Treintickets Antwerpen

Treinkaartje Antwerpen

Wil jij binnenkort met de trein naar Antwerpen? Koop treintickets naar Antwerpen tot 7 dagen voor vertrek met korting! Verkrijgbaar vanaf €20 (2e klas) en €28 (1e klas). Prijzen op vrijdag, zaterdag en zondag zijn duurder, namelijk vanaf €26 (2e klas) en €37 (1e klas).

Vanaf Amsterdam Centraal kan je dagelijks 16 keer met de trein naar Antwerpen. Tickets worden verkocht door verschillende aanbieders als TheTrainLine, NS International, B-Europe en Deutsche Bahn. Via Schiphol, Rotterdam en Breda reis je naar België. Met een reistijd van 01:53 uur kom je vervolgens aan op station Antwerpen Centraal.

Treintickets Antwerpen

Online bestel je treintickets naar Antwerpen eenvoudig en snel zonder boekingskosten. Tickets per InterCity Brussel naar Antwerpen zijn het voordeligst vanaf Breda voor €9. Per Thalys naar Antwerpen is mogelijk vanaf €29.

EarlyBird naar Antwerpen

De EarlyBird of Vroegboektickets naar België zijn tot zeven dagen voor vertrek verkrijgbaar. Dit is het goedkoopste tarief, waarna de prijs zal stijgen naar €38. Kaartjes voor de IC Brussel zijn altijd zonder zitplaatsreservering. Je kunt gewoon gaan plaatsnemen in de trein. Voordeel hiervan is dat je eventueel zelfs een trein later kan nemen op de gekozen reisdag.

Prijs Trein Antwerpen

Prijzen treintickets Antwerpen

De prijs van treinkaartjes naar Antwerpen is afhankelijk van het moment van boeken, de reisklasse, het traject en de gekozen flexibiliteit. Tickets voor de IC Brussel zijn altijd te wijzigen of om te boeken tegen een kleine vergoeding. Kaartjes met het Flex tarief naar Antwerpen zijn gratis om te boeken, wijzigen of annuleren.

Tarief EarlyBird (ma – do) EarlyBird (vr – zo) Flex tarief
2e klas € 20,00 € 26,00 € 37,40
1e klas € 28,00 € 37,00 € 60,20

Route trein naar Antwerpen

Route InterCity Brussel naar Antwerpen

In Nederland vertrekt de IC Brussel 12 keer per dag vanaf Amsterdam CS. Via Schiphol, Rotterdam en Breda rijdt de trein naar Antwerpen. Vanaf Amsterdam Centraal is de totale reistijd 1.51 uur. Daarnaast rijden er vanuit Den Haag HS 4 treinen per dag met een reistijd van slechts 1.33 uur.

Route Thalys naar Antwerpen

Naast de treinen van IC Brussel rijden er ook 14 treinen van Thalys richting Antwerpen. Zo zijn er in totaal 30 directe verbindingen vanuit Nederland met Antwerpen Centraal.

Tickets voor Thalys zijn 2e klas verkrijgbaar vanaf €29 inclusief zitplaatsreservering. De voordeligste kaartjes koop je 3 tot 4 maanden voor vertrek, waarbij je met een reistijd van slechts 1 .15 uur in hartje centrum aankomt.

Trajecten naar Antwerpen

Pin It on Pinterest