NS Dagkaarten, Dagretours en Treinkaartjes met korting

Reis goedkoop met de trein en profiteer van treinkaartjes acties in mei 2019. NS Dagkaarten, Dagretours en Treinkaartjes met korting van aanbieders als Albert Heijn, Blokker, Kruidvat, Hema, ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de Spoordeelwinkel.

 • NS Dagkaart
 • NS Dagkaart
 • € 19
 • Reisproduct: Onbeperkt treinen in de daluren door Nederland
 • Bestellen
 • NS Dagretour
 • NS Dagretour
 • € 19,50
 • Reisproduct: NS Dagretour voor traject naar keuze.
 • Bestellen
 • NS Treinkaartje
 • NS Treinkaartje
 • € 12,50
 • Reisproduct: Enkele Reis voor traject naar keuze.
 • Bestellen

Korting met Eurostar tickets

Reist u met de trein naar Engeland? Dan bent u in het bezit van een Eurostar ticket. Hiermee ontvangt u korting op grote musea in Londen, waarbij u het tweede kaartje gratis krijgt! Op vertoon van uw Eurostar ticket ontvangt u het tweede entreekaartje gratis. Deze Eurostar korting is enkel van toepassing op de normale entreeprijs, waarbij slechts één persoon in het bezit hoeft te zijn van een Eurostar vervoersbewijs.

Eurostar

Lees meer: Korting met Eurostar tickets

Treinkaartje Enkele Reis Weekend

Een dagje shoppen, een evenement of uitje in het weekend? Maak dan gebruik van deze kortingsactie van VakantieVeilingen, waarbij u een set van twee enkele reis treinkaartjes bestelt voor € 20. Zo betaalt u slechts € 10 per enkele reis op een traject naar keuze. De treinkaartjes enkele reis zijn de hele dag te gebruiken in het weekend. Beperkt verkrijgbaar en geldig tot en met 30 juni 2019.

Treinkaartjes enkele reis weekend

Lees meer: Treinkaartje Enkele Reis Weekend

ActieVanDeDag Treinkaartjes

In mei 2019 bestelt u online treinkaartjes bij ActieVanDeDag! Geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexion, Keolis en Veolia. De kortingsacties van ActievandeDag zijn tot maximaal 30 dagen vooruit te verzilveren tot uiterlijk t/m 30 juni 2019. Neem de reisvoorwaarden goed door, zodat u niet voor een verrassing komt te staan. Alle acties zijn geldig in het weekend en op feestdagen. De aanbieding is meermaals te bestellen en dient online te worden verzilverd.

Trein Actie van de Dag

Lees meer: ActieVanDeDag Treinkaartjes

Goedkope treinkaartjes enkele reis

Binnenkort een dagje uit, weekendje weg of een transfer naar het vliegveld? Maak dan gebruik van goedkope treinkaartjes enkele reis. Verkrijgbaar bij aanbieders als ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel. Met een goedkoop treinkaartje enkele reis kunt u samen op één dag reizen, op twee verschillende dagen of retour op een reisdag naar keuze. De voordelige treintickets zijn geldig in treinen van NS, Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

Lees meer: Goedkope treinkaartjes enkele reis

Goedkope treinkaartjes in mei 2019

Bestel goedkope treinkaartjes met korting en reis goedkoop met de trein. Zo kunt u een dagje weg of lekker uitwaaien op het strand. Met de goedkope treinkaartjes in mei is alles mogelijk! Ga een dagje wandelen, weg met de hond, op bezoek bij familie of lekker shoppen. In mei zijn er weer verschillende kortingsacties verkrijgbaar met o.a. treinuitjes, hotelovernachtingen, dagretours, dagkaarten en treinkaartjes enkele reis.

Goedkope treinkaartjes

Goedkope treinkaartjes op e-ticket

De goedkope treinkaartjes van NS, ActieVanDeDag en VakantieVeilingen worden enkel nog als e-ticket aangeleverd. Zo ontvangt u na betaling een unieke code die online kan worden verzilverd/geactiveerd. In het verzilveringsproces voert u de gewenste reisdatum en persoonsgegevens in, waarna u een e-ticket per e-mail toegestuurd krijgt.

Lees meer: Goedkope treinkaartjes in mei 2019

De Spoordeelwinkel

Wilt u bij de Spoordeelwinkel gebruik maken van een kortingsactie? Wij publiceren maandelijks de laatste aanbiedingen en trein dagkaart acties. Op deze manier hoeft u niet elke keer naar de website van de Spoordeelwinkel en heeft u altijd een handig overzicht bij de hand. Vanzelf op de hoogte worden gehouden? Like ons op Facebook of schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief op onze website.

De Spoordeelwinkel organiseert maandelijks tientallen aanbiedingen om dagjes uit, hotelovernachtingen en treinreizen te stimuleren. Naast terugkerende acties van Bakker Bart, Delifrance, La Place en Doppio worden er tijdelijke uitjes en combitickets verkocht. Benieuwd naar de acties van deze maand? Bekijk ons overzicht van kortingsacties en ontdek de lopende aanbiedingen.

Treinuitjes van de Spoordeelwinkel

Lees meer: De Spoordeelwinkel

Enkele reis naar vliegveld EIN, ROT of AMS

Trein VakantieVeilingen

Binnenkort op vakantie en nog een transfer naar het vliegveld nodig? Bij VakantieVeilingen bestelt u tijdelijk een enkele reis naar vliegveld Eindhoven, Amsterdam Schiphol of airport Rotterdam voor € 10,50. De enkele reis treinkaartjes zijn geldig van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Tickets zijn 30 dagen voor vertrek te verzilveren en geldig t/m 31 augustus 2019.

Lees meer: Enkele reis naar vliegveld EIN, ROT of AMS

NS Enkele reis

Trein Enkele Reis

Heeft u een NS Treinkaartje enkele reis nodig? Deze zijn regelmatig met korting verkrijgbaar via onze website. Aanbieders als VakantieVeilingen en ActieVanDeDag bieden deze regelmatig aan voor € 12,50 per enkele reis. Benieuwd of er op dit moment een aanbieding lopende is? Bekijk direct ons overzicht van goedkope treinkaartjes, ontdek de laatste kortingsacties en bespaar op uw reiskosten.

De enkele reis is het reisproduct van de NS, waarmee u betaalt voor slechts één treinreis op een vooraf bepaald traject. De NS enkele reis is geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia, tenzij in de voorwaarden anders is vermeld. Het reisproduct is ideaal voor transfers naar Schiphol, nachtelijke evenementen of bezoek aan vrienden/familie.

Treinkaartjes enkele reis

Lees meer: NS Enkele reis

NS Groepsticket

Met groepskorting reizen in de trein? Profiteer van het nieuwe vervoersbewijs voor groepen van 4 tot 7 personen! Het NS Groepsticket is verkrijgbaar vanaf € 5,21 per persoon bij groepen van 7 personen met een starttarief van € 8 per enkele reis per persoon voor groepen van 4 personen. De voormalig NS Groepsretour is vervangen door het NS Groepsticket om fraude, tussenhandelaren en oplichters te voorkomen. In tegenstelling tot de NS Groepsretour is het Groepsticket een enkele reis, wat handig kan zijn als de heenreis op een andere dag plaatsvind als de terugreis of de samenstelling van het reisgezelschap voor de terugreis wijzigt.

Lees meer: NS Groepsticket

NS dagkaart

Trein Dagkaart

Opzoek naar een NS dagkaart in mei 2019? Tijdelijk zijn er drie aanbiedingen lopende. Een NS Dagkaart bij Albert Heijn, een Dal Dagkaart voor € 19 bij ActieVanDeDag en een goedkope NS dagretour bij de Spoordeelwinkel. Reis met korting in de trein met één van deze aanbiedingen. Kinderen reizen middels een Kids Vrij abonnement of Railrunner voordelig met u mee.

NS dagkaart in 2019

Het is weer zover! De NS dagkaart wordt met korting aangeboden via de webshop van Albert Heijn. Zo bestelt u drie of meer NS dagkaarten voor € 14,50 per stuk of één voor € 16,50. Bestelt u toch? Vanaf € 70 ontvangt u gratis verzendkosten op boodschappen!

Samen maken we het Openbaar Vervoer betaalbaar

Lees meer: NS dagkaart

NS dagkaart actie

Trein Dagkaart

De NS dagkaart acties in Nederland zijn razend populair. Het is vaak al mogelijk om het vervoersbewijs van € 53 voor een bedrag van € 19,50 aan te schaffen. Tarieven van treinkaartjes in Nederland worden elk jaar verhoogd, waardoor ook de populariteit van NS dagkaart acties substantieel stijgt. Ook profiteren van goedkope treinkaartjes? Houdt onze website dan in de gaten, Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Dagkaart actie

Lees meer: NS dagkaart actie

NS Weekenddagkaart

Wilt u goedkoop met de trein in het weekend reizen? In mei 2019 is er weer een goedkoop reisproduct voor het weekend verkrijgbaar, waarmee u samen een dag heen en weer reist met de trein. Voor € 19 bestelt u een NS dagretour voor een bestemming naar keuze, waarmee u een heen en weer reist in het weekend. Te gebruiken in treinen van alle vervoerders in Nederland (exclusief Thalys/Eurostar). Reist u liever doordeweeks? Deze dagretour actie is tevens geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur. Een kind van 4 t/m 11 jaar meenemen in de trein? Combineer deze aanbieding met een NS Railrunner van € 2,50 en ga samen op pad!

Laagste prijs voor dezelfde reis

Lees meer: NS Weekenddagkaart

NS Weekenddagretour

Trein Dagretour

Wilt u op een zaterdag of zondag goedkoop met de trein? Bestel dan een NS Weekenddagretour en reis op één dag heen en weer naar een bestemming naar keuze. Ook in maart bestelt u een goedkope NS Weekenddagretour voor € 18,50, waarmee u in de reisperiode t/m 30 juni 2019 op een zaterdag of zondag 2e klas kunt reizen. Na aankoop ontvangt u een NS e-ticket of mobiele ticket, waarmee u kunt in- en uitchecken en dient als geldig vervoersbewijs. Deze Weekenddagretour actie is ideaal voor een uitstapje in de lente!

Trein Weekenddagretour

Lees meer: NS Weekenddagretour

Deel deze pagina!

Close