Treinreis naar Parijs

€ 29,-

De treinreis naar Parijs maken? Bij ons betaalt u de minimale prijs voor dezelfde reis!

Treinkaartjes naar Parijs

Wilt u een treinkaartje naar deze wereldstad kopen? Dan komt u bijna altijd uit bij NS International, want dit is de vervoerder voor buitenlandse tickets. Zij kopen de treinkaartjes naar Parijs groot in, waardoor de tarieven laag gehouden worden voor de treinreizigers. De treinkaartjes naar Parijs worden eigenlijk elk jaar populairder, omdat stedentrips erg in trek zijn en mensen steeds vaker een weekendje weg boeken. Het is natuurlijk ideaal om met de trein naar de gewenste bestemming te reizen, omdat u geen energie kwijt bent aan het vervoer en u in alle rust kunt genieten van de reis.

Parijs heeft u veel te bieden! Hierdoor kiezen veel reizigers ervoor om een tweede keer naar deze stad te gaan. Het is bijna onmogelijk om alles in 3 dagen te bekijken, omdat er gewoon heel veel te zien is. Naast de bezienswaardigheden is Parijs ideaal om te shoppen, te stappen en te genieten. Deze stad moet u gewoon een keer gezien hebben! Wilt u binnenkort naar Parijs? Boek dan direct uw treinkaartje naar Parijs via onze website. Wij raden u aan om ongeveer 3 maanden van te voren te boeken, zodat u verzekerd bent van de laagste prijs.

Trein naar Parijs

Trein naar Parijs is ideaal!

Natuurlijk hebben wij ook een aanbieding voor Parijs samengesteld. Parijs is al jarenlang de nummer 1 bestemming en dat is niet geheel onterecht. De stad van de liefde, mode en cultuur en je kan er heerlijk eten. Daarbij is het nachtleven van Parijs ongekend en is het een topbestemming voor jong en oud. Parijs is een van onze top bestemmingen en daarvoor hebben wij een geweldige aanbieding geselecteerd! Met de trein naar Parijs duurt ongeveer 2 uur 45 minuten, waardoor het niet alleen comfortabel is om met de trein naar Parijs te gaan, maar vooral ook voor het gemak. Kijk voor onze treinreis aanbiedingen naar Parijs op de link hieronder.

Voor optimale korting boek je het treinticket 3 maanden van te voren!

Treintickets naar Parijs online bestellen

Wat? Treintickets Parijs
Prijs: 29
Aanbieder: NS International

Een treinticket naar Parijs kopen via het internet? Op de website van NS International is dit binnen enkele minuten geregeld! Houdt er wel rekening mee dat u enkel van het voordeligste tarief gebruik kunt maken wanneer u 2 a 3 maanden van te voren boekt! Om direct een treinkaartje naar Parijs te boeken klikt u op de onderstaande link!

Klik hieronder om uw treinticket naar Parijs te boeken!

Vroegboeken = voordelig reizen.

Treinreis naar Parijs

De treinreis naar Parijs wordt vaak verzorgd door Thalys in samenwerking met NS International. De Thalys is één van de modernste hogesnelheidstreinen in Europa en heeft zichzelf nu al een aantal jaar bewezen. Met een reistijd van 3 uur en 16 minuten is de Thalys één van de snelste vervoersmiddelen in de richting van Parijs. Vanaf Amsterdam Centraal vertrekt de Thalys 9 keer per dag. Het is mogelijk om vanuit verschillende stations binnen Nederland de treinreis naar Parijs te maken. Hieronder is een lijst van opstapstations voor de Thalys te vinden.

  • Amsterdam Centraal
  • Schiphol
  • Rotterdam Centraal

Heeft u nog reistips voor toekomstige bezoekers van Parijs?

Op onze website kunt u via de Facebook box reistips achterlaten voor toekomstige reizigers. Op deze manier zorgen we er samen voor dat een bezoek aan Parijs een geweldige ervaring wordt. Weet u nog leuke restaurantjes, winkeltjes of bezienswaardigheden? Deel deze dan via deze link en tip toekomstige reizigers!

Reistijden van trein naar Parijs

Met de trein naar Parijs wordt als comfortabel en rustgevend ervaren. Ontdek het reisgemak van Thalys en reis goedkoop per trein naar Parijs! Naast het comfort en het gemak is Thalys één van de snelste treinen binnen Europa. De reistijd vanaf Amsterdam Centraal naar Parijs is 03:19 uur. Hieronder vindt u de overige reistijden van de verschillende opstapstations.

Arc du Triomph in Parijs

Deze reis zult u nooit meer vergeten!

Traject Reistijd
Amsterdam - Parijs 3:16
Schiphol - Parijs 3:04
Rotterdam - Parijs 2:36

Trein naar Disneyland Parijs

Per trein naar Disneyland Parijs? Vanaf € 48 boekt u een treinticket naar Disneyland Parijs en reist u per Thalys naar Brussel Zuid (Midi), waarna u overstapt op de TGV richting Marne-la-Vallée. De hoofdingang is vervolgens op loopafstand van het station, waarna u direct kunt genieten van de faciliteiten! Reis comfortabel, ontspannen en snel binnen 4 uur per trein naar Disneyland Parijs!

Meer over: Trein naar Disneyland Parijs

Korting op het treinkaartje naar Parijs

Korting op treinkaartjes wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Deze kopen de treintickets vaak groot in, zodat zij deze voor weinig kunnen door verkopen aan particulieren. Korting kan bij de Nederlandse Spoorwegen niet alleen verkregen worden door het voordelig inkopen van de treinkaartjes. Met de NS korting kaart of de OV-studentenkaart kan binnen Nederland 40% korting worden verkregen op de aankoop van een treinkaartje. Dit geldt uitsluitend en alleen voor trein reizen binnen Nederland.

Meer over: Korting bij NS International

Goedkoop hotel boeken in Parijs

Heeft u al een treinticket geboekt, maar bent u nog opzoek naar een hotel voor uw overnachtingen? Dan hebben wij de ideale website voor u gevonden. Via de onderstaande link komt u op een pagina, waarbij u hotels kunt vergelijken van ruim 200 websites, waardoor u altijd het beste hotel voor de laagste prijs weet te vinden.

Bezienswaardigheden in Parijs

Louvre in Parijs

Geinteresseerd in bezienswaardigheden in Parijs? Plan uw reis van te voren en bepaal wat u wilt zien, want eenmaal in Parijs zult u het overzicht verliezen! Er is zoveel te zien dat u hier het beste thuis in alle rust over na kunt denken. Goedkoop-treinkaartje.nl heeft voor u de grootste bezienswaardigheden van Parijs uitgewerkt, zodat u dit thuis in alle rust alvast kunt bekijken.

  • Eiffeltoren
  • Het Louvre (groot museum)
  • Notre Dame
  • Basilique du Sacré-Coeur (panorama over Parijs)
  • Arc de Triomphe (triomfboog)

Voorkom lange wachtrijen en bestel uw entreetickets vandaag nog!

Meer over: Bezienswaardigheden in Parijs

Met de trein naar Parijs

Deze stad moet u gewoon een keer gezien hebben!

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+