Dagje weg met de trein

De lente en zomervakantie komt er weer aan en daarom hebben wij wat treinuitjes voor u onder elkaar gezet. Zo kunt u gezellig met uw kinderen/vriend/vriendin/familie een dagje weg met de trein en hoeft u zich geen zorgen te maken over de heen- en terugreis. Alle onderstaande uitstapjes zijn namelijk goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer en ideaal te combineren met een treinkaartjes actie. Een overzicht van goedkope treinkaartjes vindt u op onze website, waarmee u een dagje weg met de trein wel heel aantrekkelijk/betaalbaar maakt.

Spoor aanbiedingen

Deel dit artikel! Samen maken we het Openbaar Vervoer voordelig!

Dagje weg met de trein

Nog niets gepland, maar wilt u wel iets doen? Bekijk dan de onderstaande inspiratie ideeën van onze redactie en mogelijk dat één van deze treinuitjes u aanspreekt. Natuurlijk kunt u dit artikel ook delen op Facebook of Twitter via de knoppen in de rechterkolom van onze website!

Dagje naar Familie

Wanneer u profiteert van een treinkaartjes actie is het mogelijk om voordelig naar familie in een andere stad te reizen. Daarbij bent u er even tussenuit en een dagje weg van huis. Zeker in de vakantieperiode is het leuk om dingen te doen en daarom raden wij u aan om er gewoon eens met de trein op uit te trekken.

Dagje naar een bekende Nederlandse stad

Het is altijd leuker om een andere stad te bezoeken, omdat alles nieuw is en u weer nieuwe kleding/bezienswaardigheden tegenkomt. Bezoek daarom eens steden als Almere, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Breda, Groningen of Maastricht. Deze steden hebben ontzettend leuke winkelstraten en een geweldig stadshart om je een hele dag te vermaken. Ze allemaal bezoeken? Profiteer dan van de dagkaart acties, zodat u een hele dag onbeperkt kunt reizen met de trein. Voor jongeren zal het in de zomer weer mogelijk zijn om van de Tienertoer te profiteren. Hiermee kunnen zij voor een minimaal tarief 3 dagenlang onbeperkt reizen met de trein.

Houdt onze website en Facebook-pagina daarom goed in de gaten. U kunt zich natuurlijk ook inschrijven voor de nieuwsbrief!

Dagje naar de dierentuin

De dierentuin is leuk voor jong- en oud, want dieren blijven altijd geweldig om naar te kijken. Daarbij is het goed voor de ontwikkeling van kinderen en voor uzelf een heerlijk ontspannen dagje. De onderstaande dierentuinen zijn uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer en dit raden we dan ook ten zeerste aan. Op deze manier heeft u geen stress over de heen- en terugreis en bespaart u op parkeer- en brandstofkosten.

Dagje naar een pretpark

Wilt u een leuk pretpark/attractiepark bezoeken in de zomer van 2015? Dan hebben wij er een aantal voor u onder elkaar gezet die goed bereikbaar zijn met het Openbaar Vervoer. Houdt er rekening mee dat sommige parken voor jong publiek zijn en dat parken zoals Walibi Holland en de Efteling van groter formaat zijn.

Dagje naar het zwembad

Een dagje naar het zwembad? Nederland kent een groot aantal fantastische zwembaden die u zeker een keer moet bezoeken. Daarbij is het voor kinderen altijd leuk om een heel nieuw zwemparadijs te ontdekken. Ter inspiratie hebben wij een top 10 gemaakt van Nederlands mooiste zwembaden.

  1. De Scheg in Deventer
  2. Tikibad in Wassenaar
  3. Sportiom in Den Bosch
  4. Tongelreep in Eindhoven
  5. Eemhof in Zeewolde (bij Almere)
  6. Mosaqua in Gulpen
  7. Spesj in Hoeven
  8. Preston Palace in Almelo
  9. Mirandabad in Amsterdam
  10. Den Hommel in Utrecht

Dagje naar het strand

Bezoek één van de Nederlandse kustplaatsen en ga een dagje naar het strand. Komende zomer is het ideale moment om deze stranden te bezoeken en te genieten van zon, zee en strand in Nederland! De onderstaande stranden zijn goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer en zeker de moeite waard.

Mini-stedentrip binnen Nederland

Via onze website is het mogelijk om een goedkope hotelovernachting voor 2 personen te bestellen. Voor slechts € 99,- ontvangt u een 2-persoons hotelovernachting + heen- en terugreis met de trein, waarbij u kunt kiezen uit ruim 100 hotels in Nederland. Daarbij zijn het ontbijt en de reserveringskosten inbegrepen en kunt u een dag lang genieten van alle hotel faciliteiten. Ideaal toch?

Wandelen of fietsen in een andere omgeving? Profiteer van deze aanbieding via de bovenstaande link!

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Steenwijk: Koloniën van Weldadigheid

Steenwijk: Koloniën van Weldadigheid

Ontdek de Koloniën van Weldadigheid, de binnenlandse landbouwkoloniën voor armoedebestrijding uit de 19e eeuw. Duizenden armen uit de steden kregen hier onderdak en onderwijs maar werden in toenemende mate beperkt in hun vrijheid van handelen. Nog altijd vind je hier...

Toerisme De Baronie: hou van ’t goeie leven

Toerisme De Baronie: hou van ’t goeie leven

Het leven is goed in gemoedelijk en bourgondisch Brabant, zeker in het groene gebied dat ligt tussen de steden Breda, Tilburg en de Belgische grens. Hier houden we van ’t goeie leven, van op het gemakje genieten, jezelf verwonderen over al dat moois dat deze regio zo...

Ontdek het prachtige Binnenste Buitenland in Berg en Dal

Ontdek het prachtige Binnenste Buitenland in Berg en Dal

Misschien was u van plan in Frankrijk te kamperen, naar Turkije te vliegen of een huttentocht te maken in Zwitserland. Ook deze zomer brengen veel mensen door in Nederland. Als u ook in Nederland blijft, is dit een mooi moment om het Binnenste Buitenland in Berg en...

Pin It on Pinterest