CityTrip België? Ontdek de leukste bestemmingen!

Alweer bezig met plannen voor een CityTrip naar België? Het is natuurlijk altijd leuk om vooruit te kijken en daar horen ook leuke reizen bij! Ontdek leuke steden, activiteiten en plekken in België. Voor een leuke reis hoeven we helemaal niet naar de andere kant van de wereld. Er is nog zoveel te beleven in Europa. Volg hiervoor onze inspirerende treinreis-blog of schrijf je zelf in voor de nieuwsbrief. Daarnaast promoten wij natuurlijk de leukste uitjes, goedkope treinkaartjes en internationale treinreizen.

CityTrip plannen? Ontdek België

Wil je binnenkort lekker stedentrippen of een weekendje weg? Kijk dan eens naar een mooie treinbestemming in België. Het land van chocola, bier en vlaamse friet heeft een aantal schitterende steden waar je misschien niet zo snel aan denkt, zoals Gent, Brugge, Mechelen en Luik. Prachtige panden, grachten en bezienswaardigheden.

Lees meer: 4 mooie bestemmingen in België


Niet te ver van huis, maar wel genieten van een mooie stad? Dan hebben wij 5 leuke bestemmingen in België voor jou geselecteerd! Uitstekend bereikbaar per internationale trein en verrassend leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Daarnaast kan je in België eigenlijk in elke stad winkelen en ontspannen op een terras. Nog tijd over? Kijk dan even voor een wandelroute in de regio.

Lees meer: 5 leuke bestemmingen in België

Trein en Hotel samen boeken?

Met de trein een hotel in België bezoeken? Wij hebben voor u een tweetal 2-persoons aanbiedingen geselecteerd, waarbij u kunt kiezen uit ongeveer 10 hotels en het aantal overnachtingen.

Lees meer: Trein en Hotel in België


Binnenkort een weekendje weg of een stedentrip naar België maken? Tijdelijk bestelt u bij DeJongIntra een compleet hotel en trein arrangement in België vanaf € 93, waarbij de treinreis inclusief is. Het arrangement is standaard op basis van logies, maar is tevens boekbaar op basis van logies + ontbijt voor populaire bestemmingen in België als Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Luik en Mechelen.

Lees meer: Complete stedentrip en trein naar België

Winkelstraten om te winkelen in België

Heb je een dagje vrij of wil je een weekendje weg? Ontdek dan de leukste steden en ga winkelen in België. Natuurlijk reis je met de trein naar één van de onderstaande steden. Prijzen voor treinkaartjes naar België zijn aantrekkelijk en het is een zeer duurzame manier van reizen.Daarbij lever je nagenoeg niets in op reistijd en ben je flexibel. Je bent namelijk niet gebonden aan een vaste trein, als je kies voor een ticket per IC Brussel. Wel ben je gebonden aan een reisdag, zoals je dit met normale treinkaartjes ook bent.

Lees meer: 5x winkelen in België met de trein


Ben je weer een uitje aan het plannen en wil je lekker een dagje shoppen? Dan is het leuk om eens in een andere omgeving te shoppen. Niet alleen kom je andere kleding en producten tegen, maar ben je tevens even in een andere omgeving en heb je echt het gevoel dat je even weg bent. Ga met de trein winkelen in België!

Lees meer: Trein en winkelen in België

Wandelroutes? Ga wandelen in België

Ben je opzoek naar een mooie wandelroute of natuurgebied? Wij hebben een aantal wandeltochten in België geselecteerd. Goed bereikbaar per trein, zodat jij zowel op de heen- als terugreis duurzaam, comfortabel en voordelig kunt reizen. Daarbij is er niets lekkerder dan aan het eind van een lange wandeldag neerploffen op de banken van de trein.

Lees meer: wandelen in België

Kajakken en kanovaren in België

Er echt even tussenuit en een dag genieten op het water in België? Reis met de trein naar België en ga een dagje kajakken of kanoën in de Ardennen. Elke dag vertrekken er meer dan 30 treinen vanuit verschillende stations in Nederland naar onze Zuiderburen. Kies uit één van de kanoroutes en beleef een onvergetelijke dag.

Lees meer: Kajak en Kano in België

Vrijgezellenfeest? Ontdek België

Ben je een vrijgezellenfeest aan het plannen en kijk je naar de mogelijkheden voor het buitenland? De trein is vaak ideaal voor een vrijgezellenfeest, omdat je bij elkaar zit en onderweg spelletjes kan doen. Uiteraard moet de eindbestemming wel goed bereikbaar zijn en daarom hebben wij 4 steden geselecteerd voor een vrijgezellenfeest in Europa.

Lees meer: Stad in België voor vrijgezellenfeest

Strand in België? Pak de trein!

Weekendje weg of een dagje naar de kust? Reis met de trein naar Oostende met een reistijd van slechts 3.01 uur. Vanuit Nederland heb je de keuze uit de IC Brussel of Thalys. Eerst reis je met de trein naar Antwerpen Centraal, waarna je de directe trein naar Oostende kan pakken. Goedkope treinkaartjes naar Oostende zijn verkrijgbaar vanaf 29 euro, wanneer je minimaal 7 dagen voor de gewenste datum besteld.

Lees meer: Met de trein naar Oostende


Opzoek naar een leuke bestemming? Bekijk deze 5 kustplaatsen die goed bereikbaar zijn met de trein! Niet alleen leuk in de zomer, want ook in andere seizoenen zullen deze bestemmingen jou zeker verbazen. Maak een wandeling, bezoek het stadshart of bezoek bezienswaardigheden in de omgeving.

Lees meer: 5 leuke kustplaatsen

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Fietsen in Londen: 5 leuke fietsroutes in Londen

Fietsen in Londen: 5 leuke fietsroutes in Londen

Londen biedt een aantal fantastische fietsroutes die je langs enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad voeren, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van de prachtige parken en sfeervolle wijken. Voordat je op pad gaat, is het belangrijk om te...

Rotterdam: proef met wegwerpbekers tegen afvalberg

Rotterdam: proef met wegwerpbekers tegen afvalberg

Rotterdamse ondernemers, in samenwerking met de gemeente Rotterdam en NS, hebben de handen ineengeslagen om een innovatieve oplossing te introduceren voor het probleem van wegwerpbekers. Vanaf 18 maart wordt een proef gelanceerd waarbij reizigers op station Rotterdam...

Eurostar: trein naar Londen in 2024

Eurostar: trein naar Londen in 2024

Ontdek wereldstad Londen! Deze bruisende bestemming met iconische bezienswaardigheden is populair, vanwege zijn lange winkelstraten, warenhuizen, cultuur van magie en ontdek de bruisende energie, de iconische bezienswaardigheden en de rijke geschiedenis van Londen,...

Pin It on Pinterest