Treintickets Brussel

Goedkope treinkaartjes kopen

Met de trein naar Brussel

Wil jij binnenkort met de trein naar Brussel? Koop treintickets naar Brussel tot 7 dagen voor vertrek met korting! Verkrijgbaar vanaf 25 (2e klas) en 35 (1e klas). Prijzen op vrijdag, zaterdag en zondag zijn duurder, namelijk vanaf 33 (2e klas) en 47 (1e klas).

Zoek tickets

Vanaf Amsterdam Centraal kan je dagelijks 26 keer met de trein naar Brussel. Daarbij vertrekken er nog eens 4 treinen van InterCity Brussel naar deze bestemming. Tickets voor de reis worden aangeboden door TheTrainLine, NS International, B-Europe en Deutsche Bahn. Via Schiphol, Rotterdam en Breda reis je naar België. Met een reistijd van 01:50 uur kom reis je per Thalys naar station Brussel Zuid (Midi). Liever naar Brussel Centraal? Kies dan voor de InterCity Brussel voor een directe verbinding.

Reisinformatie trein Brussel

Treintickets Brussel

Online bestel je treintickets naar Brussel eenvoudig en snel zonder boekingskosten. Tickets per InterCity Brussel naar Brussel Zuid of Centraal zijn het voordeligst vanaf Breda voor 14. Per Thalys naar Brussel is mogelijk vanaf 29.

EarlyBird Brussel

De EarlyBird of Vroegboektickets naar Brussel zijn tot zeven dagen voor vertrek verkrijgbaar. Dit is het voordeligste tarief, waarna de prijs zal stijgen naar 39. Kaartjes voor de IC Brussel zijn altijd zonder zitplaatsreservering. Je kunt gewoon gaan plaatsnemen in de trein. Voordeel hiervan is dat je eventueel zelfs een trein later kan nemen op de gekozen reisdag.

Prijs trein naar Antwerpen

Prijzen treintickets Brussel

De prijs van treinkaartjes naar Antwerpen is afhankelijk van het moment van boeken, de reisklasse, het traject en de gekozen flexibiliteit. Tickets voor de IC Brussel zijn altijd te wijzigen of om te boeken tegen een kleine vergoeding. Kaartjes met het Flex tarief naar Antwerpen zijn gratis om te boeken, wijzigen of annuleren.

Tarief EarlyBird (ma – do) EarlyBird (vr – zo) Flex tarief
2e klas 20,00 26,00 37,40
1e klas 28,00 37,00 60,20

Route trein naar Brussel

Route IC Brussel

In Nederland vertrekt de IC Brussel 12 keer per dag vanaf Amsterdam CS. Via Schiphol, Rotterdam en Breda rijdt de trein naar Brussel. Vanaf Amsterdam Centraal is de totale reistijd 2.47 uur. Daarnaast rijden er vanuit Den Haag HS 4 treinen per dag met een reistijd van slechts 2.37 uur.

Route Thalys Brussel

Naast de treinen van IC Brussel rijden er ook 14 treinen van Thalys richting Brussel. Zo zijn er in totaal 30 directe verbindingen vanuit Nederland met Brussel Zuid en Brussel Centraal.

Tickets voor Thalys zijn 2e klas verkrijgbaar vanaf 29 inclusief zitplaatsreservering. De voordeligste kaartjes koop je 3 tot 4 maanden voor vertrek, waarbij je met een reistijd van slechts 1.50 uur in hartje centrum aankomt.

Trajecten naar Brussel

Pin It on Pinterest