Met de trein naar Duitsland? Ontdek leuke bestemmingen

Het is leuk om alvast vooruit te kijken en een weekendje weg of vakantie te plannen. Reis met de trein naar Duitsland! Het land kent natuur, wandelroutes en schitterende bestemmingen. Ter inspiratie hebben wij de leukste bestemmingen altijd voor jou opgezocht. Deze verzamelingen en andere inspirerende artikelen kan je natuurlijk nalezen op onze blog-pagina.

Lees deze 5 leuke artikelen en beleef een te gekke vakantie net over de grens of dieper in Duitsland. Alle bestemmingen zijn goed met de trein bereikbaar. Treinkaartjes naar Duitsland boek je via onze website met (vroegboek)korting 2 tot 5 maanden voor vertrek.

Treinreizen naar Brilon

Weekendje of Dagje winkelen in Duitsland

Ben jij een liefhebber van shoppen? Dan is het leuk om een keer andere winkels en kleding te bekijken. In Duitsland tref je tal van grote warenhuizen en andere merken. Lees hier alles over in één van de onderstaande artikelen. Wij hebben namelijk al een aantal steden voor je uitgezocht op minimale reisafstand.

Lees verder:

Trein en Winkelen in Duitsland

5x Winkelen in Duitsland? Ga met de trein!

Kustplaatsen in Duitsland? Jawel!

Duitsland is misschien niet het eerste land waar je aan denkt. Toch heeft Duitsland in het noorden van het land twee prachtige kustplaatsen, namelijk ‘Norden’ en ‘Rostock’. Lees alles over deze kustbestemmingen en andere op het onderstaande artikel.

5 leuke kustplaatsen met de trein

 Trein, Stedentrip en Duitsland

Ons buurland kent prachtige bestemmingen voor stedentrips. Zo zijn er een aantal enorme steden als Berlijn, München en Hamburg, maar ook veel kleinere en karakteristieke plaatsjes. Ter inspiratie zochten wij leuke stedentrip bestemmingen in Duitsland voor je uit. Vanzelfsprekend zijn de steden goed bereikbaar met de internationale trein vanuit Nederland.

Lees meer:

5 leuke bestemmingen in Duitsland

4 mooie steden in Duitsland

Vakantie met de trein in Duitsland

Ook voor complete vakanties leent Duitsland zich met uitstek. Zo kent het land schitterende natuur, wandelroutes en activiteiten. Denk aan kajakken, hiken, mountainbiken of ontspannen langs een meer. Benieuwd? Lees deze artikelen en ontdek de kajak en wandelbestemmingen in Duitsland voor een complete vakantie.

Trein en Wandelen in Duitsland

5x Kajakken of Kanoën op de grens van Nederland en Duitsland

Boekingen

Treinkaartjes naar Buitenland in september 2021

Treinkaartjes naar Buitenland in september 2021

Het mag en kan weer! Reis met de trein door heel Europa voor een dagje shoppen, leuke stedentrip of complete vakantie. Een treinreis is duurzaam, voordelig en snel. Reden voor de Europese Unie om dit de komende jaren extra te stimuleren en reizigers te bewegen om...

Trein naar het buitenland in augustus 2021

Trein naar het buitenland in augustus 2021

Met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk is reizen met de trein naar het buitenland weer toegestaan in Europa. Dit geldt voor de landen met een 'geel' reisadvies. Denk aan leuke bestemmingen in België, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland en natuurlijk...

Trein naar Duitsland in juni 2021

Trein naar Duitsland in juni 2021

Het komt nu wel heel dichtbij, maar je wilt in deze periode natuurlijk niet te ver van huis. Dan is met de trein naar Duitsland een goed alternatief. Er zijn tal van prachtige bestemmingen te vinden, waarbij op onze reisblog al veel over schreven. Denk aan leuke...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders