Glimble treinkaartjes

Apple store

 • ☑️ 10% extra korting in daluren en weekend
 • ☑️ één app voor al je vervoer
 • ☑️ geen boekingskosten
 • ☑️ geen abonnement

Heb jij hem al geïnstalleerd? Openbaar Vervoer app Gaiyo is een nieuwkomer en direct een geduchte concurrent voor 9292. Met de mobiele app van Gaiyo beschik je over één app voor al je vervoer. Zo kan je de complete reis van deur-tot-deur afnemen met één app, zoals Gaiyo treinkaartjes of een deelfiets. Handig in gebruik en nog voordelig ook!

Evenals deelvervoer-app Gaiyo brengt Glimble treinkaartjes en overige reisproducten samen in één mobiele app. Zo heb je voor elke reis in Nederland slechts één app nodig, ongeacht of je gebruik maakt van de taxi, fiets, scooter, deelauto, trein of het Openbaar Vervoer. Probeer het gratis en download de mobiele app op jouw telefoon.

Reis en combineer verschillende vervoersmiddelen, zodat jouw reis van deur-tot-deur helemaal is geregeld. Bekijk de nieuwe reisopties, zoals deelvervoer en ontdek hoe handig dit kan zijn! Met slechts één gebruiksvriendelijke app en diverse betaalmiddelen heb je alles binnen handbereik.

Het platform is ontwikkeld door Arriva en brengt alle vervoerders samen. Binnenkort zal ook vervoer in Duitsland en België worden toegevoegd. 

Trein met Glimble

Alle treinvervoerders van Nederland zijn opgenomen in de reisplanner van Glimble. Zo kan je de reis van deur-tot-deur plannen en worden de meest logische en voordelige reisopties berekend. Daarbij beschik je over live reisassistentie, want Glimble is altijd bereikbaar.

Verder zijn Glimble treinkaartjes even duur als reguliere tickets. Voor goedkope treinkaartjes is het minder geschikt, maar voor de mogelijkheid om verschillende vervoersmiddelen te combineren biedt een absolute meerwaarde.

Glimble Treinkaartjes

Openbaar Vervoer met Glimble

Met de handige reisplanner voor het Openbaar Vervoer reis je met Glimble naar elke bestemming. Hierbij hoef je geen rekening te houden met haltes of stations, want evenals bij OV reisplanners kan je gewoon het adres van de begin- en eindbestemming invoeren.

Aangesloten vervoerders:

 • NS
 • Arriva
 • Breng
 • Connexxion
 • GVB
 • RET
 • HTM
 • Keolis
 • Qbuz
 • Syntus

Deelfiets met Glimble

Heb jij weleens gebruik gemaakt van een Deelfiets? Voor veel reizigers zijn de OV-fietsen van NS bekend, maar zijn andere aanbieders minder toegankelijk. Met de app van Glimble worden aanbieders in heel het land verenigd. Denk aan Arriva Deelfiets, Bravofiets, Arriva bike en go, Donkey Republic, Cycle Center en Urbee.

Het boekingsproces van een deelfiets is heel eenvoudig. Kijk in de app van Glimble naar beschikbare fietsen in de buurt en boek de fiets middels de QR-code op het voertuig. Klaar met fietsen? Dan meldt je de fiets eenvoudig af in de app en parkeer je hem waar je op dat moment bent.

Kosten voor de deelfiets met Glimble worden berekend a.h.v. tijd. Je betaalt per minuut of uur met een maximale dagprijs. Na afloop van de rit vindt je de gemaakte ritten en kosten terug onder ‘mijn tickets’. Betaling vindt vervolgens automatisch plaats via de door jouw gekozen betaalmethode.

Deelscooter met Glimble

Ook deelscooters zijn helemaal hip en maken het verkennen van een stad of gebied extra makkelijk. In de Glimble reisplanner vindt je beschikbare deelscooters in de buurt van o.a. Felyx, Go Sharing en Check. Voor de scooters dien je de app van de aanbieder te gebruik voor de huur en het gebruik. In de app van de deelscooteraanbieder vind je tevens locaties waar je de scooter mag parkeren na afloop.

Steeds meer steden nemen deel aan het deelscooter concept. Denk aan Den Haag, Den Bosch, Amsterdam, Eindhoven en Breda. Kosten worden evenals bij de fiets achteraf verrekend op basis van reistijd (per minuut). Brandstof is niet nodig, aangezien alle voertuigen zijn voorzien van een elektromotor en buiten gebruik om worden opgeladen.

Deelauto met Glimble

Voor de deelauto’s maakt Glimble gebruik van aanbieders als Amber, MyWheels en GreenWheels. In de reisplanner vind je de beschikbare voertuigen, waarna je in de app van de aanbieder de autorit start en betaald. De kosten worden berekend op gemaakte kilometers en reistijd.

Ontvang acties

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Het Amsterdamse Rijksmuseum is het bekendste museum van Nederland. Altijd al een bezoekje willen brengen aan dit historische museum? Doe dit dan per trein! Geen files, onmogelijke parkeerplaatsen en drukte op de weg. In deze blog vertellen we je alles over het museum...

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Zin in een actief dagje weg met de trein? Bezoek Outdoor klimpark JoyTime in Drenthe. Geen gefocus, filerijden en hoge brandstofkosten: gewoon lekker relaxen. Het klimpark in Grolloo is omringt met groen, maar is tóch makkelijk te bereiken. In deze blogpost vertellen...

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Vergeet autorijden, de vele files en de hoge brandstofkosten. Een dagje treinen is dé manier om je bestemming te bereiken. Met het grote Nederlandse treinennet zijn de meeste plaatsen moeiteloos te bereiken.  Zo ook leuke uitjes! In deze blog gaan we het hebben over...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders