NS Dagretour

Binnenkort een uitstapje, dagje shoppen of op bezoek bij vrienden/familie? Koop een NS Dagretour met korting en jouw heen- en terugreis is geregeld! Vaak is de trein dagretour met korting verkrijgbaar via onze website. Voor € 17,50 is jouw heen en terugreis geregeld en reis je samen goedkoop met de trein. Bekijk direct de aanbiedingen en ontdek of er een goedkope dagretour verkrijgbaar is.

Bestel een goedkope NS dagretour en ga eropuit met de trein! Een dagje naar het strand, shoppen of eindelijk eens op bezoek bij vrienden/familie. Voor slechts € 17,50 reis je op een traject naar keuze voordelig met de trein door Nederland.

Samen op pad met de trein

NS Dagretour bij de Spoordeelwinkel

☑️ Treinkaartjes voor 17,50 euro (2e klas)
☑️ De NS Dagretour is geldig op maandag t/m vrijdag van 00.00 tot 6.30 uur, 9.00 tot 16.00 uur en na 18.30 uur. Zaterdag, zondag en feestdagen de hele dag.
☑️ Verkoop t/m 31 augustus 2021 door de NS Spoordeelwinkel
☑️ Reisperiode t/m 30 september 2021

Ruim een jaar was het voor NS niet mogelijk om extra drukte in treinen te stimuleren middels aanbiedingen. Nu de Coronamaatregelen zijn versoepelt, mag NS reizigers weer verwelkomen in de trein en is een leuke actie bedacht. Zo kan je op dit moment voor slechts 17,50 euro een 2e klas NS dagretour bemachtigen. Het goedkope treinkaartje is geldig in de daluren en het weekend op een traject in Nederland naar keuze.

Plan een leuk dagje weg en laat jezelf gaan! Met wie ga jij weg? Deel deze actie via Sociale Media en bestel de NS dagretour met korting bij de NS Spoordeelwinkel.

TreinPakkers Juli 2021

Weekenddagretour

Bij ActieVanDeDag bestel je regelmatig een Weekenddagretour voor € 18,50 voor een geselecteerd aantal steden. Een leuk dagje weg of moet je toevallig naar één van deze bestemmingen? Maak dan gebruik van deze treinkaartjes actie en bespaar op uw reiskosten!

Houdt onze socials, nieuwsbrief en website in de gaten, zodat we je direct op de hoogte kunnen brengen als de aanbieding weer beschikbaar is. Vanwege COVID-19 worden goedkope treinkaartjes en NS dagretours helaas minder vaak met korting aangeboden. Vanzelfsprekend zijn wij er als eerste bij, wanneer kaartjes worden verkocht.

Bestemmingen: Arnhem Centraal, Assen, Den Haag Centraal, Groningen, Haarlem, ‘s-Hertogenbosch, Leeuwarden, Lelystad Centrum, Maastricht, Middelburg, Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal en Zwolle

Dagretour en Lunch

Maandelijks wordt er door de Spoordeelwinkel een NS dagretour met lunch aangeboden. Hierbij kan je op een traject naar keuze binnen Nederland reizen in de daluren. Ideaal voor een dagje weg, winkelen of uitstapje. Helaas is ook deze aanbieding momenteel niet beschikbaar, vanwege COVID-19. NS wilt het treinverkeer niet extra belasten met kortingskaartjes.

Dagretour 1e klas

Liever eerste klas reizen? Ook 1e klas treinkaartjes zijn voordelig verkrijgbaar in de actieperiodes. Wij laten het weten, wanneer er weer NS dagretours 1e klas met korting worden aangeboden.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen? Stel deze gerust via ons contactformulier!

Wat is een NS Dagretour?

Met een Trein Dagretour kan je op één dag heen en weer met de trein op een vooraf bepaalt traject. Bij NS dagretour acties mag je het begin- en eindstation vaak zelf bepalen, maar ook hierbij dien je het traject vooraf vast te leggen. Dit gebeurd in het activatieproces, waarna de e-tickets per e-mail worden verstuurd. Het e-ticket waarop de NS dagretour is geladen dient vervolgens te worden meegenomen op reis als geldig vervoersbewijs (NS Reisproduct).

Verschil tussen NS dagkaart en dagretour?

Het verschil tussen een trein dagretour en een NS dagkaart is de beperking die wordt gesteld aan een dagretour. Met een NS dagkaart mag u namelijk een hele dag onbeperkt reizen en dus gebruik maken van verschillende trajecten, terwijl een trein dagretour gebonden is aan een vooraf bepaald traject.

Geen kaartje ontvangen?

Heeft u een goedkoop treinkaartje bestelt en deze niet ontvangen? Neem dan contact op met de juiste aanbieder. In de meeste gevallen is dit VakantieVeilingen , ActieVanDeDag, de Spoordeelwinkel, maar ook zijn de trein dagretours regelmatig in de aanbieding bij winkels als Albert Heijn (AH), Blokker, Kruidvat, Hema en Etos.

Wanneer verkrijgbaar?

Het hele jaar door bestelt u via onze website een voordelig kaartje. Wij zijn dagelijks opzoek naar de laatste kortingsacties. Volg ons en wordt ook fan van Goedkoop-treinkaartje.nl! Schrijf je in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook of Instagram!

Trein Dagretour kopen?

Een NS dagretour met korting kopen kan bij veschillende aanbierders. Voor lopende en de goedkoopste actie kijk je altijd even op Goedkoop-treinkaartje.nl

Ontvang acties

5x Fietsen in België per trein

5x Fietsen in België per trein

Fietsen in België is verrassend en uitdagend. Het land kent ontzettend veel mooie gebieden. Bijvoorbeeld in en rondom Nationaal Park de Hoge Kempen of de omgeving rondom de Vlaamse Kust. Het leuke is dat je niet ver hoeft te reizen. Ga je met de trein naar België om...

5x Wandelen met de hond in Duitsland per trein

5x Wandelen met de hond in Duitsland per trein

Duitsland is een perfect land voor een wandelvakantie, vanwege de pure natuur, ruimte en rust. Wil je ook per trein naar Duitsland en wandelen met de hond? Dat kan! Veel van de Duitse wandelroutes zijn geschikt voor jouw viervoeter. Vaak aangelijnd, maar in sommige...

5x Fietsen in Duitsland per trein

5x Fietsen in Duitsland per trein

Wil je graag fietsen in een andere omgeving? Maak je dan op voor een top 5 met de mooiste fietsroutes in Duitsland die het land rijk is. Kies voor een route langs bekende rivieren, door oude steden of wijngaarden. Duitsland kent net als Nederland, prachtige fietsgebieden en goed onderhouden fietspaden. Of je nu wilt fietsen langs de Elbe en de Rijn of liever de heuvels van het Schwarzwälder Hochwald trotseert. Op slechts een paar uur rijden vind je tal van fietsroutes.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders