Seizoensuitje Groningen: Markt van het Noorden is op 22 en 23 juni

Ontdek ook in 2024 weer de Markt van het Noorden op 22 en 23 juni op het Suikerunieterrein in Groningen. Het belooft een uitje vol vertier waar je kunt winkelen bij diverse deelnemers, genieten van activiteiten voor alle leeftijden, kunst en cultuur ervaren, heerlijk eten en drinken én live muziek beleven.

Deze zomer verplaatst de Markt van het Noorden zich naar het festivalterrein van Paradigm. Laat je betoveren door dit terrein, bekend bij de meeste Stadjers vanwege de technofeesten, en beleef een gezellige dag uit voor zowel jong als oud. En het beste van alles? De toegang is volledig gratis!

Markt van het Noorden in Groningen

Handgemaakte producten: lokaal en organisch

Ontdek een scala aan handgemaakte, lokale, biologische en creatieve producten terwijl je langs de vele marktkramen wandelt. Voor de modeliefhebbers biedt VinoKilo unieke vintage kledingstukken, terwijl The Swap Club je de mogelijkheid geeft om kleding en spullen te ruilen met anderen.

Leuk voor jong en oud!

Er is voor ieder wat wils! Naast winkelen biedt de Markt van het Noorden een scala aan activiteiten. Verken het Beleef Bos, speciaal ontworpen voor kinderen en degenen die zich jong voelen, geniet van het straattheater Auth&Tiek, en neem deel aan workshops die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Biergarten & Livemuziek

Als kers op de taart biedt de Biergarten een heerlijke plek om te ontspannen. Leun achterover, steek je voeten in het zand en geniet van verfrissende drankjes terwijl je luistert naar livemuziek. En vergeet niet om te genieten van het smakelijke eten dat wordt geserveerd bij verschillende foodtrucks.

Markt van het Noorden

Datum: 22 en 23 juni

Locatie: Suikerunieterrein Groningen

Website: www.marktvanhetnoorden.nl

Ontvang aanbiedingen

Trein naar Duitsland met kinderen

Trein naar Duitsland met kinderen

Ook naar Duitsland kan je eenvoudig per trein met kinderen reizen. Hiervoor zijn diverse voordelen en regelingen bedacht om de reis betaalbaar en toegankelijk te houden voor ouders. Voor de treinreis naar Duitsland is in treinen als de IC Berlijn en ICE International...

Trein en kinderen naar Frankrijk

Trein en kinderen naar Frankrijk

Binnenkort een leuke bestemming in Frankrijk bezoeken, zoals Parijs, Disneyland of één van de vele andere topbestemmingen. Dan ben je vast benieuwd hoe het werkt met kinderen in de trein door Frankrijk. In treinen als de TGV en Eurostar zijn vaak kortingsmogelijkheden...

Pin It on Pinterest