Met trein naar Disneyland Parijs

Een leuk uitstapje of weekendje weg plannen? Reis met de trein naar Disneyland Parijs. Er rijden dagelijks directe verbindingen per Thalys vanaf Amsterdam en Rotterdam naar station Marne-la-Vallée/Chessy. Dagelijks vertrekken er twee rechtstreekse treinen van Thalys naar Disneyland met een reistijd van 3.50 uur vanaf Amsterdam en 3.10 uur vanaf Rotterdam. Treinkaartjes naar Disneyland Parijs zijn verkrijgbaar vanaf 35 euro (2e klas) en 64 euro (1e klas)

Natuurlijk boek je tevens een hotelovernachting bij de treinreis, zodat je een volledig weekendje weg hebt. Kijk hiervoor bij Oad en DeJongIntra via de onderstaande links.

Trein naar Disneyland Parijs vanaf 35 euro

Route Thalys naar Disneyland Parijs

Vanuit Nederland vertrekt er een directe trein vanaf station Amsterdam, Schiphol en Rotterdam, zoals te zien op de bovenstaande afbeelding. Vervolgens rijdt de trein door naar station Antwerpen en Brussel-Zuid (midi), waarna de trein met 300 kilometer per uur over het Franse landschap naar Parijs doorreist.

Reizigers naar Disneyland Parijs dienen nog heel even te blijven zitten voor het laatste deel van ongeveer 25 minuten naar Marne-la-Vallée/Chessy. Zijn kaartjes voor de Thalys niet meer beschikbaar of minder voordelig? Er is ook een traject per IC Brussel en TGV. Hierbij reis je eerst per IC Brussel naar Brussel-Zuid, waarna je overstapt op de directe TGV naar Disneyland Parijs.

Trein en Hotel in Parijs

Wanneer je kiest voor de treinreis naar Disneyland Parijs is het handig om een hotel in de buurt van het park te kiezen, voor een soepel verloop van de reis. Hieronder hebben wij alvast vier hotels voor jou opgezocht die jouw bezoek aan Disneyland Parijs nog leuker maken!

Davy Crockett Ranch

Een leuke en gezellige blokhut op 5 minuten rijden van het park. De blokhut heeft 2 slaapkamers en een woonkamer. Inclusief ontbijt en 3 dagen entree tot het park.

Newport Bay Club

Hotel Newport Bay Club ligt op 15 minuten loopafstand en beschikt over een gratis shuttlebus. In dit hotel geniet u van prachtige kamers en een heerlijk ontbijt. Inclusief 3 dagen toegang tot beide parken en de vuurwerkshow op de 2e dag.

Hotel Santa Fe

De hotelkamers voor Hotel Santa Fe zijn extra ingekocht en niet voor niks. Een prachtig verblijf en het heerlijke ontbijt zorgen voor 3 dagen gegarandeerd plezier. Het hotel is op 20 minuten loopafstand en is inclusief 3 dagen toegang tot beide parken.

Sequoia Lodge

De hotelkamers voor Sequoia Lodge zijn extra ingekocht en niet voor niks. Een prachtig verblijf en het heerlijke ontbijt zorgen voor 3 dagen gegarandeerd plezier. Het hotel is op 15 minuten loopafstand en is inclusief 3 dagen toegang tot beide parken. Er is tevens een gratis shuttlebus.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Fietsen in Londen: 5 leuke fietsroutes in Londen

Fietsen in Londen: 5 leuke fietsroutes in Londen

Londen biedt een aantal fantastische fietsroutes die je langs enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad voeren, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van de prachtige parken en sfeervolle wijken. Voordat je op pad gaat, is het belangrijk om te...

Rotterdam: proef met wegwerpbekers tegen afvalberg

Rotterdam: proef met wegwerpbekers tegen afvalberg

Rotterdamse ondernemers, in samenwerking met de gemeente Rotterdam en NS, hebben de handen ineengeslagen om een innovatieve oplossing te introduceren voor het probleem van wegwerpbekers. Vanaf 18 maart wordt een proef gelanceerd waarbij reizigers op station Rotterdam...

Eurostar: trein naar Londen in 2024

Eurostar: trein naar Londen in 2024

Ontdek wereldstad Londen! Deze bruisende bestemming met iconische bezienswaardigheden is populair, vanwege zijn lange winkelstraten, warenhuizen, cultuur van magie en ontdek de bruisende energie, de iconische bezienswaardigheden en de rijke geschiedenis van Londen,...

Pin It on Pinterest