Trein naar Vliegveld in Duitsland

Wanneer we een reis plannen zijn we altijd opzoek naar de voordeligste tickets of een eenvoudige aansluiting. Dit geldt ook voor vliegtickets. Het komt dan ook regelmatig voor dat Nederlanders vanaf een luchthaven in Duitsland vertrekken of aankomen na een lange reis, maar hoe reis je eigenlijk vanuit Nederland met de trein naar een vliegveld in Duitsland? Hiervoor behandelen wij de 4 meest gangbare luchthavens in Duitsland voor reizigers van en naar Nederland.

Dusseldorf Airport: 20 euro en 2.24 uur

Met ongeveer 25,5 miljoen reizigers per jaar is Düsseldorf Airport een belangrijk vliegveld in Duitsland. Zeker voor Nederlandse reizigers zijn er via deze luchthaven regelmatig aanbiedingen en betere internationale aansluitingen.

De treinverbinding naar vliegveld Düsseldorf is uitstekend. Zo reis je al voor 20 euro en een reistijd van 2.24 uur met de trein naar Düsseldorf Airport. Het eerste deel van het traject leg je af per ICE International. Op station Duisburg of Düsseldorf kan je vervolgens overstappen op de directe trein naar Düsseldorf Airport.

Lees ook: Met trein naar Düsseldorf Airport

Frankfurt Airport: 38 euro en 3.36 uur

Het grootste vliegveld van Duitsland is de luchthaven van Frankfurt. Jaarlijks verwerkt het vliegveld in Duitsland ruim 70 miljoen reizigers en komt daarmee op gelijke hoogte met Schiphol Amsterdam. Wil je met de trein naar Frankfurt Airport? Geen probleem, want voor 38 euro heb je al een treinkaartje.

Mooi is dat er dagelijks directe verbindingen per trein naar Frankfurt Airport zijn. Met een reistijd van 3.36 uur reis je vanaf Amsterdam Centraal naar dit vliegveld in Duitsland. Boek je treintickets altijd via Goedkoop-treinkaartje.nl voor de laagste prijs.

Lees ook: Met trein naar Frankfurt

Weeze Airport: 23 euro en 3.35 uur

Weeze is een stad en gemeente in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen en ligt zeker in de grensstreek op minimale reisafstand. Elk jaar kiezen ongeveer 3 miljoen reizigers voor Airport Weeze. Natuurlijk reis je duurzaam met de trein naar Airport Weeze. Handig, want dan hoef je geen parkeergeld te betalen en blijf je flexibel.

Reis vanaf 23 euro per trein naar Airport Weeze met een reistijd van slechts 3.35 uur vanaf Amsterdam Centraal. Hiervoor reis je per ICE International naar Düsseldorf. Vervolgens stap je over op de rechtstreekse trein naar luchthaven Weeze.

Lees ook: Met de trein naar Airport Weeze

München Airport: 38 euro en 8,28 uur

met bijna 48 miljoen reizigers per jaar is München Airport een populaire luchthaven. Een vliegticket geboekt vanaf dit vliegveld in Duitsland? Reis dan duurzaam met de trein naar München Airport via onze website. Al vanaf 38 euro boek je een treinkaartje naar het vliegveld in München en kom je met twee keer overstappen aan in de terminal. Hiervoor reis je per ICE International naar Düsseldorf Hbf. Vanuit Düsseldorf reis je naar München Hbf, waarna je overstapt op de S-bahn voor het laatste deel van de reis.

Lees ook: Trein naar München Hbf

Boekingen

Treinkaartjes naar Buitenland in september 2021

Treinkaartjes naar Buitenland in september 2021

Het mag en kan weer! Reis met de trein door heel Europa voor een dagje shoppen, leuke stedentrip of complete vakantie. Een treinreis is duurzaam, voordelig en snel. Reden voor de Europese Unie om dit de komende jaren extra te stimuleren en reizigers te bewegen om...

Trein naar het buitenland in augustus 2021

Trein naar het buitenland in augustus 2021

Met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk is reizen met de trein naar het buitenland weer toegestaan in Europa. Dit geldt voor de landen met een 'geel' reisadvies. Denk aan leuke bestemmingen in België, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland en natuurlijk...

Trein naar Duitsland in juni 2021

Trein naar Duitsland in juni 2021

Het komt nu wel heel dichtbij, maar je wilt in deze periode natuurlijk niet te ver van huis. Dan is met de trein naar Duitsland een goed alternatief. Er zijn tal van prachtige bestemmingen te vinden, waarbij op onze reisblog al veel over schreven. Denk aan leuke...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders