Treinreis naar Antwerpen

€ 29,-

De treinreis naar Antwerpen maken? Bij ons betaalt u de minimale prijs voor dezelfde reis!

Treinkaartjes naar Antwerpen

Er vertrekken dagelijks ongeveer 16 treinen van Amsterdam naar Antwerpen, waarbij u al voor slechts € 29,- een treinkaartje kunt boeken via onze website. Zo kunt u per IC Brussel naar Antwerpen (vanaf € 29) en per Thalys naar Antwerpen (vanaf € 29), waarbij vroegboekers altijd profiteren van vroegboekkorting. Wij raden daarom aan om ongeveer 4 maanden voor vertrek te boeken voor goedkope treinkaartjes naar Antwerpen. Via de onderstaande knop kunt u treintickets zoeken en treft u een overzicht van beschikbare treinen en reisdata voor uw stedentrip, uitstapje of weekendje weg.

Per InterCity Brussel is het mogelijk om een Superdalticket, Weekendticket of Jongerenticket te boeken. Hierbij is het reserveren van een zitplaats niet verplicht en kunt u zelfs op de dag van vertrek nog tegen een vast tarief een treinkaartje naar Antwerpen boeken. Met een Weekendretour dient u in één weekend heen en weer te reizen, met de Superdagretour reist u op één dag terug (na 09:00 uur) en de Jongerenretour is bedoelt voor reizigers t/m 25 jaar oud die met extra korting op één dag heen en weer kunnen reizen (na 09:00 uur).

Treintickets naar Antwerpen boeken

Trein en Hotel in Antwerpen

Boekt u liever een compleet trein en hotel arrangement naar Antwerpen? Bekijk dan het aanbod van de onderstaande aanbieders. Zij bieden treinreizen in combinatie met een hotelovernachting aan tegen een voordelige prijs, zodat uw uitstapje in één keer compleet en geregeld is.

Reistijd per trein naar Antwerpen

Benieuwd naar de reistijd per trein naar Antwerpen? Wij hebben de reistijden van verschillende opstapstations binnen Nederland voor u opgezocht. Deze zijn hieronder weergegeven in een overzichtelijke tabel.

Station Reistijd
Amsterdam - Antwerpen 1.12 uur
Schiphol - Antwerpen 56 minuten
Rotterdam - Antwerpen 30 minuten

Ontdek de moderne architectuur en de rijke historie van Antwerpen.

Trein Antwerpen

Prijs: 29
Aanbieder: NS International

Met de trein naar Antwerpen is de laatste jaren erg populaire gebleken. De trein biedt een hoop gemak en comfort op uw reis, waardoor het tot de meest gebruikte vervoersmiddelen behoord. De Nederlandse Spoorwegen kent een hoogwaardig treinen-netwerk, waardoor het voor ieder individu mogelijk is om de gewenste bestemming te bereiken.

Met de trein naar Antwerpen

Er even tussenuit? Voor slechts € 29 zit u in Antwerpen

Meest geboekt naar Antwerpen

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar Antwerpen.

Traject Trein Tarief
Amsterdam - Antwerpen Thalys & IC Brussel € 29
Schiphol - Antwerpen Thalys & IC Brussel € 29
Rotterdam - Antwerpen Thalys & IC Brussel € 29
Utrecht - Antwerpen Thalys & IC Brussel € 32
Groningen - Antwerpen Thalys & IC Brussel € 40
Tilburg - Antwerpen Thalys & IC Brussel € 21
Eindhoven - Antwerpen Thalys & IC Brussel € 14

Korting op het treinkaartje naar Antwerpen

Het is mogelijk om korting op uw treinkaartje naar Antwerpen te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Antwerpen . Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Antwerpen . Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Meer over: Korting bij NS International

Treinreizen naar Antwerpen

De kerstmarkt van Antwerpen is razend populair!

Goedkoop hotel in Antwerpen vinden

Heeft u de tickets al geboekt, maar bent u opzoek naar een goedkoop hotel in Antwerpen? Dan hebben wij de ideale website voor u gevonden! U kunt via de onderstaande link met één klik ruim 200 websites vergelijken, waardoor u altijd de beste en goedkoopste hotels in Antwerpen te zien krijgt. Kijk daarom snel even via de onderstaande link en vergelijk!

Aanbevolen hotels in Antwerpen zijn:

  • Radisson Blu Astrid hotel in Antwerpen
  • Soul Suites
  • Hilton Old Town

Bezienswaardigheden in Antwerpen

Een treinticket naar Antwerpen geboekt en benieuwd wat u allemaal kunt doen in deze stad? Deze Belgische bestemming is geschikt om te shoppen, ontspannen en lekker eten. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken en zijn Belgische specialiteiten als bonbons en Vlaamse friet op elke hoek verkrijgbaar. Bekijk hieronder de top 5 van bezienswaardigheden in Antwerpen.

  • Oude binnenstad
  • Winkelstraten
  • Onze-Lieve-Kathedraal
  • MAS
  • Vreemdelingenmarkt

Treinreis naar Antwerpen

Hieronder vindt u informatie m.b.t. de treinreis naar Antwerpen. Tevens zijn een aantal voordelen opgenomen in het kopje eronder.

Vervoerder: Thalys & IC Brussel
Vertrekstation Amsterdam Centraal
Aankomst station Station Antwerpen Centraal

Voordelen van de treinreis naar Antwerpen

Service aan boord Ontspannen reizen Voldoende beenruimte
Directe verbinding Lage reiskosten Voldoende bagage

Bezoekers keken ook naar

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close