ACTIE: Zomerweek 2024 per trein met korting

Ervaar, aanschouw, proef en ruik de zomer! Beleef samen een wereld vol muziek, foodtrucks, workshops en shop tot je erbij neervalt met tassen vol prachtige producten. Tijdens de Zomerweek dompel je jezelf helemaal onder in de sfeer van de warmste maanden van het jaar.

Maak jullie dagje uit onvergetelijk met een scala aan onweerstaanbare ervaringen! Ontdek een gevarieerd aanbod van levendige kraampjes met unieke producten op de Zomerweek, waar alles te vinden is voor een perfecte start van de zomer. Laat de zomermaanden feestelijk beginnen met spetterende optredens van bekende artiesten en ontmoet je favoriete auteurs en columnisten van Libelle en Margriet. Verwen jezelf met lekkernijen van diverse foodtrucks en geniet van de heerlijke smaken van de zomer. Neem deel aan creatieve workshops met een zomers tintje, of je nu van kunst, handwerk of culinaire creaties houdt, er is voor ieder wat wils.

Zomerweek 2024 Trein Actie

Zomerweek 2024: trein, pendelbus en entree met korting

Beleef samen de start van de zomer! Van 23 tot en met 29 mei ben je van harte welkom bij het Haarlemmermeerse Bos voor de Zomerweek. Geniet samen van de kick-off van het zomerseizoen. Dit jaar is het extra feestelijk, want we vieren de Zomerweek samen met Libelle en Margriet. Het belooft een dagje uit te worden om nooit te vergeten!

  • Combideal: NS dagretour Hoofddorp, Pendelbus & Entree.
  • Prijs: € 46,50
  • Op de Zomerweek kun je naar hartenlust shoppen en thuiskomen met tassen vol prachtige zomerproducten. Laat je inspireren door de laatste mode, ontdek en proef nieuwe producten en ambachtelijke lekkernijen, en laat je verrassen door geweldige acties.
  • Luid de zomermaanden in met spetterende optredens van bekende artiesten en ontmoet je favoriete auteurs en columnisten van Libelle en Margriet.
  • Trakteer jezelf op lekkernijen uit diverse foodtrucks en proef de heerlijke smaken van de zomer.
  • Volg creatieve workshops met een zomers tintje. Of je nu van kunst, handwerk of culinaire creaties houdt, er is voor ieder wat wils.
Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Trein naar Duitsland met kinderen

Trein naar Duitsland met kinderen

Ook naar Duitsland kan je eenvoudig per trein met kinderen reizen. Hiervoor zijn diverse voordelen en regelingen bedacht om de reis betaalbaar en toegankelijk te houden voor ouders. Voor de treinreis naar Duitsland is in treinen als de IC Berlijn en ICE International...

Trein en kinderen naar Frankrijk

Trein en kinderen naar Frankrijk

Binnenkort een leuke bestemming in Frankrijk bezoeken, zoals Parijs, Disneyland of één van de vele andere topbestemmingen. Dan ben je vast benieuwd hoe het werkt met kinderen in de trein door Frankrijk. In treinen als de TGV en Eurostar zijn vaak kortingsmogelijkheden...

Pin It on Pinterest