NS Dagkaarten, Dagretours en Treinkaartjes met korting

Reis goedkoop met de trein en profiteer van treinkaartjes acties in mei 2019. NS Dagkaarten, Dagretours en Treinkaartjes met korting van aanbieders als Albert Heijn, Blokker, Kruidvat, Hema, ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de Spoordeelwinkel.

 • NS Dagkaart
 • NS Dagkaart
 • € 19
 • Reisproduct: Onbeperkt treinen in de daluren door Nederland
 • Bestellen
 • NS Dagretour
 • NS Dagretour
 • € 19,50
 • Reisproduct: NS Dagretour voor traject naar keuze.
 • Bestellen
 • NS Treinkaartje
 • NS Treinkaartje
 • € 12,50
 • Reisproduct: Enkele Reis voor traject naar keuze.
 • Bestellen

Kruidvat Treinkaartjes

Kruidvat

De Kruidvat treinkaartjes zijn vanaf maandag 24 juni weer verkrijgbaar bij Kruidvat. De NS Dagkaart van Kruidvat is geldig in de daluren en het weekend. Hiermee reis je een hele dag kris kras door Nederland met als uiterste reisdatum 18 augustus 2019. Bij aankoop van één dagkaart betaalt u € 16,50, twee voor € 15,50 en 3 of meer voor slechts € 14,50 per stuk. Verkrijgbaar via de webshop of een vestiging bij u in de buurt!

Onbeperkt in de daluren

De goedkope treinkaartjes van Kruidvat zijn te gebruiken in de daluren of op een zaterdag of zondag. Reis een dag lang onbeperkt met de trein door Nederland zonder trajectrestricties. De Daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 - 16:00, en 18:30 - 04:00. Op zaterdag en zondag zijn de treinkaartjes van Kruidvat de hele dag geldig. Het reisproduct is geladen op een NS e-ticket die u online kunt verzilveren voor de gewenste reisdag, waarna u deze uitgeprint kunt meenemen en in- en uitcheckt met de unieke QR-code op uw ticket.

Kruidvat treinkaartjes

Lees meer: Kruidvat Treinkaartjes

Goedkope treinkaartjes bij VakantieVeilingen (Zomer 2019)

Het is deze zomer weer mogelijk om bij VakantieVeilingen goedkope treinkaartjes te bestellen. Er zijn een aantal verschillende aanbiedingen lopende, waarbij u kunt profiteren van korting op treinkaartjes.

Treinkaartje VakantieVeilingen

Lees meer: Goedkope treinkaartjes bij VakantieVeilingen (Zomer 2019)

NS dagkaart actie

Trein Dagkaart

De NS dagkaart acties in Nederland zijn razend populair. Het is vaak al mogelijk om het vervoersbewijs van € 53 voor een bedrag van € 19,50 aan te schaffen. Tarieven van treinkaartjes in Nederland worden elk jaar verhoogd, waardoor ook de populariteit van NS dagkaart acties substantieel stijgt. Ook profiteren van goedkope treinkaartjes? Houdt onze website dan in de gaten, Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Dagkaart actie

Lees meer: NS dagkaart actie

NS dagkaart

Trein Dagkaart

Opzoek naar een NS dagkaart in juni 2019? Tijdelijk zijn er drie aanbiedingen lopende. Een NS Dagkaart bij Albert Heijn, een Dal Dagkaart voor € 19 bij ActieVanDeDag en een goedkope NS dagretour bij de Spoordeelwinkel. Reis met korting in de trein met één van deze aanbiedingen. Kinderen reizen middels een Kids Vrij abonnement of Railrunner voordelig met u mee.

NS dagkaart in 2019

Het is weer zover! De NS dagkaart wordt met korting aangeboden via de webshop van ActieVanDeDag. U bestel het reisproduct al met korting voor € 19,50, waarmee u de hele dag voordelig en onbeperkt reist met de trein in de daluren of het weekend. U mag enkel buiten de daluren reizen met deze kortingskaart. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 - 16:00, en 18:30 - 04:00.

Samen maken we het Openbaar Vervoer betaalbaar

Lees meer: NS dagkaart

Goedkope treinkaartjes bij ActieVanDeDag (Zomer 2019)

Reis deze zomervakantie goedkoop met de trein en profiteer van goedkope treinkaartjes bij ActieVanDeDag. Zo zijn er treinkaartjes, dagretours en dagkaarten met korting verkrijgbaar. Eenvoudig online te bestellen via de webshop, waarbij u binnen 60 minuten de code hebt om het reisproduct te verzilveren. Vertrek vandaag nog!

Treinkaartje ActieVanDeDag

Lees meer: Goedkope treinkaartjes bij ActieVanDeDag (Zomer 2019)

VakantieVeilingen Treinkaartjes

Reis voordelig met de trein met een set van twee goedkope treinkaartjes voor € 25. Zo betaalt u slechts € 12,50 per enkele reis voor een traject en reisdag naar keuze. Te gebruiken door één persoon op twee verschillende dagen of voor twee personen op één dag. Wanneer u slechts een enkeltje nodig heeft kunt u het tweede kaartje altijd op een later moment gebruiken.

Trein aanbieding VakantieVeilingen

Lees meer: VakantieVeilingen Treinkaartjes

ActieVanDeDag Treinkaartjes

In juni bestelt u online treinkaartjes bij ActieVanDeDag! Geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexion, Keolis en Veolia. De kortingsacties van ActievandeDag zijn tot maximaal 30 dagen vooruit te verzilveren tot uiterlijk t/m 30 september 2019. Neem de reisvoorwaarden goed door, zodat u niet voor een verrassing komt te staan. Alle acties zijn geldig in het weekend en op feestdagen. De aanbieding is meermaals te bestellen en dient online te worden verzilverd.

Trein Actie van de Dag

Lees meer: ActieVanDeDag Treinkaartjes

Meereisretour Den Haag

In juni, juli en augustus 2019 samen Den Haag ontdekken? Bestel dan direct een NS Meereisretour Den Haag voor € 8,95 i.p.v. € 39 en reis vanaf elk station in Nederland naar de hoofdstad van Zuid-Holland. Met de NS Meereisretour Den Haag reist u mee op hetzelfde traject in combinatie met een volwaardig vervoersbewijs. De Meereisretour is NIET te combineren met een treinkaartjes actie van VakantieVeilingen, HEMA, Kruidvat, Blokker, Albert Heijn, ActieVanDeDag of actiekaarten uit de Spoordeelwinkel.

Meereiskaart

Lees meer: Meereisretour Den Haag

Meereisretour Arnhem

In juni, juli en augustus 2019 samen Arnhem ontdekken? Bestel dan direct een NS Meereisretour Arnhem voor € 8,95 i.p.v. € 39 en reis vanaf elk station in Nederland naar de hoofdstad van Zuid-Holland. Met de NS Meereisretour Arnhem reist u mee op hetzelfde traject in combinatie met een volwaardig vervoersbewijs. De Meereisretour is NIET te combineren met een treinkaartjes actie van VakantieVeilingen, HEMA, Kruidvat, Blokker, Albert Heijn, ActieVanDeDag of actiekaarten uit de Spoordeelwinkel.

Meereiskaart

Lees meer: Meereisretour Arnhem

NS Meereisretour Leeuwarden

In maart, april of mei 2018 samen Leeuwarden ontdekken? Bestel dan direct een NS Meereisretour Leeuwarden voor € 8,95 i.p.v. € 39 en reis vanaf elk station in Nederland naar de hoofdstad van Friesland. Met de NS Meereisretour Leeuwarden reist u mee op hetzelfde traject in combinatie met een volwaardig vervoersbewijs. De Meereisretour is NIET te combineren met een treinkaartjes actie van VakantieVeilingen, HEMA, Kruidvat, Blokker, Albert Heijn, ActieVanDeDag of actiekaarten uit de Spoordeelwinkel.

Beleef en Ontdek Leeuwarden

Reis goedkoop met de trein naar Leeuwarden en ontdek de prachtige binnenstad, bezoek een evenement, de winkelstraten of bezichtig bezienswaardigheden. Leeuwarden is een veelzijdige stad met onbeperkte mogelijkheden en met de NS Meereisretour tegen een voordelig tarief bereikbaar.

Lees meer: NS Meereisretour Leeuwarden

NS Meereisretour

In juni 2019 bestellen abonnementshouders de NS Meereisretour voor € 8,95 i.p.v. € 39! Hiermee reist u een hele dag mee op hetzelfde traject in dezelfde reisklasse en bespaart u op de reiskosten. De NS Meereisretour Arnhem en Den Haag is te bestellen en geldig t/m 06 september 2019 in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Op de reisdag te gebruiken op maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Het is niet mogelijk om de NS Meereisretour te combineren met goedkope treinkaartjes van o.a. Actie Van De Dag, Albert Heijn, Bakker Bart, Blokker, Etos, Hema, Kruidvat, La Place en de Spoordeelwinkel.

NS Meereisretour

Een dagje weg met de trein? Met de NS Meereisretour reist u voor € 8,95 retour op hetzelfde traject als uw medepassagier. Voorwaarden is dat deze passagier 12 jaar of ouder is en in het bezit is van een volwaardig vervoersbewijs. Na aankoop ontvangt u een unieke code per e-mail die u online kunt verzilveren.

Lees meer: NS Meereisretour

Treinkaartjes Dofinarium

In juni 2019 bestelt u bij VakantieVeilingen een goedkoop treinkaartje naar station Harderwijk in combinatie met een busreis naar de hoofdingang van het park voor € 20. De aanbieding is te bestellen via de onderstaande link zolang de voorraad strekt en geldig t/m 27 oktober 2019. De NS Dagretour Harderwijk is doordeweeks geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. De Entreetickets Dolfinarium dient u zelf te bestellen.

Met korting naar het Dolfinarium? Maak gebruik van deze combideal bus + NS dagretour en beleef een geweldig dag! Vanaf station Harderwijk kunt u overstappen op buslijn 111 richting halte Dolfinarium, waarna u op 5 minuten loopafstand bent van de hoofdingang van het Dolfinarium.

Trein en Dolfinarium

Lees meer: Treinkaartjes Dofinarium

Trein naar Duinrell

Een uitstapje naar pretpark Duinrell maken? Dat kan eenvoudig en snel met de trein! Duizenden mensen trekken jaarlijks met de trein naar Duinrell om een dagje vol avontuur en plezier te beleven. Het voordeel is dat u niet meer naar huis hoeft te rijden en zich lekker kunt laten gaan in het park. Meestal bent u na een hele dag lopen/zwemmen helemaal gesloopt en dat is er natuurlijk niets lekkerder dan even tot rust komen op de bank.

Trein Duinrell

De trein biedt optimaal comfort en zorgt ervoor dat u binnen afzienbare tijd op de juiste bestemming aankomt. Daarbij zorgt Duinrell er regelmatig voor dat er goedkoop kan worden gereisd bij aankoop van een combinatieticket (trein + entreebewijs).

Lees meer: Trein naar Duinrell

Trein naar Tikibad

Wil jij binnenkort een dagje gaan zwemmen in het zwembad van Duinrell? Ga dan met de trein naar Tikibad Duinrell en geniet van optimaal comfort en reisgemak. Het zwembad van Duinrell heeft een grote diversiteit aan zwembaden en biedt ruimte voor uren speelplezier. Het is dan ook niet ongewoon om een hele dag te vertoeven in het Tikibad. Het Tikibad kent 11 glijbanen, waaronder een aantal die je waarschijnlijk nog nooit hebt gezien. Zo is de Blits en Flits, Cycloon, de Lazy River en de Pelikaanduik al jaren een begrip in Duinrell.

Het Tikibad is geschikt voor jong en oud en is daarmee het ideale uitstapje voor het hele gezin. Er is ook een buitenbad in Duinrell die wordt geopend als het weer dit toelaat.

Lees meer: Trein naar Tikibad

Deel deze pagina!

Close