Met trein naar Disneyland Parijs

Een leuk uitstapje of weekendje weg plannen? Reis met de trein naar Disneyland Parijs. Er rijden dagelijks directe verbindingen per Thalys vanaf Amsterdam en Rotterdam naar station Marne-la-Vallée/Chessy. Dagelijks vertrekken er twee rechtstreekse treinen van Thalys naar Disneyland met een reistijd van 3.50 uur vanaf Amsterdam en 3.10 uur vanaf Rotterdam. Treinkaartjes naar Disneyland Parijs zijn verkrijgbaar vanaf 35 euro (2e klas) en 64 euro (1e klas)

Natuurlijk boek je tevens een hotelovernachting bij de treinreis, zodat je een volledig weekendje weg hebt. Kijk hiervoor bij Oad en DeJongIntra via de onderstaande links.

Trein naar Disneyland Parijs vanaf 35 euro

Route Thalys naar Disneyland Parijs

Vanuit Nederland vertrekt er een directe trein vanaf station Amsterdam, Schiphol en Rotterdam, zoals te zien op de bovenstaande afbeelding. Vervolgens rijdt de trein door naar station Antwerpen en Brussel-Zuid (midi), waarna de trein met 300 kilometer per uur over het Franse landschap naar Parijs doorreist.

Reizigers naar Disneyland Parijs dienen nog heel even te blijven zitten voor het laatste deel van ongeveer 25 minuten naar Marne-la-Vallée/Chessy. Zijn kaartjes voor de Thalys niet meer beschikbaar of minder voordelig? Er is ook een traject per IC Brussel en TGV. Hierbij reis je eerst per IC Brussel naar Brussel-Zuid, waarna je overstapt op de directe TGV naar Disneyland Parijs.

Trein en Hotel in Parijs

Wanneer je kiest voor de treinreis naar Disneyland Parijs is het handig om een hotel in de buurt van het park te kiezen, voor een soepel verloop van de reis. Hieronder hebben wij alvast vier hotels voor jou opgezocht die jouw bezoek aan Disneyland Parijs nog leuker maken!

Davy Crockett Ranch

Een leuke en gezellige blokhut op 5 minuten rijden van het park. De blokhut heeft 2 slaapkamers en een woonkamer. Inclusief ontbijt en 3 dagen entree tot het park.

Newport Bay Club

Hotel Newport Bay Club ligt op 15 minuten loopafstand en beschikt over een gratis shuttlebus. In dit hotel geniet u van prachtige kamers en een heerlijk ontbijt. Inclusief 3 dagen toegang tot beide parken en de vuurwerkshow op de 2e dag.

Hotel Santa Fe

De hotelkamers voor Hotel Santa Fe zijn extra ingekocht en niet voor niks. Een prachtig verblijf en het heerlijke ontbijt zorgen voor 3 dagen gegarandeerd plezier. Het hotel is op 20 minuten loopafstand en is inclusief 3 dagen toegang tot beide parken.

Sequoia Lodge

De hotelkamers voor Sequoia Lodge zijn extra ingekocht en niet voor niks. Een prachtig verblijf en het heerlijke ontbijt zorgen voor 3 dagen gegarandeerd plezier. Het hotel is op 15 minuten loopafstand en is inclusief 3 dagen toegang tot beide parken. Er is tevens een gratis shuttlebus.

Stedentrip deze zomer? Neem de trein!

Stedentrip deze zomer? Neem de trein!

Europa is een schatkamer van cultuur, geschiedenis en diversiteit, en er is geen betere manier om dit te ervaren dan door een citytrip naar een van zijn vele charmante steden. Of je nu houdt van historische bezienswaardigheden, bruisende winkelstraten, gastronomische...

Op zeilvakantie? Kom zeilen in Duitsland!

Op zeilvakantie? Kom zeilen in Duitsland!

Verruil de platgetreden paden voor een avontuurlijke zeilvakantie in Duitsland! Dit veelzijdige land biedt een unieke mix van schilderachtige meren, uitgestrekte kusten en historische havensteden, waardoor het een verborgen juweeltje is voor zeilliefhebbers. Of je nu...

Zomerfestivals in Duitsland

Zomerfestivals in Duitsland

De zomer in Duitsland is synoniem met festivals. Van uitgestrekte velden tot intieme clubs, het land bruist van energie en creativiteit. Of je nu een doorgewinterde festivalganger bent of een nieuwsgierige nieuwkomer, de Duitse festivalscene heeft voor elk wat wils....

Pin It on Pinterest