Treintickets Berlijn

Goedkope treinkaartjes kopen

Met de trein naar Berlijn

Wil jij met de trein naar Berlijn? 3 tot 6 maanden voor vertrek tegen de voordeligste prijs. Zo koop je al voor 39 (2e klas) en 60 (1e klas) treintickets naar Berlijn. Per InterCity Berlijn (IC Berlijn) reis je met een reistijd slechts 6.20 uur van Amsterdam CS naar Berlijn Hbf.

Zoek tickets

Elke dag vertrekken er 5 tot 6 treinen van IC Berlijn naar Duitsland. Treinkaartjes naar Berlijn worden aangeboden door verschillende partijen, als TheTrainLine, NS International, B-Europe en Deutsche Bahn. Vanuit Nederland zijn er verschillende opstapstations. De route van de IC Berlijn is hieronder weergegeven.

Reisinformatie trein naar Berlijn

Treintickets Berlijn

Koop online treintickets naar Berlijn zonder bijkomende kosten. Eenvoudig en snel te bestellen, waarna tickets digitaal worden aangeleverd. Vanaf de grens zijn treintickets naar Berlijn al verkrijgbaar vanaf 19. Vanuit Amsterdam voor een prijs van 39. Kaartjes voor de IC Berlijn zijn het voordeligst wanneer je 3 tot 6 maanden voor vertrek boekt.

Reservering IC Berlijn

Het reserveren van een zitplaats voor de IC Berlijn is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden. Het reserveren kan tijdens en na de boeking tegen een tarief van 4 euro. Naast een zitplaatsreservering is het mogelijk om een plaats voor de fiets te boeken in het fietsrijtuig. Het reserveren van een zitplaats kost 12 per enkele reis per fiets.

Prijs Trein Berlijn

Prijzen treintickets Berlijn

Tarieven

Naast het moment van boeken zijn andere factoren van invloed op de prijs van treintickets naar Berlijn. Zo wordt de prijs mede bepaalt door de reisklasse, flexibiliteit en het traject. Afhankelijk van het type ticket is het mogelijk om een treinreis te annuleren of wijzigen.

Een enkele reis naar Berlijn is verkrijgbaar vanaf € 39 (2e klas) en € 60 (1e klas) en zijn tot 180 dagen vooruit te boeken. Flextickets naar Berlijn zijn verkrijgbaar vanaf € 130,20 (2e klas) en € 216,20 (1e klas), waarbij u de mogelijkheid om uw ticket om te boeken of te annuleren.

Flexpreis of Sparpreis

Kaartjes met het flextarief, de Flexprijs of de Flexpreis zijn tot 7 dagen voor vertrek boekbaar bij de verschillende verkooppunten. Voordeel van een treinticket naar Berlijn met Flextarief is dat je deze kosteloos kunt annuleren of wijzigen tot 1 dag voor vertrek.

Kaartjes met Sparpreis zijn goedkoper. Nadeel is dat je deze kaartjes niet kan wijzigen of omboeken.

Route trein naar Berlijn

Route van InterCity naar Berlijn

De IC Berlijn vertrekt 5 tot 6 keer vanaf Amsterdam Centraal. Via station Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Almelo en Hengelo rijdt de trein door naar Duitsland. Op de grens vindt een korte locomotiefwissel plaats, waarna de IC Berlijn verder gaat. Via station Bad Bentheim, Rheine, Osnabrück Hbf, Bad Oeynhausen, Minden, Hannover Hbf, Wolfsburg en Stendal reist hij naar Berlijn Hbf.

Trajecten naar Berlijn

Pin It on Pinterest