Trein Kortingsacties in november 2018

Overzicht van treinkaartjes acties in november 2018.

AH Treinkaartjes

Albert Heijn

Vanaf maandag 1 oktober zijn er weer goedkope treinkaartjes bij Albert Heijn verkrijgbaar. Zo bestelt u al voor €16 en 300 airmiles een Trein Dagkaart in via de webshop. Geen airmiles verzilveren of heeft u niet genoeg? Dan zijn de AH Treinkaartjes verkrijgbaar voor € 19 en kunt u een hele dag onbeperkt reizen door Nederland in de daluren. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 - 16:00 en na 18:30. In het weekend kunt u een hele dag onbeperkt reizen met deze AH treinkaartjes actie. Deze kortingsactie is geldig in treinen van alle Nederlandse vervoerders en te verzilveren t/m 30 december 2018.

U bestelt de AH Dagkaart eenvoudig online. Wees er snel bij, want de treinkaartjes raken snel uitverkocht. Voordelig is dat u geen verzendkosten hoeft te betalen, omdat u de unieke code per e-mail krijgt toegestuurd. Deze uniekecode is vervolgens te verzilveren via: NS.nl/producten/coupon, waarna u een vervoersbewijs ontvangt en uitgeprint kunt meenemen op reis. In de toekomst meer van dit soort aanbiedingen ontvangen? Er zijn regelmatig kortingsacties, NS dagkaarten en NS dagretours verkrijgbaar. Like ons op Facebook, bezoek Goedkoop-treinkaartje.nl en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

AH treinkaartjes in november 2018

Lees meer

Trein naar Musical Annie MG Schmidt

Wilt u goedkoop met de trein naar Musical Annie MG Schmidt? Bestel een goedkope NS dagretour Amsterdam in combinatie met een dagretour tram en entreeticket voor € 50 bij de Spoordeelwinkel en bezoek in november en december deze waanzinnige Musical in het DeLaMar Theater. U reist per trein naar Amsterdam Centraal, waarna u met tram 1, 2 of 5 naar het Leidseplein reist. Vervolgens bent u op 1 minuut loopafstand van het DeLaMar Theater in Amsterdam en kunt u op vertoon van uw voucher entreeticket naar binnen.

De aanbieding is te bestellen t/m 30 april en te verzilveren voor een voorstelling in de periode van 1 juni t/m 29 juli 2018. Na bestelling ontvangt u een NS e-ticket en een voucher Musical Annie MG Schmidt. De voucher Annie MG Schmidt is niet uw entreebewijs, maar dient eerst te worden verzilverd.

Musical Annie MG Schmidt

Musical Annie MG Schmidt met korting

In april bestelt u een combideal trein + Annie MG Schmidt, waarmee u met korting naar Musical Annie MG Schmidt reist. Te koop t/m 30 november en te gebruiken in treinen van alle Nederlandse vervoerders. Doordeweeks geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. De voucher Musical kunt u verzilveren voor een voorstelling in de periode t/m 30 december 2018.

 • Prijs (2e klas): € 50
 • Verkoop: t/m 30 november 2018
 • Reizen: t/m 30 december 2018

Wat is Musical Annie MG Schmidt in Amsterdam?

De Musical Annie MG Schmidt geeft u een kijk in het leven van de nationaal bekende schrijfster en dichteres van boeken, liedjes, verzen, toneelstukken en musicals. De schrijfster kent talloze bekende titels als Jip en Janneke, Abeltje en Minoes, waar generaties mee zijn opgegroeid.

Tot wanneer is deze aanbieding voor Musical Annie MG Schmidt in Amsterdam geldig?

De uiterste reisdatum voor deze treinkaartjes actie aanbieding is 30 december 2018.

Voor welke reisklasse is deze actie?

De NS dagretour Amsterdam Centraal + Entree voor Musical Annie MG Schmidt is geldig in 2e klas treinstellen.

In welke treinen is de Dagretour geldig?

In treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag op het binnenlandse traject in treinen van IC Direct en ICE International. Niet geldig in treinen van Thalys en Eurostar.

Adres Musical Annie MG Schmidt in Amsterdam

DeLaMar Theater
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam

Trein naar GLOW Eindhoven

T/m 18 november bestelt u voor € 19 een NS dagretour Eindhoven + entree GLOW Eindhoven. Hiermee reist u voordelig naar station Eindhoven, waarna u het toegansbewijs bij Brandstore Eindhoven/VVV op het Centraal station kunt inleveren. Het Philips stadion is vervolgens op enkele minuten loopafstand te bereiken. De NS Dagretour Eindhoven is geldig vanaf 09:00 uur in treinen van alle Nederlandse vervoerders van 10 t/m 17 november 2018.

Trein naar GLOW Eindhoven

Na aankoop ontvangt u een unieke code en een voucher entree GLOW Eindhoven. De code kunt u online verzilveren, waarbij het gewenste opstapstation en de reisdatum moet worden opgegeven. De NS dagretour is vervolgens geldig op het gekozen traject, waarbij u de meest logische route dient te nemen. Uw voucher GLOW Eindhoven dient als geldig entreebewijs.

Lees meer

Trein naar Diergaarde Blijdorp

Wilt u met uw kinderen/familie/vrienden naar de dierentuin in Rotterdam? Diergaarde Blijdorp is goed bereikbaar met de trein en het Openbaar Vervoer. Wij raden u aan om de reis van tevoren te plannen, zodat u niet voor verassingen komt te staan en uw dagje uit soepel verloopt. Eigenlijk dient u vanuit alle richtingen met de trein naar Rotterdam Centraal te reizen, waarna u kunt overstappen op busvervoer of de wandelroute van 12 minuten kunt nemen.

Dierenpark

Diergaarde Blijdorp met korting

Wilt u naar Diergaarde Blijdorp met korting? Profiteer dan van deze treinkaartjes actie! T/m 30 november 2018 bestelt u goedkope treinkaartjes + entreetickets voor € 27 bij de Spoordeelwinkel. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar is deze aanbieding verkrijgbaar voor € 16. De kortingsactie naar Diergaarde Blijdorp is inclusief NS Dagretour Rotterdam CS en toegang tot het park.

 • Prijs (2e klas): € 27
 • Prijs (1e klas): € 32
 • Prijs (4 t/m 11 jaar): € 16
 • Verkoop: t/m 30 november 2018
 • Reizen: t/m 31 december 2018

Een dagje genieten in de dierentuin? Neem de bus, want u loopt al genoeg!

Lees meer

Trein naar Margriet Winter Fair

Van 23 t/m 29 november is het weer mogelijk om met de trein naar de Margriet Winter Fair te reizen. De entreeprijs voor dit evenement bedraagt € 19,95, maar u kunt tevens een combiticket entree + NS dagretour bestellen voor € 28. Zo reist u voor slechts € 8,- heen- en weer ongeacht het opstapstation en hoeft u niet met de auto (parkeergeld + brandstofkosten). De treinkaartjes actie is te bestellenvia de onderstaande link, waarna u een e-ticket NS Dagretour + een entreebewijs Margriet Winter Festival ontvangt per e-mail.

Dagretour + Margriet Winter Fair

De Brabanthallen te s'Hertogenbosch worden omgetoverd in een geweldige plek met ruim 300 boetiekjes, muziek, eten en gezelligheid. Doe uw kerstinkopen op de Margriet Winter Fair en beleef de inspirerende workshops op het gebied van mode, beauty, lifestyle en koken. Daarbij kunt u gezellig meezingen/dansen bij één van de vele optredens op de Margriet Winter Festival.

Lees meer

Trein naar Amsterdam Light Festival

Wilt u dit jaar nog het Amsterdam Light Festival bezoeken? T/m 06 januari 2019 bestelt u voor € 30 (2e klas) en € 35 (1e klas) een NS Dagretour + Avondcruise langs de kunstwerken van het Amsterdam Light Festival. De Water Color avondcruise is te bestellen bij de Spoordeelwinkel via de onderstaande knop en geldig van 29 november t/m 20 januari 2019. Na betaling ontvangt u binnen 30 minuten een e-mail met daarin de voucher Avondcruise en de couponcode voor het NS Dagretour. De couponcode NS Dagretour kunt u online verzilveren voor de gewenste reisdatum.

Trein Amsterdam Light Festival

Lees meer

De Spoordeelwinkel

Wilt u bij de Spoordeelwinkel gebruik maken van een kortingsactie? Wij publiceren maandelijks de laatste aanbiedingen en trein dagkaart acties. Op deze manier hoeft u niet elke keer naar de website van de Spoordeelwinkel en heeft u altijd een handig overzicht bij de hand. Vanzelf op de hoogte worden gehouden? Like ons op Facebook, download de app of schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief op onze website.

De Spoordeelwinkel organiseert maandelijks tientallen aanbiedingen om dagjes uit, hotelovernachtingen en treinreizen te stimuleren. Naast terugkerende acties van Bakker Bart, Delifrance, La Place en Doppio worden er tijdelijke uitjes en combitickets verkocht. Benieuwd naar de acties van deze maand? Bekijk ons overzicht van kortingsacties en ontdek de lopende aanbiedingen.

Treinuitjes van de Spoordeelwinkel

Lees meer

NS dagkaart actie

Trein Dagkaart

De NS dagkaart acties in Nederland zijn razend populair. Het is vaak al mogelijk om het vervoersbewijs van € 50,60 voor een bedrag van € 19 aan te schaffen. Tarieven van treinkaartjes in Nederland worden elk jaar verhoogd, waardoor ook de populariteit van NS dagkaart acties substantieel stijgt. Ook profiteren van goedkope treinkaartjes? Houdt onze website dan in de gaten, Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Dagkaart actie

Lees meer

NS dagkaart

Trein Dagkaart

Opzoek naar een NS dagkaart in oktober 2018? Tijdelijk zijn er drie aanbiedingen lopende. Een NS Dagkaart bij Albert Heijn, een Dal Dagkaart voor € 19 bij ActieVanDeDag en een goedkope NS dagretour bij de Spoordeelwinkel. Reis met korting in de trein met één van deze aanbiedingen. Kinderen reizen middels een Kids Vrij abonnement of Railrunner voordelig met u mee.

NS dagkaart in 2018

Samen maken we het Openbaar Vervoer betaalbaar

Lees meer

NS Weekenddagkaart

Wilt u goedkoop met de trein in het weekend reizen? In augustus 2018 is er weer een goedkoop reisproduct voor het weekend verkrijgbaar, waarmee u samen een dag heen en weer reist met de trein. Voor € 21 bestelt u een NS dagretour voor een bestemming naar keuze, waarmee u een heen en weer reist in het weekend. Te gebruiken in treinen van alle vervoerders in Nederland (exclusief Thalys/Eurostar). Reist u liever doordeweeks? Deze dagretour actie is tevens geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur. Een kind van 4 t/m 11 jaar meenemen in de trein? Combineer deze aanbieding met een NS Railrunner van € 2,50 en ga samen op pad!

Laagste prijs voor dezelfde reis

Lees meer

NS Spoordeelwinkel

 • Trein + Doppio
 • Doppio Espresso
 • € 19
 • Verkoop: t/m 30 november 2018
 • Reizen: t/m 31 december 2018
 • Reisproduct: NS Dagretour (stad naar keuze) + Voucher Koffie of thee + Italiaanse lekkernij bij Doppio Espresso.
 • Bestellen
 • Ellis Gourmet
 • € 22
 • Verkoop: t/m 30 november 2018
 • Reizen: t/m 31 december 2018
 • Reisproduct: NS Dagretour naar Amsterdam, Rotterdam, Breda of Utrecht. Burger + Drankje bij Ellis Gourmet Burger
 • Bestellen
 • Trein + Kreadoe
 • Trein en Kreadoe
 • € 25
 • Verkoop: t/m 04 novermber 2018
 • Reizen: 31 oktober t/m 4 november 2018
 • Reisproduct: Trein Dagretour Utrecht + Entree Kreadoe
 • Bestellen

Lees meer

NS Weekenddagretour

Trein Dagretour

Wilt u op een zaterdag of zondag goedkoop met de trein? Bestel dan een NS Weekenddagretour en reis op één dag heen en weer naar een bestemming naar keuze. Ook in juli 2018 bestelt u een goedkope NS Weekenddagretour voor € 18, waarmee u in de reisperiode t/m 31 juli 2018 op een zaterdag of zondag 2e klas kunt reizen. Na aankoop ontvangt u een NS e-ticket of mobiele ticket, waarmee u kunt in- en uitchecken en dient als geldig vervoersbewijs. Deze Weekenddagretour actie is ideaal voor een uitstapje in de lente!

Trein Weekenddagretour

Lees meer

NS Dagretour

Trein Dagretour

Binnenkort een uitstapje, dagje shoppen of op bezoek bij vrienden/familie? Met een NS Dagretour is uw treinreis helemaal compleet! Vaak is de trein dagretour met korting verkrijgbaar via onze website. Voor € 19 is uw heen en terugreis geregeld en reist u samen goedkoop met de trein. Bekijk direct de aanbiedingen en ontdek of er een goedkope dagretour verkrijgbaar is.

Bestel een goedkope NS dagretour en ga eropuit met de trein! Een dagje naar het strand, shoppen of eindelijk eens op bezoek bij vrienden/familie. Voor slechts € 18 reist u al retour in het weekend!

Trein Dagretour

Lees meer

Goedkope treinkaartjes en Doppio Espresso

Eind 2018 nog een dagje weg met de trein? Het is weer mogelijk om een goedkoop treinkaartje in combinatie met een heerlijk kopje koffie/thee bij een vestiging van Doppio Espresso te bestellen bij de Spoordeelwinkel. Dit keer ontvangt u naast de kop koffie/thee nog een Italiaanse lekkernij. De ideale combinatie voor een dagje shoppen, wandelen of citytrip binnen Nederland. Gebruik van de voucher Doppio Espresso is natuurlijk niet verplicht, maar wij raden dit wel aan.

Treinkaartjes bij Doppio

Lees meer

Doppio trein actie

Het is t/m 30 november 2018 mogelijk om een goedkope dagretour + koffie of thee + Italiaanse lekkernij bij Doppio te bestellen voor € 19 bij de Spoordeelwinkel. De actie is geldig op ma t/m vrij vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in de reisperiode van t/m 31 december 2018.

Deel deze pagina voor familie/vrienden/collega's!

De tickets zijn te koop voor € 19, waarna u 2 vouchers ontvangt (voucher NS Dagretour + voucher Doppio Espresso). De voucher NS dagretour dient u online te verzilveren en de voucher Doppio Espresso dient u uitgeprint mee te nemen.

Goedkope treinkaartjes van Doppio

Doppio Trein Actie (November 2018)

Een dagje shoppen met een vriendin in een stad naar keuze? Bestel de Doppio dagkaart en reis per trein naar een stad naar keuze. Bekijk hieronder de samenvatting en profiteer van deze aanbieding.

 • Prijs (2e klas): € 19
 • Prijs (1e klas): € 24
 • Verkoopperiode: t/m 30 november 2018
 • Reisperiode: t/m 31 december 2018
 • Trein Dagretour + Koffie/Thee + Italiaanse lekkernij bij Doppio

Handig om te weten

 • Geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.
 • U dient de e-tickets uitgeprint mee te nemen op reis.
 • Niet geldig in combinatie met andere acties/aanbiedingen.
 • Geldig op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.

Goedkope treinkaartjes van Doppio

Doppio Espresso Vestigingen

Controleer voor vertrek of er een vestiging van Doppio Espresso is gevestigd op uw eindbestemming.

 • Amsterdam - VU - De Boelelaan
 • Amsterdam - Kinkerstraat
 • Amsterdam - Zuidas
 • Apeldoorn - Korenstraat
 • Arnhem - Koningstraat
 • Assen - Kruisstraat
 • Breda - Grote Markt
 • Delft - Hippolytusbuurt
 • Den Haag - Frederik Hendriklaan
 • Den Bosch - Visstraat
 • Drachten - Museumplein
 • Enschede - Van Loenshof
 • Gouda - St Anthoniestraat
 • Groningen - Brugstraat
 • Groningen - Folkingestraat
 • Haarlem - Zijlstraat
 • Hilversum - s Gravelandseweg
 • Hoofddorp - Dik Tromplein
 • Joure - Hoofdkantoor
 • Joure - Midstraat
 • Leeuwarden - Wilhelminaplein
 • Leiden - Haarlemmerstraat
 • Maassluis - Koningshoek
 • Nijmegen - Plein 1944
 • Purmerend - Willem Eggertstraat
 • Rotterdam - Kruisplein
 • Rotterdam - Wytemaweg
 • Sneek - Kleinzand
 • Spijkenisse - Elementenweg
 • Utrecht - Nobelstraat
 • Utrecht - The Wall
 • Wageningen - Bornsesteeg
 • Zoetermeer - Promenadeplein
 • Zwolle - Diezerstraat

Meer artikelen...

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close