Leuk dagje weg in Nederland

Spontaan iets leuks doen of een leuk dagje weg in Nederland aan het plannen? Een activiteit of uitstapje hoeft helemaal niet duur te zijn. Daarom hebben wij 5 leuke dagjes weg voor jou geselecteerd. Tussen de selectie van uitjes vind je romantische, actieve, rustgevende en familie uitjes voor het hele gezin.

Samen op pad met de trein

Natuurlijk reis je met de trein naar één van deze locaties of uitjes. Profiteer hierbij van een aanbieding, zoals een goedkoop treinkaartje enkele reis, dagretour of dagkaart. Deze reisproducten zijn regelmatig met korting verkrijgbaar en vindbaar op onze hoofdpagina; Goedkoop-treinkaartje.nl. Zo reis je al vanaf 9,50 retour met alle treinen van Nederland. Kijk daarom snel of er een treinkaartjes actie verkrijgbaar is.

3x leuk dagje weg in Nederland

Nederland is mooi en dat zie je pas wanneer je het opzoekt. Ontdek samen met ons de mooiste plekjes. Wij schrijven regelmatig op onze blog-pagina over de leuke, mooie of unieke uitjes in Nederland en Europa.

Indoor Skiën of Snowboarden in Nederland

In Nederland zijn een aantal locaties waar je kan skiën of snowboarden. Hiervoor zijn diverse indoorlocaties geopend met pistes van verschillende niveau’s. De grootste piste vind je in Landgraaf. SnowWorld Landgraaf ligt in Limburg en beschikt over 5 pistes, 4 restaurants en een compleet klimpark. Het is hier tevens mogelijk om een overnachting bij te boeken. Zo maak je er een (romantisch) actief en uniek uitje van.

Ook skiën of snowboarden in Nederland? Ontdek alle ski en snowboard locaties in Nederland.

 • SnowWorld Landgraaf in Limburg
 • Snowlimits in Groningen
 • SnowWorld Zoetermeer
 • De Uithof in Den Haag
 • SnowPlanet in Velsen
 • Skidome Terneuzen
 • Botrop in Duitsland

Kajakken of Kanoën in Nederland

Een activiteit en gezinsuitje wat altijd veel plezier oplevert is natuurlijk kanovaren. In Nederland zijn er diverse prachtige plekken om te kanoën of kajakken. Dit is leuk voor jong en oud en daarmee geweldig een uitje voor de hele familie.

 • Weerribben nabij Steenwijk
 • De Grebbelinie in Leusden
 • Damsterdiep in Appingendam
 • Iemswalderhem in Friesland
 • Biesbosch nabij Dordrecht
 • Nationaal Park De Alde Feanen nabij Leeuwarden

Lees meer over: Kajakken en kanovaren in Nederland.

Wandelen in Nederland

Wil je echt even weg en uit je dagelijkse sleur? Van een beetje uitwaaien en wandelen knapt iedereen op! Nederland kent schitterende gebieden en wandelroutes. Zo onderneem je niet alleen een actieve en gezonde activiteit, maar kost het je niets en ontdek je hoe mooi het eigen land kan zijn. Bezoek bijvoorbeeld eens één van de onderstaande locaties.

 • Met de pond naar Texel.
 • Uitwaaien aan de kust bij Scheveningen of Zandvoort.
 • Wandelen op de Veluwe.
 • Wandel en bezichtig één van de hoge heuvels in Nederland.

Meer over: hoge bergen en heuvels in Nederland

 

 

 

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Trein naar de Harz, Duitsland

Trein naar de Harz, Duitsland

Goedkoop met de trein naar de Harz? Bestel goedkope treinkaartjes eenvoudig online. ☑️ Treintickets v.a. € 9,- ☑️ Online geen boekingskosten ☑️ Direct instappen & geen inchecktijd ☑️ Treintickets v.a. € 38,- ☑️ Online geen boekingskosten ☑️ Direct instappen & geen...

7x mooie treinreis door Duitsland

7x mooie treinreis door Duitsland

Duitsland, met zijn rijke geschiedenis en gevarieerde landschappen, herbergt enkele van de meest schilderachtige treinroutes in Europa. Van middeleeuwse stadjes tot majestueuze bergen, laten we de top 7 treinreizen verkennen die je meenemen op een betoverende reis...

Pin It on Pinterest