Trein naar Vliegveld in Duitsland

Wanneer we een reis plannen zijn we altijd opzoek naar de voordeligste tickets of een eenvoudige aansluiting. Dit geldt ook voor vliegtickets. Het komt dan ook regelmatig voor dat Nederlanders vanaf een luchthaven in Duitsland vertrekken of aankomen na een lange reis, maar hoe reis je eigenlijk vanuit Nederland met de trein naar een vliegveld in Duitsland? Hiervoor behandelen wij de 4 meest gangbare luchthavens in Duitsland voor reizigers van en naar Nederland.

Dusseldorf Airport: 20 euro en 2.24 uur

Met ongeveer 25,5 miljoen reizigers per jaar is Düsseldorf Airport een belangrijk vliegveld in Duitsland. Zeker voor Nederlandse reizigers zijn er via deze luchthaven regelmatig aanbiedingen en betere internationale aansluitingen.

De treinverbinding naar vliegveld Düsseldorf is uitstekend. Zo reis je al voor 20 euro en een reistijd van 2.24 uur met de trein naar Düsseldorf Airport. Het eerste deel van het traject leg je af per ICE International. Op station Duisburg of Düsseldorf kan je vervolgens overstappen op de directe trein naar Düsseldorf Airport.

Lees ook: Met trein naar Düsseldorf Airport

Frankfurt Airport: 38 euro en 3.36 uur

Het grootste vliegveld van Duitsland is de luchthaven van Frankfurt. Jaarlijks verwerkt het vliegveld in Duitsland ruim 70 miljoen reizigers en komt daarmee op gelijke hoogte met Schiphol Amsterdam. Wil je met de trein naar Frankfurt Airport? Geen probleem, want voor 38 euro heb je al een treinkaartje.

Mooi is dat er dagelijks directe verbindingen per trein naar Frankfurt Airport zijn. Met een reistijd van 3.36 uur reis je vanaf Amsterdam Centraal naar dit vliegveld in Duitsland. Boek je treintickets altijd via Goedkoop-treinkaartje.nl voor de laagste prijs.

Lees ook: Met trein naar Frankfurt

Weeze Airport: 23 euro en 3.35 uur

Weeze is een stad en gemeente in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen en ligt zeker in de grensstreek op minimale reisafstand. Elk jaar kiezen ongeveer 3 miljoen reizigers voor Airport Weeze. Natuurlijk reis je duurzaam met de trein naar Airport Weeze. Handig, want dan hoef je geen parkeergeld te betalen en blijf je flexibel.

Reis vanaf 23 euro per trein naar Airport Weeze met een reistijd van slechts 3.35 uur vanaf Amsterdam Centraal. Hiervoor reis je per ICE International naar Düsseldorf. Vervolgens stap je over op de rechtstreekse trein naar luchthaven Weeze.

Lees ook: Met de trein naar Airport Weeze

München Airport: 38 euro en 8,28 uur

met bijna 48 miljoen reizigers per jaar is München Airport een populaire luchthaven. Een vliegticket geboekt vanaf dit vliegveld in Duitsland? Reis dan duurzaam met de trein naar München Airport via onze website. Al vanaf 38 euro boek je een treinkaartje naar het vliegveld in München en kom je met twee keer overstappen aan in de terminal. Hiervoor reis je per ICE International naar Düsseldorf Hbf. Vanuit Düsseldorf reis je naar München Hbf, waarna je overstapt op de S-bahn voor het laatste deel van de reis.

Lees ook: Trein naar München Hbf

5 Mooiste wandelroutes in Oostenrijk

5 Mooiste wandelroutes in Oostenrijk

Lui op het strand liggen is niet voor iedereen weggelegd. Een actieve wandel- of fietsvakantie is dan een prima alternatief. De 5 mooiste wandelroutes van Oostenrijk zijn dan misschien het overwegen waard, want deze schitterende plekken moet je eigenlijk gewoon gezien...

5 mooiste wandelroutes in Zwitserland

5 mooiste wandelroutes in Zwitserland

Er gaat niets boven heerlijk wandelen op vakantie. Een wandelvakantie nog altijd dé manier om je hoofd leeg te maken en om echt even goed op te laden voor je weer aan het werk moet. Om pas echt tot rust te komen is het geen verkeerd idee om eens een bezoekje te...

5 Mooiste bergmeren in Oostenrijk

5 Mooiste bergmeren in Oostenrijk

Wie van een prachtige natuur houdt moet ooit in zijn of haar leven eens in Oostenrijk zijn geweest. Dit is natuurlijk hét land met de uitgestrekte grasvelden, de grazende koeien én de vele meren die in de bergen verscholen liggen. Het probleem met die verborgen meren...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders