, München, Basel, Zurich, Bern en Wenen. Aan boord zijn 2 reisklassen; Eerste klas en Tweede klas. Eerste klas heeft u gratis toegang tot de NS International Lounge op Amsterdam CS en krijgt u een gratis drankje. Daarbij heeft u meer beenruimte (46 cm) en comfortabelere zitplaatsen t.o.v. Tweede Klas zitplaatsen met een beenruimte van 37 cm. Meer over: ICE International Verder geniet u in de gehele trein van gratis WiFi, een bistrorijtuig en stopcontacten bij de zitplaats. Bagage kunt u in de hiervoor bestemde vakken bij de ingang plaatsen en handbagage boven of tussen uw stoel. Leuk aan de ICE International naar Keulen is het ‘Panorama-Lounge’ compartiment, waar u tijdens het rijden kunt meekijken met de machinist.

Reistijd per trein naar Keulen

Traject Reistijd Overstappen
Amsterdam – Keulen 2:38 0
Schiphol – Keulen 2:56 1
Rotterdam – Keulen 3:07 1
Utrecht – Keulen 2:10 0
Arnhem – Keulen 1:39 0

Aanbieders van treintickets naar Keulen

Treintickets naar Keulen boekt u bij aanbieders als TrainLine, NS International, Deutsche Bahn en Omio. Via TrainLine vergelijkt u treinen van alle vervoerders zonder bijkomende kosten en heeft u altijd het goedkoopste treinkaartje voor dezelfde reis. Voor de treinreis naar Keulen boekt u treintickets het voordeligst 3 tot 6 maanden voor vertrek, waarna het tarief kan verdubbelen en tickets opraken. Vroeg boeken = voordelig reizen!

Korting op treinkaartjes naar Keulen

Het is mogelijk om via NS International korting op treinkaartjes naar Keulen te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij NS International korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Keulen. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Keulen. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief! Meer over: Korting bij NS International treinkaartje Keulen Keulen is berucht om haar jaarlijkse kerstmarkten!

Treinreis naar Keulen

Aanbieder:TheTrainLine

Prijs: € 20
Vervoerder: ICE International
Vertrekstation Amsterdam Centraal
Aankomst station Köln Hauptbahnhof

Hotel in Keulen vinden

Een leuk en goedkoop hotel in Keulen vinden? Wij raden aan om een hotel in de buurt van het centrum en het treinstation te boeken, zodat u alles op loopafstand kunt doen en u altijd in de buurt bent van uw verblijfplaats. Bij Trivago vergelijkt u ruim 200 websites met elkaar vergelijken en ziet u direct de afstand tot de Dom van Keulen. Vanwege het ruime aanbod raden wij aan om op maximaal 800 meter van de Dom te verblijven.

 • Lindner Hotel Dom Residence
 • CityClass Hotel Caprice aan de Dom
 • Maritim Hotel Keulen

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Contact Goedkoop-treinkaartje.nl Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Keulen? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

CityGuide Keulen

Keulen is een warme Duitse bestemming met indrukwekkende bezienswaardigheden, natuur en activiteiten in de omgeving. Laat uzelf inspireren door ons en lees alles over winkelen, activiteiten, gezinsuitjes en het Openbaar Vervoer in Keulen. Bekijk: CityGuide Keulen

Bezienswaardigheden in Keulen

Een treinticket naar Keulen geboekt en benieuwd wat u allemaal kunt doen in deze stad? Deze Duitse bestemming is geschikt om te shoppen, ontspannen en lekker eten. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken en zijn Duitse specialiteiten als bratwurst en bier op elke hoek verkrijgbaar. Bekijk hieronder de top 5 van bezienswaardigheden in Keulen.

 • Dom van Keulen (kathedraal)
 • Altstadt (oude wijk)
 • Rathaus (stadhuis)
 • Groß St. Martin (kerk)
 • Hohenzollernbrücke (grote brug)

Trein Keulen

Meest geboekt naar Keulen

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar Keulen.

Traject Trein Tarief
Amsterdam – Köln Hauptbahnhof ICE International € 19,90
Schiphol – Köln Hauptbahnhof ICE International € 19,90
Rotterdam – Köln Hauptbahnhof ICE International € 19,90
Utrecht – Köln Hauptbahnhof ICE International € 19,90
Groningen – Köln Hauptbahnhof ICE International € 19,90
Tilburg – Köln Hauptbahnhof ICE International € 19,90
Eindhoven – Keulen ICE International € 19,90

*Bovenstaande tarieven zijn ‘vanaf’ prijzen. Trein Keulen

FAQ: Keulen

Wat is de prijs van een treinkaartje naar Keulen?

Treintickets naar Keulen zijn vanaf 20 euro (2e klas) en 39 (1e klas) per enkele reis verkrijgbaar.

Wat is de reistijd per trein naar Keulen?

Vanaf Amsterdam CS reis je per trein naar Keulen met een reistijd van 2.38 uur.

Hoe bestel ik goedkope treinkaartjes naar Keulen?

Tickets zijn online verkrijgbaar bij diverse aanbieders. Dagelijks zoeken wij voor jou naar de voordeligste. Treintickets naar Keulen boek je 2 tot 6 maanden voor vertrek met vroegboekkorting.

Met welke trein naar Keulen?

Reis vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem met een rechtstreekse trein per ICE International naar Keulen.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Wanneer goedkope treinkaartjes naar Londen?

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Londen?

Binnenkort een op CityTrip naar Londen? Dan reis je natuurlijk comfortabel en duurzaam per trein naar Londen. Opstappen kan op station Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal, waarna je met een rechtstreekse verbinding per Eurostar naar Londen wordt gebracht. Dit al...

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Parijs?

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Parijs?

Voor een stedentrip naar Parijs is de trein een uitstekend vervoersmiddel. Er vertrekken dagelijks meerdere treinen van Eurostar vanaf Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal. Deze rijden via Antwerpen en Brussel Zuid (Midi) naar station Gare du Nord in Parijs. Met...

Pin It on Pinterest