Treintickets Frankfurt

Goedkope treinkaartjes kopen

Met de trein naar Frankfurt

Wil jij met de trein naar Frankfurt? Koop treinkaartjes Tot 180 dagen voor vertrek tegen de voordeligste prijs. Zo koop je al voor 39 (2e klas) en 59 (1e klas) treintickets naar Frankfurt. Per ICE International reis je met een reistijd slechts 3.56 uur van Amsterdam CS naar Frankfurt Main Hbf.

Zoek tickets

Elke dag vertrekken er 6 treinen van ICE International naar Duitsland. Treinkaartjes naar Frankfurt worden aangeboden door verschillende aanbieders, als TheTrainLine, NS International, B-Europe en Deutsche Bahn. Vanuit Nederland zijn er verschillende opstapstations. De route van de ICE International is hieronder weergegeven.

Reisinformatie trein naar Frankfurt

Treintickets Frankfurt

Koop online treintickets naar Frankfurt zonder bijkomende kosten. Eenvoudig en snel te bestellen, waarna tickets digitaal worden aangeleverd. Vanuit heel Nederland zijn treinkaartjes naar Keulen verkrijgbaar vanaf 39. De voordeligste kaartjes boek je met vroegboekkorting tot 180 dagen voor vertrek.

Reservering ICE International

Het reserveren van een zitplaats voor de ICE International naar Frankfurt is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden. Het reserveren kan tijdens en na de boeking tegen een tarief van 4 euro.

Heb je geen zitplaats gereserveerd? Geen probleem, want je kan gewoon een plekje zoeken in de trein naar Frankfurt. Gereserveerde stoelen zijn te herkennen aan de display boven de zitplaats.

Prijs Trein Frankfurt

Prijzen treintickets Frankfurt

Tarieven

Naast het boekingsmoment hebben andere zaken invloed op de prijs van treintickets naar Frankfurt. Zo wordt het tarief onder andere bpeaalt door de reisklasse, flexibiliteit en het traject. Afhankelijk van het type ticket is het mogelijk om een treinreis te annuleren of wijzigen.

Een enkele reis naar Frankfurt is verkrijgbaar vanaf 39,90 (2e klas) en 59,90 (1e klas) en zijn tot 180 dagen vooruit te boeken. Flextickets naar Berlijn zijn verkrijgbaar vanaf 108(2e klas) en 150 (1e klas), waarbij je de mogelijkheid hebt om het ticket om te boeken of te annuleren.

Flexpreis of Sparpreis

Kaartjes naar Frankfurt met het flextarief, de Flexprijs of de Flexpreis zijn tot 7 dagen voor vertrek boekbaar bij verschillende aanbieders. Voordeel van een treinticket naar Frankfurt met Flextarief is dat je deze kosteloos kunt annuleren of wijzigen tot 1 dag voor vertrek.

Retour naar Frankfurt reis je al voor vanaf 80 met SparPreis tarief. Nadeel van SparPreis is dat je deze kaartjes niet kan wijzigen of omboeken.

Route trein naar Frankfurt

Route van ICE International

Treinen van ICE International naar Frankfurt vertrekken zes keer per dag vanaf Amsterdam Centraal. Via station Utrecht en Arnhem rijdt de trein door naar Duitsland. Hier maakt ICE International een stop op station Oberhausen, Duisburg, Düsseldorf en Keulen, waarna de trein naar Keulen rijdt. Deze directe verbinding vanuit Nederland is betaalbaar, duurzaam, snel en comfortabel. Er is eigenlijk geen ander vervoersmdidel dat hieraan kan tippen.

Trajecten naar Frankfurt

Pin It on Pinterest