Trein naar Tsjechië
Treinkaartjes en Trein naar Pilsen v.a. €38

Treinkaartjes en Trein naar Pilsen v.a. €38

☑️ Treintickets Pilsen v.a. 38 euro ☑️ ICE International en InterCity ☑️ Reistijd trein naar Pilsen: 9:44 uur Zoek tickets Duurzaam en comfortabel met de trein naar Pilsen in Tsjechië? Dan kijk je natuurlijk even op onze website. Goedkope treinkaartjes naar Pilsen...

Lees meer
Trein naar Karlsbad (Karlovy Vary)

Trein naar Karlsbad (Karlovy Vary)

☑️ Treintickets Karlsbad v.a. 38 euro ☑️ ICE International en InterCity ☑️ Reistijd trein naar Karlsbad: 9:04 uur Zoek tickets Lekker op stedentrip of vakantie? Reis met de trein naar Karlsbad in Tsjechië. Karlovy Vary of Karlsbad is één van de bekendste kuuroorden...

Lees meer
Trein naar Brno

Trein naar Brno

☑️ Treintickets Brno v.a. 50 euro ☑️ ICE International en Railjet ☑️ Duurzaam en comfortabel met de trein Zoek tickets Duurzaam, comfortabel en goedkoop met de trein naar Brno in Tsjechië? Je reist al vanaf 50 euro per ICE International en Railjet naar de twee na...

Lees meer
Treinreis naar Praag

Treinreis naar Praag

Treintickets naar Praag vanaf € 50 Laagste prijs voor dezelfde reis! Online geen boekingskosten Vroeg boeken = voordelig reizen Zoek tickets Met de trein naar Praag? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 50,- zit u met een reistijd van 10 uur...

Lees meer

Met de trein naar Tsjechië? Het goedkoopste treinkaartje koopt u tegenwoordig bij TheTrainLine. Zij vergelijken ticketprijzen van treintickets naar Tsjechië van alle aanbieders zonder bijkomende kosten.

Treinreis naar Tsjechië

De reis naar Tsjechië verloopt via Berlijn (Duitsland) en vertrek ongeveer 6 keer per dag vanaf Amsterdam Centraal. De IC Berlijn vervoert u het eerste deel naar Berlijn, waarna u kunt overstappen op de directe verbinding per EuroCity naar Praag. Treintickets naar Praag zijn al vanaf € 50 te boeken, wanneer u 3 tot 6 maanden voor vertrek boekt. De reistijd bedraagt ongeveer 10:35 uur.

Treinreis naar Tsjechië plannen

Binnenkort een stedentrip naar Tsjechië maken? Dan raden wij aan om goed voorbereid op reis te gaan. Denk hierbij aan bezienswaardigheden, overnachtingen en natuurlijk de heen- en terugreis. Via onze website kunt u eenvoudig uw treinreis naar Tsjechië plannen middels de boekingstool of handmatig door één van de bestemmingen te selecteren. Hieronder hebben wij een aantal van de mooiste bestemmingen in Tsjechië voor u onder elkaar gezet.

Steden in Tsjechië

In Tsjechië is een van de populairste bestemmingen gevestigd. Praag is een grote stad met cultuur, extreme activiteiten en een bruisend nachtleven. Prijzen van eten en drinken zijn goed te doen en ook voor het shoppen van kleding is Praag de ideale bestemming. Lange winkelstraten, grote warenhuizen en lage prijzen trekken jaarlijks duizenden Nederlandse shoppers naar de stad toe.

Treinticket naar Tsjechië boeken

Voor een treinkaartje naar Tsjechië zijn er op deze website een aantal van de scherpste aanbiedingen geselecteerd, zodat u zeker niet teveel betaald. Om een treinkaartje naar Tsjechië te boeken kunt u dus gewoon hier terecht.

Treinkaartje naar Tsjechië

Treinkaartjes naar Tsjechië zijn tegenwoordig te krijgen voor weinig geld. Goedkoop treinkaartje zoekt dagelijks het web af voor de voordeligste aanbiedingen, waardoor u niet verder hoeft te zoeken. Benieuwd naar de lopende aanbiedingen? Bekijk alle kortingsacties van NS International!


Terug naar: Internationale treintickets

Favoriete landen

Bestemmingen in Tsjechië

Subscribe

Pin It on Pinterest