Treintickets Londen

Goedkope treinkaartjes kopen

Met de trein naar Londen

Wil jij met de trein naar Londen? Koop treinkaartjes 3 tot 4 maanden voor vertrek tegen het voordeligste tarief. Zo koop je al voor 59 (2e klas) en 99 (1e klas) treintickets naar Parijs. Per Eurostar reis je met een reistijd slechts 04:39 uur van Amsterdam Centraal naar Londen St. Pancras. Voor de terugreis van Londen naar Amsterdam zijn treinkaartjes goedkoper en is de reistijd minder. Zo kan je tweede klas al voor €40 terug en reis je in minder dan 4 uur van Londen St Pancras naar Amsterdam CS. Retour Amsterdam – Londen dus al vanaf 99!

Zoek tickets

Elke dag vertrekken er drie treinen van Eurostar met een directe verbinding naar Londen. Treinkaartjes naar Londen worden aangeboden door TheTrainLine, NS International, B-Europe en Deutsche Bahn. Daarbij zijn er nog zes verbindingen per Thalys naar Londen. Hiervoor geldt een ovestap op Brussel-Zuid. Vanuit Nederland zijn er verschillende opstapstations. Bekijk de route van Eurostar aan de onderkant van deze pagina.

Reisinformatie trein naar Londen

Treintickets Londen

Koop online treintickets naar Londen zonder bijkomende kosten. Eenvoudig en snel te bestellen, waarna tickets digitaal worden aangeleverd. Vanuit heel Nederland zijn treinkaartjes naar Londen verkrijgbaar vanaf 59 (heenreis) en 40 (terugreis). De voordeligste kaartjes boek je met vroegboekkorting 3 tot 4 maanden voor de gewenste reisdatum.

Reservering Eurostar

Het reserveren van een zitplaats voor de Eurostar naar Londen is altijd inbegrepen bij de boeking. Op jouw vervoersbewijs staat daarom altijd een zitplaats- rijgtuignummer, reisklasse en reisdatum.

Aan boord van de Eurostar vind je gratis WiFi, een bistrorijtuig en voldoende bagegeruimte. Kom je er niet uit? Geen probleem, want er is altijd voldoende personeel aanwezig.

Prijs Trein Londen

Prijzen treintickets Londen

Prijs naar Londen

Naast het boekingsmoment hebben andere zaken invloed op de prijs van treintickets naar Londen. Zo wordt de prijs o.a. bepaalt door de reisklasse, flexibiliteit en het traject. Afhankelijk van het type ticket is het mogelijk om een treinreis te annuleren of wijzigen.

Een enkele reis naar Londen is verkrijgbaar vanaf 59 (2e klas) en 99 (1e klas) en zijn tot 4 maanden vooruit te boeken. Semi-Flex en Flex kaartjes zijn duurder. Verkrijgbaar voor een prijs van 100 (2e klas) en 174 (1e klas), waarbij je de mogelijkheid hebt om het ticket om te boeken of te annuleren.

No-Flex, Semi-Flex en Flex

Kaartjes naar Londen zijn verkrijgbaar met No-Flex, Semi-Flex of Flex tarief. Treintickets naar Londen met Semi-Flex of Flex kan je omboeken of annuleren. Bij 1e klas krijg je standaard Flex tarief.

Retour naar Londen reis je al voor vanaf 99 met No-flex tarief. Nadeel van treinkaartjes met No-Flex is dat je de boeking niet kan wijzigen of annuleren.

Route trein naar Londen

Route van Thalys naar Londen

Treinen van Eurostar naar Londen vertrekken drie keer per dag vanaf Amsterdam Centraal. Via station Schiphol Airport en Rotterdam Centraal rijdt de Eurostar door naar België en Frankrijk. In België wordt een korte tussenstopt gemaakt op Brussel Zuid (Midi). Deze directe verbinding vanuit Nederland is betaalbaar, duurzaam, snel en comfortabel. Kies daarom voor de Eurostar naar Londen St Pancras.

Trajecten naar Londen

Pin It on Pinterest