Treintickets Düsseldorf

Goedkope treinkaartjes kopen

Met de trein naar Düsseldorf

Wil jij met de trein naar Düsseldorf? Koop treinkaartjes Tot 180 dagen voor vertrek tegen de voordeligste prijs. Zo koop je al voor 20 (2e klas) en 39 (1e klas) treintickets naar Berlijn. Per ICE International reis je met een reistijd slechts 2.11 uur van Amsterdam CS naar Düsseldorf Hbf.

Zoek tickets

Elke dag vertrekken er 6 treinen van ICE International naar Duitsland. Treinkaartjes naar Düsseldorf worden aangeboden door verschillende partijen, als TheTrainLine, NS International, B-Europe en Deutsche Bahn. Vanuit Nederland zijn er verschillende opstapstations. De route van de ICE International is hieronder weergegeven.

Reisinformatie trein naar Düsseldorf

Treintickets Düsseldorf

Koop online treintickets naar Düsseldorf zonder bijkomende kosten. Eenvoudig en snel te bestellen, waarna tickets digitaal worden aangeleverd. Vanuit heel Nederland zijn treinkaartjes naar Düsseldorf verkrijgbaar vanaf 20. De voordeligste kaartjes boek je met vroegboekkorting tot 180 dagen voor vertrek.

Reservering ICE International

Het reserveren van een zitplaats voor de ICE International naar Düsseldorf is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden. Het reserveren kan tijdens en na de boeking tegen een tarief van 4 euro.

Heb je geen zitplaats gereserveerd? Geen probleem, want je kan gewoon een plekje zoeken in de trein naar Düsseldorf. Gereserveerde stoelen zijn te herkennen aan de display boven de zitplaats.

Prijs Trein Düsseldorf

Prijzen treintickets Düsseldorf

Tarieven

Naast het boekingsmoment hebben andere zaken invloed op de prijs van treintickets naar Düsseldorf. Zo wordt het tarief onder andere bepaalt door de reisklasse, flexibiliteit en het traject. Afhankelijk van het type ticket is het mogelijk om een treinreis te annuleren of wijzigen.

Een enkele reis naar Düsseldorf is verkrijgbaar vanaf 19,90 (2e klas) en 39,90 (1e klas) en zijn tot 180 dagen vooruit te boeken. Flextickets naar Düsseldorf zijn verkrijgbaar vanaf 64,20 (2e klas) en 106,30 (1e klas), waarbij je de mogelijkheid hebt om het ticket om te boeken of te annuleren.

Flexpreis of Sparpreis

Kaartjes naar Düsseldorf met het flextarief, de Flexprijs of de Flexpreis zijn tot 7 dagen voor vertrek boekbaar bij verschillende aanbieders. Voordeel van een treinticket naar Düsseldorf met Flextarief is dat je deze kosteloos kunt annuleren of wijzigen tot 1 dag voor vertrek.

Retour naar Düsseldorf reis je al voor vanaf 40 met SparPreis tarief. Nadeel van SparPreis is dat je deze kaartjes niet kan wijzigen of omboeken.

Route trein naar Düsseldorf

Route van ICE International

Treinen van ICE International vertrekken zes keer per dag vanaf Amsterdam Centraal. Via station Utrecht en Arnhem rijdt de trein door naar Duitsland. Hier maakt ICE International een stop op station Oberhausen en Duisburg, waarna hij arriveert in Düsseldorf. Deze directe verbinding vanuit Nederland is betaalbaar, duurzaam, snel en comfortabel. Er is eigenlijk geen ander vervoersmdidel dat hieraan kan tippen.

Trajecten naar Düsseldorf

Pin It on Pinterest