Adverteren

Al sinds 2011 is Goedkoop-treinkaartje.nl de plek voor binnen- en buitenlandse treinreizen. Op de website tref je informatie over dagjes uit, zoals een dierentuin, pretpark, leuke stad of dagje wandelen. Ook aanbiedingen, inspiratieblogs of nieuwsartikelen passeren de revue. Verder zijn ook internationale treinreizigers bij ons op het juiste adres. Zo inspireren, adviseren en verwijzen wij bezoekers naar het juiste adres voor een treinreis. Denk o.a. aan wintersport, zomervakantie, stedentrips, maar ook evenementen als marathons, voetbalwedstrijden en kerstmarkten.

Adverteren op reiswebsite: Goedkoop-treinkaartje.nl

De doelgroep is divers, maar met een advertentie op de website bereik je voornamelijk de recreatieve treinreiziger voor een dagje uit, stedentrip of vakantie.

Wanneer je wilt adverteren heb je de keuze uit:

  • Tekstlink op partnerpagina
  • Zelfgeschreven advertorial
  • Zelfgeschreven advertorial + nieuwsbrief promotie

Neem voor tarieven en meer informatie contact op via: adverteren@goedkoop-treinkaartje.nl

Tekstlink op partnerpagina

Ontvang een vermelding op de partnerpagina van Goedkoop-treinkaartje.nl tegen een vast en jaarlijks tarief. Hierbij is de omschrijving, logo en verwijzing inclusief.

Zelfgeschreven advertorial

Het artikel dient uniek te zijn en minimaal 300 woorden te bevatten. Verder zijn twee linkverwijzingen toegestaan tegen een vast en jaarlijks tarief. Wij nemen enkel relevante/gerelateerde advertorials in behandeling ter behoud van de kwaliteit van Goedkoop-treinkaartje.nl

Nieuwsbrief promotie

Tegen een meerprijs krijgt de advertorial extra aandacht in de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest