Trein naar vliegveld in België

Ben je een reis aan het plannen en opzoek naar voordelige of soepele aansluitingen voor jouw vliegreis? Het vliegveld in Duitsland of België kan oplossing bieden. Zo zijn kaartjes soms goedkoper en verbindingen of aansluitingen beter. Duizenden Nederlanders reizen jaarlijks met de trein naar een vliegveld in België voor een internationale reis. Zeker op lange afstanden kan het lonen om de opties vanaf andere luchthavens te checken. Wij hebben de treinreis naar de 2 meest gangbare luchthavens in België alvast voor je opgezocht. Zaventem Airport en Charleroi Airport zijn namelijk goed voor 97% van de passagiersvluchten in België.

Trein naar Luchthaven Zaventem (Brussel Airport)

Met 26 miljoen reizigers per jaar is Brussel Airport de populairste luchthaven van België. Reis vanuit Nederland eenvoudig met de trein naar Zaventem Airport met een reistijd van 2.55 uur. Treinkaartjes naar Zaventem (Brussel Airport) zijn verkrijgbaar vanaf 26 euro (2e klas). Treintickets voor dit voordelige tarief zijn tot 7 dagen voor vertrek verkrijgbaar.

Lees ook: Met trein naar Brussel Zaventem

Trein naar vliegveld Charleroi (Brussels South Charleroi Airport)

Jaarlijks vertrekken er 8 miljoen reizigers vanaf Charleroi Airport. Het vliegveld ligt in Charleroi en is goed bereikbaar per trein. Zo reis je met 2 keer overstappen per trein naar Charleroi Airport (Brussels South). Voor het eerste deel van de reis vertrekken 30 treinen per dag van InterCity Brussel naar Antwerpen Centraal. Hier stap je over op de trein naar Charleroi Zuid (Sud). Eenmaal aangekomen op station Charleroi Sud kan je overstappen op regionaal vervoer naar Charleroi Airport.

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Frankrijk kent veel prachtige bosrijke natuurgebieden. De diversiteit van boomsoorten is enorm en zijn vaak eeuwenoud. Ben jij ook een natuurliefhebber, en heb je de Nederlandse bossen inmiddels wel gezien? Dan is het goed om te weten dat er in Frankrijk veel mooie...

5x fietsen in Frankrijk met de trein

5x fietsen in Frankrijk met de trein

Ben je een liefhebber van fietsen én Frankrijk? Wij hebben de 5 mooiste Franse fietsgebieden voor je geselecteerd. Door langgestrekte lavendelvelden en pittoreske Franse dorpjes of steden. Het land herbergt ontzettend veel mooie regio’s die je bij uitstek met de fiets...

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

Natuurlijk ben je benieuwd naar de 5 mooiste stranden van Frankrijk die je met de trein kan bereiken! Zeker als je binnenkort een leuke stedentrip of zomervakantie met de trein wilt plannen naar La Douce France. Bijvoorbeeld naar Corsica, Normandië of Frans Baskenland. De Franse stranden bezoek je niet alleen in het zomerseizoen. Ook in het najaar én in de winter ademen ze sfeer uit.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders