Treinreis naar Berlijn

€ 39,-

De treinreis naar Berlijn maken? Bij ons betaalt u de minimale prijs voor dezelfde reis!

Treinkaartjes naar Berlijn

De stedentrip naar Berlijn is in het afgelopen jaar erg populair gebleken. Er werden dan ook weer veel treinkaartjes naar Berlijn geboekt en dit heeft waarschijnlijk te maken met de prachtige fiets- en wandelroutes die Berlijn rijker is geworden in de afgelopen periode. Naast de prachtige fiets- en wandelroutes in Berlijn kent de stad een rijke geschiedenis. Het is dan ook niet voor niets dat veel reizigers de bezienswaardigheden combineren met een ontspannen fiets- of wandelroute door Berlijn.

Voor slechts € 39,- boekt u al een treinkaartje naar Berlijn, waarna u enkel nog een hotel hoeft te zoeken voor een overnachting. Wij raden u zeker aan om deze geweldige stad een keer te bezichtigen, omdat u er gewoon een keer geweest moet zijn. De stad is natuurlijk bekend van de Berlijnse muur, de Rijksdag en de talloze musea. Probeer het eens en boek uw treinkaartje naar Berlijn direct via Goedkoop-treinkaartje.nl!

Trein naar Berlijn

Trein naar Berlijn is ideaal!

De stad Berlijn is naast Amsterdam, Parijs en Londen misschien wel 1 van de bekendste steden uit Europa. Mensen komen van ver om deze stad te zien, om haar rijke historie en haar prachtige gebouwen. Een geweldige stad en razend populair om haar fietstochten. Er worden zelfs ware fietsvakanties georganiseerd in de richting van Berlijn. Ga met de trein naar Berlijn voor haar schitterende nachtleven of haar rijke cultuur. Maak hiervoor gebruik van de door ons samengestelde aanbieding voor een treinreis naar Berlijn.

Reistijd InterCity Berlijn naar Berlijn

De reistijd naar Berlijn hangt af van het station waarop u opstapt. In de onderstaande tabel is de reistijd naar Berlijn te zien per opstap station.

Traject Reistijd
Amsterdam Centraal - Berlijn 6:11 uur
Hilversum - Berlijn 5:50 uur
Amersfoort - Berlijn 5:36 uur
Apeldoorn - Berlijn 5:05 uur
Deventer - Berlijn 4:52 uur
Hengelo - Berlijn 4:13 uur
Treinreizen naar Berlijn

Treintickets Berlijn

Prijs: 39
Aanbieder: NS International

Treintickets kan je extra voordelig kopen via goedkoop-treinkaartje.nl. Op de hier onderstaande link wordt u doorverwezen naar de pagina van NShispeed waar u voordelig en snel uw treinkaartje kunt bestellen. Het boeken van uw treintickets naar Berlijn wordt door goedkoop treinkaartje naar Berlijn extra makkelijk gemaakt. Klik hieronder om uw treinticket naar Berlijn direct te boeken!

Een stad met een rijke historie en beroemde gebouwen.

Treinreis naar Berlijn

Voor de treinreis naar Berlijn kunt u in Nederland op verschillende stations opstappen. Hieronder is een lijst opgesteld van stations binnen Nederland waarop u kunt opstappen voor een treinreis naar Berlijn.

 • Schiphol
 • Amsterdam Centraal
 • Amsterdam-zuid
 • Hilversum
 • Amersfoort
 • Apeldoorn
 • Deventer
 • Hengelo

De treinreis naar Berlijn verloopt met de InterCity Berlijn en rijd 18 keer per dag richting Berlijn. Het is dus op veel verschillende momenten van de dag mogelijk om met de Intercity Berlijn naar de hoofdstad van Duitsland te reizen.

Treintickets naar Berlijn

Heeft u tips voor toekomstige bezoekers van Berlijn?

Via de onderstaande link kunt u toekomstige reizigers reistips geven, zodat ook hun stedentrip een succes wordt. We streven naar treinreizen voor een betaalbare prijs met onvergetelijke herinneringen. Hiervoor is het belangrijk dat ervaringen worden gedeeld, zodat reizigers niet dezelfde fout maken. Heeft u nog een Berlijn tip? Laat deze dan achter op onze website via de Facebook box.

Met de trein naar Berlijn

Het is al vanaf 39,- euro mogelijk om 2e klas met de trein naar Berlijn te reizen. 1e klas is al verkrijgbaar voor slechts 80,- euro, waarin u kunt genieten van maximaal comfort en rust. Met de trein naar Berlijn duurt ongeveer 6:23 uur en is daarmee één van de snelste vervoersmiddelen richting Berlijn. Probeer het gewoon eens en ontdek het gemak, de rust en het comfort van reizen!

City Night Line naar Berlijn

Het is tevens mogelijk om per City Night Line naar Berlijn te reizen. Deze wordt ook wel de nachttrein en slaaptrein naar Berlijn genoemd en is populair, vanwege de aantrekkelijke tarieven (vanaf € 39,-), reistijd en het comfort. Er vertrekken dagelijks treinen vanuit Amsterdam Centraal naar Oberhausen, waarna u overstapt op de City Night Line naar Berlijn. Bij uw boeking geeft u vervolgens de accommodatie aan voor het tweede deel van de reis per nacht-/slaaptrein. Zo is het mogelijk om een zitplaats, ligplaats en slaapplaats te boeken voor de slaaptrein naar Berlijn.

Markt in Berlijn

Een wereldstad voor een zacht prijsje.

Meest geboekt naar Berlijn

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar Berlijn.

Traject Trein Tarief
Amsterdam - Berlijn ICE International & IC Berlijn € 39
Schiphol - Berlijn ICE International & IC Berlijn € 39
Rotterdam - Berlijn ICE International & IC Berlijn € 39
Utrecht - Berlijn ICE International & IC Berlijn € 39
Groningen - Berlijn ICE International & IC Berlijn € 39
Tilburg - Berlijn ICE International & IC Berlijn € 39
Eindhoven - Berlijn ICE International & IC Berlijn € 39

*Bovenstaande tarieven zijn 'vanaf' prijzen.

Korting op het treinkaartje naar Berlijn

Het is mogelijk om via NS International korting op uw treinkaartje naar Berlijn te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij NS International korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Berlijn. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Berlijn. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Meer over: Korting bij NS International

Bezienswaardigheden Berlijn

Deze stad moet u gewoon een keer gezien hebben!


Bestel u treinreis snel en voordelig met NS International Berlijn met NS International

Goedkope hotels in Berlijn vinden

Natuurlijk wilt u altijd de goedkoopste hotels in Berlijn vinden. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Trivago en kunt u via de onderstaande link ruim 200 hotels vergelijken, waardoor u altijd het beste hotel voor de laagste prijs vindt. Ideaal toch? Aanraders in Berlijn zijn:

 • Het Leonardo hotel
 • Berlin Marriot Hotel
 • Het Novum hotel in het centrum van Berlijn

Bezienswaardigheden in Berlijn

Een treinticket naar Berlijn geboekt en benieuwd wat u allemaal kunt doen in deze stad? Deze Duitse bestemming is geschikt om te shoppen, ontspannen en lekker eten. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken en zijn Duitse specialiteiten als bratwurst en bier op elke hoek verkrijgbaar. Bekijk hieronder de top 5 van bezienswaardigheden in Berlijn.

 • Berlijnse Muur
 • Rijksdaggebouw
 • Brandenburger Tor
 • Checkpoint Charlie
 • Potsdamer Platz

Voordelen van de trein naar Berlijn

Service aan boord Ontspannen reizen Voldoende beenruimte
Directe verbinding Lage reiskosten Voldoende bagage

Bezoekers keken ook naar

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close