Blog

5 Mooiste plekken in Duitsland

Treinkaartje naar Donaueschingen

Al snel zoek je naar de prachtigste gebieden buiten Europa, maar in ons buurland Duitsland is nog zoveel moois te beleven. Denk aan prachtige steden, kastelen en rivier- en berglandschappen. Daarbij zijn de gebieden uitstekend bereikbaar met de trein. Bezig met het plannen van een weekendje weg? Bekijk dan eerst even de 5 mooiste plekken in Duitsland en reis duurzaam, snel en voordelig naar deze mooie bestemmingen in Duitsland.

Trein Beieren, Trein Bodensee, Trein de Eifel, Trein Moezel, Trein Zwarte Woud

Lees verder

4 leuke bestemmingen in Duitsland

Top 5 Stedentrips Europa

Zelfs als je denkt dat je heel Europa hebt gezien blijven diverse bestemmingen in Duitsland je nog steeds verbazen. Ontdek deze 4 leuke bestemmingen in Duitsland. Wij hebben 4 leuke steden in Duitsland geselecteerd die goed bereikbaar zijn met de trein.

De internationale trein is duurzaam, comfortabel en snel. Daarbij hoeft de trein ook helemaal niet duur te zijn. Goedkope treinkaartjes naar Duitsland zijn verkrijgbaar vanaf 20 euro voor zowel de ICE International als de InterCity Berlijn.

ICE international, Trein Duitsland

Lees verder

5 leuke bezienswaardigheden in Londen

Trein Londen

Altijd al een keer Londen willen bezoeken? Plan een complete stedentrip of een weekendje weg. Natuurlijk hebben wij alvast een aantal leuke bezienswaardigheden in Londen voor jou geselecteerd. Zo zijn er een aantal activiteiten en locaties in Londen die je bij een eerste bezoek zeker niet mag missen.

Reis met de trein naar Londen en boek goedkope treinkaartjes met vroegboekkorting. Wanneer je 3 tot 4 maanden voor vertrek boekt is een treinkaartje naar Londen verkrijgbaar voor 59 euro voor de heenreis en 40 euro voor de terugreis. Vanuit Nederland rijden er elke dag 3 directe treinen van Eurostar naar Londen St. Pancras met een reistijd van 4.39 uur. Op de terugreis sla je de grenscontrole over en is een reistijd van minder dan 4 uur mogelijk.

Trein Engeland, trein Londen

Lees verder

5x wintersport met de trein in Oostenrijk

Trein naar wintersport

Komend jaar met de trein op wintersport in Oostenrijk? Geen probleem, want er zijn dagelijks voldoende verbindingen. Kies uit de snelle ICE International of de comfortabele nachttrein van OBB Nightjet. De volgende dag kom je uitgerust aan op de bestemming en kan jouw skivakantie direct beginnen. Voor veel reizigers begint de wintersportvakantie al in de trein!

Vanuit Nederland rijden geen directe treinen naar wintersportgebieden in Oostenrijk. Daarom reis je eerst altijd naar Düsseldorf voor de nachttrein of Frankfurt voor verbindingen per ICE International. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 49 euro afhankelijk van de eindbestemming.

Trein Oostenrijk, Trein wintersport

Lees verder

4 leuke Bezienswaardigheden in Antwerpen

Trein Antwerpen

Een dagje winkelen, stedentrippen of een compleet weekendje weg? Reis met de trein naar Antwerpen! Niet alleen vind je leuke bezienswaardigheden in Antwerpen, maar kan je heerlijk ontspannen, wandelen en uitgaan. Ga jij voor het eerst naar deze stad? Neem dan een kijkje bij deze 4 leuke bezienswaardigheden in Antwerpen. Zo ga je goed voorbereid op reis en mis je niks!

Als je met de trein naar Antwerpen reist koop je goedkope treinkaartjes tot 7 dagen voor vertrek. Voor reisdagen van maandag tot en met donderdag zijn tickets verkrijgbaar voor 20 euro. Reizen op vrijdag, zaterdag of zondag? Dan zijn kaartjes voor 26 euro verkrijgbaar. De treinreis verloopt per InterCity Brussel of Thalys. Vanuit Nederland kan je opstappen op station Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Den Haag HS of Breda voor een directe verbinding.

Trein Antwerpen, Trein België

Lees verder

Top 5 bezienswaardigheden in Antwerpen

Trein Antwerpen

Binnenkort een stedentrip maken? Wij hebben een top 5 van bezienswaardigheden in Antwerpen opgesteld die u zeker moet bezoeken! Heeft u de treinkaartjes naar Antwerpen al geboekt? Via onze website kunt u voordelige treinkaartjes naar het buitenland boeken. Zo is het vanaf € 19,- al mogelijk om een ticket naar de populaire bestemmingen in België te boeken.

Korting Antwerpen, Top 5 Bezienswaardigheden, Trein Antwerpen, treinticket antwerpen

Lees verder

4 leuke bezienswaardigheden in Kopenhagen

Trein Kopenhagen

We reizen allemaal steeds verder met de trein. Ook Kopenhagen staat voor veel reizigers op de wenslijst. Daarom hebben wij alvast 4 leuke bezienswaardigheden in Kopenhagen voor jou geselecteerd. Zo wordt jouw stedentrip in Kopenhagen een gegarandeerd succes.

Met twee keer overstappen een reistijd van 10.33 uur reis je met de trein naar Kopenhagen. Treinkaartjes koop je vanaf 40 euro bij aanbieders als TheTrainLine, NS International, Deutsche Bahn en B-Europe. Het eerste stuk reis je per InterCity Berlijn naar Osnabruck, waarna je overstapt op de trein naar Hamburg. Eenmaal aangekomen in Hamburg stap je de laatste keer over op de trein naar Kopenhagen. Dit laatste stuk duurt nog 4.40 uur.

Trein Denemarken, Trein Kopenhagen

Lees verder

4 leuke bezienswaardigheden in Frankfurt

Trein Frankfurt

Opzoek naar een leuke bestemming in Duitsland voor een stedentrip of weekendje weg? Reis met de trein naar Frankfurt! De stad kent vele gezichten met reusachtige moderne kantoorgebouwen en een rijke historie. Zo vind je oude vakwerkpanden aan het Römerberg plein en enorme kantoorgebouwen langs de Main. Natuurlijk kan je ook een rondvaart over rivier de Main of een wandeltocht langs de oever plannen. Hoe dan ook is er van alles te beleven in deze stad en daaruit hebben wij 4 leuke bezienswaardigheden in Frankfurt geselecteerd.

Trein Duitsland, trein Frankfurt

Lees verder

4 leuke bezienswaardigheden in Düsseldorf

Trein Dusseldorf

Een mooie stad in Duitsland dichtbij de Nederlandse grens is natuurlijk Düsseldorf! Bezoek deze stad met de trein om lekker te winkelen, wandelen of genieten. Je reist vanaf station Amsterdam, Utrecht en Arnhem voordelig en snel met de trein. Voor een prijs van slechts 18,90 euro en een reistijd van 2.11 uur kom je aan in hartje centrum, waarna het dagje uit kan beginnen. Liever een weekendje weg in Duitsland? Bekijk onze 4 mooie steden in Duitsland.

Trein Duitsland, Trein Düsseldorf

Lees verder

4 leuke Bezienswaardigheden in Keulen

Keulen per trein

Ga jij binnenkort met de trein naar Keulen? Dan mag je deze 5 leuke bezienswaardigheden in Keulen zeker niet missen! Reis per ICE International naar Keulen vanaf station Amsterdam, Utrecht of Arnhem met een directe verbinding. Treintickets naar Keulen koop je al voor 18,90, waarna je met een reistijd van 2.38 uur naar hartje centrum wordt gebracht.

Naar Keulen? De trein is misschien wel de meest voordelige, snelle en comfortabele oplossing. Daarnaast is de trein duurzaam en kom je uitgerust aan op de bestemming. Geniet onderweg van comfortabele stoelen, een bistrorijtuig waar je een heerlijk hapje of drankje kan halen en natuurlijk het panoramarijtuig. In het panoramarijtuig kan je meekijken met de machinist van de ICE International.

Trein Duitsland, trein keulen

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl