NS Kruidvat dagkaart

Kruidvat

Tot 21 februari 2016 is het weer mogelijk om een Trein dagkaart bij Kruidvat te kopen. Met deze dagkaart is het mogelijk om één dag in het weekend onbeperkt te reizen met de trein in de periode van 09 februari t/m 01 mei 2016. Wilt u er een bestellen? Ga dan snel naar een filiaal bij u in de buurt, want voor slechts € 13,99 zijn deze goedkope treinkaartjes verkrijgbaar!

Trein dagkaart actie van Kruidvat:

  • Kosten NS dagkaart: € 13,99;
  • Verkoopperiode: 09 februari t/m 21 februari 2016;
  • Reisperiode: 13 februari 2016 t/m 01 mei 2016.

Handig om te weten

  • Geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia;
  • Wanneer u voor € 50,- of meer besteld in de webshop betaalt u geen verzendkosten;
  • Verkrijgbaar bij de Webshop en Kruidvat vestigingen;
  • Verkrijgbaar voor slechts € 12,49 tegen inwisseling van 150 spaarpunten(alleen mogelijk in het filiaal);
  • Op zaterdag 30 april en zondag 1 mei kan het extra druk zijn in de trein.

In het vervolg direct profiteren van de Kruidvat trein aanbieding? Wees er dan snel bij, Like ons op Facebook en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Op deze manier weet u zeker dat u van de Kruidvat dagkaart actie kunt profiteren en geniet van hoge kortingen. Een weekend dagkaart van de Kruidvat kopen? Dit kan bij de verschillende vestigingen en via de webshop.

Kruidvat dagkaart actie

NS Kruidvat dagkaart actie is lopende

Wij raden u aan z.s.m. een Kruidvat dagkaart te bestellen, want de actie raakt vaak binnen enkele verkoopdagen uitverkocht. Wilt u in het vervolg op de hoogte worden gehouden? Like ons dan op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Zowel de binnenlandse als de buitenlandse treinkaartjes acties worden direct op onze website geplaatst. Voor de laatste NS Kruidvat actie kunt u altijd terecht op Goedkoop treinkaartje. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de treinkaartjes actie van de Kruidvat en andere aanbieders van trein acties.

Kruidvat weekend dagkaart

Er even een dagje tussenuit? Maak gebruik van deze kortingsactie en profiteer!

Trein actie van de Kruidvat

Met de actie wordt het mogelijk gemaakt voor treinreizigers om eens een dagje uit te gaan naar plekken waar je anders nooit komt. Hiermee is het veel voordeliger om lange afstanden te reizen en eens een hele dag lekker te genieten. De treinreizen zijn gemakkelijk en comfortabel, daarbij is het een veilige manier van reizen en is het op dit moment hartstikke voordelig!

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+