Trein Kortingsacties

Reis goedkoop met de trein en profiteer van treinkaartjes acties in april 2019. NS Dagkaarten, Dagretours en Treinkaartjes met korting van aanbieders als Albert Heijn, Blokker, Kruidvat, Hema, ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de Spoordeelwinkel.

De NS Lentetoer is weer verkrijgbaar bij de Spoordeelwinkel. Hierbij ontvangt u tegen een tarief van € 32 (2e klas) en € 40 (1e klas) twee NS dagretours voor een traject naar keuze. Zo betaalt u per persoon € 16 voor een Tweede Klas dagretour en € 20 voor een Eerste Klas. De NS Lentetoer is in de aanbieding als onderdeel van de NS Treinpakkers in april 2019.


De NS Seizoensretour actie is weer terug en verkrijgbaar vanaf 18 april! Reis in 2019 drie keer goedkoop met de trein voor € 12,30 per dagretour, middels een goedkoop treinkaartje. Na aankoop van de NS Seizoensretour actie ontvangt u 3x een NS Weekenddagretour die u in 3 verschillende periodes kunt inzetten. Op deze manier profiteert u 3 keer van korting op treinkaartjes voor treinreizen in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

NS Seizoensretour

Binnenkort een dagje shoppen of samen op bezoek bij vrienden/familie? In april 2019 bestelt u de 2-persoons NS Lentetoer voor € 16 per persoon, waarmee u verplicht samen dient te reizen. Profiteer van deze lente aanbieding en reis samen met familie/vrienden goedkoop met de trein. De NS Lentetoer is verkrijgbaar van 18 april tot en met 02 juni 2019 en te gebruiken van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Geldig in de reisperiode van 18 april t/m 30 juni 2019 (m.u.v. 27 april). Reist u liever 1e klas? Bestel dan de 1e klas NS Lentetoer voor € 20 per persoon en een totaalbedrag van € 40.

NS Lentetoer


De Libelle zomerweek komt er weer aan en vindt plaats op het Almeerderstrand van 23 t/m 29 mei 2019. Natuurlijk is er weer van alles te beleven, zoals gratis workshops, standjes met de nieuwste producten en eetkraampjes. Er even tussenuit? Bezoek de gezelligste bijeenkomst van het jaar. u kunt er dansen, ontspannen of flirten met de artiesten die op de Libelle zomerweek van 2019 aanwezig zijn.

Aanbieding te bestellen t/m 29 mei 2019.


Abonnementhouders en geselecteerde postcode gebieden in Nederland hebben weer NS Treinpakkers ontvangen per post. In de boekjes treft u verschillende aanbiedingen, waaronder de NS Lentetoer, Seizoensretour en Eerste Klas upgrade. Zo reist u goedkoop met de trein voor een uitje, dagje shoppen of bezoekje aan familie. De NS Treinpakkers zijn verkrijgbaar van 18 april tot en met 02 juni 2019 bij de NS Spoordeelwinkel!

Treinpakkers


Vanaf maandag 22 april tot en met 28 april is het mogelijk om 2 NS Dal dagkaarten te winnen! De gratis treinkaartjes zijn te gebruiken op maandag t/m vrijdag vóór 06:30 uur, tussen 09:00 - 16:00 uur en tussen 18:30 - 04:00 uur. In het weekend en op feestdagen de hele dag geldig m.u.v. Koningsdag 2018. Geldig in de reisperiode van 8 april t/m 10 juni 2019.


Reis voordelig met de trein met een set van twee goedkope treinkaartjes voor € 25. Zo betaalt u slechts € 12,50 per enkele reis voor een traject en reisdag naar keuze. Te gebruiken door één persoon op twee verschillende dagen of voor twee personen op één dag. Wanneer u slechts een enkeltje nodig heeft kunt u het tweede kaartje altijd op een later moment gebruiken.

Trein aanbieding VakantieVeilingen


In april 2019 bestelt u online treinkaartjes bij ActieVanDeDag! Geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexion, Keolis en Veolia. De kortingsacties van ActievandeDag zijn tot maximaal 30 dagen vooruit te verzilveren tot uiterlijk t/m 30 juni 2019. Neem de reisvoorwaarden goed door, zodat u niet voor een verrassing komt te staan. Alle acties zijn geldig in het weekend en op feestdagen. De aanbieding is meermaals te bestellen en dient online te worden verzilverd.

Trein Actie van de Dag


Trein Dagkaart

Opzoek naar een NS dagkaart in april 2019? Tijdelijk zijn er drie aanbiedingen lopende. Een NS Dagkaart bij Albert Heijn, een Dal Dagkaart voor € 19 bij ActieVanDeDag en een goedkope NS dagretour bij de Spoordeelwinkel. Reis met korting in de trein met één van deze aanbiedingen. Kinderen reizen middels een Kids Vrij abonnement of Railrunner voordelig met u mee.

NS dagkaart in 2019

Het is weer zover! De NS dagkaart wordt met korting aangeboden via de webshop van Albert Heijn. Zo bestelt u drie of meer NS dagkaarten voor € 14,50 per stuk of één voor € 16,50. Bestelt u toch? Vanaf € 70 ontvangt u gratis verzendkosten op boodschappen!

Samen maken we het Openbaar Vervoer betaalbaar


Trein Dagkaart

De NS dagkaart acties in Nederland zijn razend populair. Het is vaak al mogelijk om het vervoersbewijs van € 53 voor een bedrag van € 19,50 aan te schaffen. Tarieven van treinkaartjes in Nederland worden elk jaar verhoogd, waardoor ook de populariteit van NS dagkaart acties substantieel stijgt. Ook profiteren van goedkope treinkaartjes? Houdt onze website dan in de gaten, Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Dagkaart actie


Deze lente profiteren van korting op treinkaartjes? Sla dan direct de AH treinkaartjes in, want goedkoper gaat het niet worden deze lente! Met deze aanbieding bestelt u één AH dagkaart voor € 16,50 en bij aankoop van 3 of meer betaalt u slechts € 14,50 per stuk. De kaartjes zijn vanaf maandag 08 april verkrijgbaar via de webshop van Albert Heijn, waarna u per e-mail unieke codes ontvangt. De unieke codes kunt u online in enkele stappen verzilveren voor een geldig vervoersbewijs. Deze ontvangt u vervolgens per e-mail en kunt u gedownload op uw mobiel of uitgeprint meenemen op reis. De goedkope treinkaartjes van Albert Heijn

Albert Heijn Treinkaartjes


Ze zijn er weer! Deze maand bestelt u bij Albert Heijn een NS dagkaart met korting. Zo heeft u al een AH dagkaart voor € 14,50 bij aankoop van 3 of meer of één NS Dal Dagkaart voor € 16,50. De aanbieding is verkrijgbaar vanaf zaterdag 6 april en geldig vanaf maandag 8 april tot en met 10 juni 2019. De kaartjes zijn online verkrijgbaar, waarna u een persoonlijke code ontvangt om de AH dagkaart te verzilveren. Bij het verzilveringsproces voert u reisdatum en persoonsgegevens in, waarna u een e-ticket per e-mail ontvangt. Het e-ticket kan mobiel worden gedownload of worden uitgeprint.

AH Dagkaart


Albert Heijn Trein

De AH Treinkaartjes zijn er weer! Vanaf zaterdag 06 april bestelt u een NS Dagkaart bij Albert Heijn voor € 14,50 bij aankoop van drie of meer. Wanneer u slechts één dagkaart bij Albert Heijn bestelt is het kaartje verkrijgbaar voor € 16,50, maar gelukkig is het altijd goed om er een paar van deze op voorraad te hebben! Koop daarom direct een treinkaartje met korting en reis vandaag nog goedkoop met de trein!

AH Treinkaartjes kopen

AH Treinkaartjes kopen kan via de webshop en winkels van Albert Heijn. Na aankoop ontvangt u een code die online kan worden verzilverd, waarna uw vervoersbewijs digitaal wordt aangeleverd. Het gaat om Dal Dagkaarten die geldig zijn in de daluren en niet in de spits. De daluren lopen van maandag tot en met vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 en 16:00 en na 18:30. Op zaterdag en zondag zijn de AH Dagkaarten de hele dag geldig.


Trein VakantieVeilingen

Binnenkort op vakantie en nog een transfer naar het vliegveld nodig? Bij VakantieVeilingen bestelt u tijdelijk een enkele reis naar vliegveld Eindhoven, Amsterdam Schiphol of airport Rotterdam voor € 10,50. De enkele reis treinkaartjes zijn geldig van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Tickets zijn 30 dagen voor vertrek te verzilveren en geldig t/m 31 augustus 2019.


Pagina 1 van 49