Trein Kortingsacties

Overzicht van treinkaartjes acties in Maart 2019.

De Spoordeelwinkel

Wilt u bij de Spoordeelwinkel gebruik maken van een kortingsactie? Wij publiceren maandelijks de laatste aanbiedingen en trein dagkaart acties. Op deze manier hoeft u niet elke keer naar de website van de Spoordeelwinkel en heeft u altijd een handig overzicht bij de hand. Vanzelf op de hoogte worden gehouden? Like ons op Facebook of schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief op onze website.

De Spoordeelwinkel organiseert maandelijks tientallen aanbiedingen om dagjes uit, hotelovernachtingen en treinreizen te stimuleren. Naast terugkerende acties van Bakker Bart, Delifrance, La Place en Doppio worden er tijdelijke uitjes en combitickets verkocht. Benieuwd naar de acties van deze maand? Bekijk ons overzicht van kortingsacties en ontdek de lopende aanbiedingen.

Treinuitjes van de Spoordeelwinkel

Lees meer: De Spoordeelwinkel

Hema Treinkaartjes

Hema treinkaartjes

Bestel Hema treinkaartjes t/m 02 december 2018 en reis met korting in de trein. De kortingskaartjes van Hema zijn geldig in de reisperiode van 05 november t/m 13 januari 2019! Voor slechts € 25 bestelt u online een NS dagretour en een voucher museum, waarmee u naar één van de tien aangesloten musea kunt. Daarbij is het voucher museum tevens geldig voor 2 kinderen t/m 11 jaar.

Hema treinkaartjes

Lees meer: Hema Treinkaartjes

AH Treinkaartjes

Albert Heijn

AH Treinkaartje nodig? Vanaf maandag 1 oktober zijn er weer goedkope treinkaartjes bij Albert Heijn verkrijgbaar. Zo bestelt u al voor €16 en 300 airmiles een Trein Dagkaart in via de webshop. Geen airmiles verzilveren of heeft u niet genoeg? Dan zijn de AH Treinkaartjes verkrijgbaar voor € 19 en kunt u een hele dag onbeperkt reizen door Nederland in de daluren. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 - 16:00 en na 18:30. In het weekend kunt u een hele dag onbeperkt reizen met deze AH treinkaartjes actie. Deze kortingsactie is geldig in treinen van alle Nederlandse vervoerders en te verzilveren t/m 30 december 2018.

AH treinkaartjes

Lees meer: AH Treinkaartjes

Blokker Treinkaartjes

Blokker

De Blokker Treinkaartjes zijn weer verkrijgbaar van maandag 11 december t/m 24 december 2018. Dit keer koopt u 2 goedkope treinkaartjes bij Blokker voor € 29 Voor de twee NS Dalvrij Dagkaarten betaalt u dan slechts € 14,50 per persoon. Waarmee u samen een dag lang goedkoop met de trein kunt reizen in de daluren met als uiterste reisdatum 21 januari 2019. In het weekend is een Dal Dagkaart zelfs de hele dag geldig. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur.

Mocht u deze treinkaartjes aanbieding van Blokker willen bestellen raden wij aan niet langer te wachten. Blokker heeft de dagkaarten beperkt op voorraad en is vaak snel uitverkocht! Daarbij is het altijd handig om een Blokker dagkaart achter de hand te hebben voor een leuk dagje uit, shoppen of bezoek aan familie. Daarnaast is zijn de kortingskaartjes goed te combineren met kinderen. Met de Railrunner reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar voor slechts € 2,50 met u mee en reist u samen met korting in de trein!

Blokker treinkaartjes

Lees meer: Blokker Treinkaartjes

Kruidvat Treinkaartjes

Kruidvat

De Kruidvat treinkaartjes zijn vanaf maandag 04 februari weer te bestellen en zijn geldig t/m 31 maart 2019. Bij aankoop van 1 dagkaart betaalt u € 16,50, 2 voor € 15,50 per stuk en 3 of meer voor slechts € 14,50 per stuk. Verkrijgbaar via de webshop of een vestiging bij u in de buurt!

De goedkope treinkaartjes van Kruidvat zijn te gebruiken in de daluren of op een zaterdag of zondag en de hele dag onbeperkt geldig. Zo bent u niet gebonden aan een traject en kunt u vrij reizen in de daluren. De Daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 - 16:00, en 18:30 - 04:00. Op zaterdag en zondag zijn de treinkaartjes van Kruidvat de hele dag geldig. Het reisproduct is geladen op een NS e-ticket die u online kunt verzilveren voor de gewenste reisdag, waarna u deze uitgeprint kunt meenemen en in- en uitcheckt met de unieke QR-code op uw ticket.

Kruidvat Treinkaartjes

Lees meer: Kruidvat Treinkaartjes

NS Weekenddagretour

Trein Dagretour

Wilt u op een zaterdag of zondag goedkoop met de trein? Bestel dan een NS Weekenddagretour en reis op één dag heen en weer naar een bestemming naar keuze. Ook in maart bestelt u een goedkope NS Weekenddagretour voor € 18,50, waarmee u in de reisperiode t/m 30 juni 2019 op een zaterdag of zondag 2e klas kunt reizen. Na aankoop ontvangt u een NS e-ticket of mobiele ticket, waarmee u kunt in- en uitchecken en dient als geldig vervoersbewijs. Deze Weekenddagretour actie is ideaal voor een uitstapje in de lente!

Trein Weekenddagretour

Lees meer: NS Weekenddagretour

NS dagkaart

Trein Dagkaart

Opzoek naar een NS dagkaart in maart 2019? Tijdelijk zijn er drie aanbiedingen lopende. Een NS Dagkaart bij Albert Heijn, een Dal Dagkaart voor € 19 bij ActieVanDeDag en een goedkope NS dagretour bij de Spoordeelwinkel. Reis met korting in de trein met één van deze aanbiedingen. Kinderen reizen middels een Kids Vrij abonnement of Railrunner voordelig met u mee.

NS dagkaart in 2018

Samen maken we het Openbaar Vervoer betaalbaar

Lees meer: NS dagkaart

NS dagkaart actie

Trein Dagkaart

De NS dagkaart acties in Nederland zijn razend populair. Het is vaak al mogelijk om het vervoersbewijs van € 53 voor een bedrag van € 19,50 aan te schaffen. Tarieven van treinkaartjes in Nederland worden elk jaar verhoogd, waardoor ook de populariteit van NS dagkaart acties substantieel stijgt. Ook profiteren van goedkope treinkaartjes? Houdt onze website dan in de gaten, Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Dagkaart actie

Lees meer: NS dagkaart actie

Soorten goedkope treinkaartjes

Er zijn dagelijks verschillende soorten goedkope treinkaartjes verkrijgbaar bij verschillende aanbieders, zoals ActieVanDeDag, Albert Heijn, Blokker, Hema, Kruidvat, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel. Deze aanbieders verkopen regelmatig goedkope treinkaartjes, dagkaarten en dagretours met verschillende regels omtrent de geldigheid en gebruik van het reisproduct.

Goedkope treinkaartjes

Soorten goedkope treinkaartjes, dagkaarten en dagretours

Er zijn verschillende goedkope treinkaartjes, waaronder de enkele reis, NS dagkaart en NS dagretour. Met de enkele reis maakt u een enkele reis op een vast traject. Met de dagkaart bent u niet gebonden aan een traject en met een dagretour kunt u op één dag retour reizen op een vast traject.

Treinkaartje

Een enkele reis treinkaartje is geldig op een vast traject, waarbij beperkingen kunnen worden gelegd op de reisperiode en reistijden. Zo zijn er regelmatig aanbiedingen verkrijgbaar, waarbij een NS Treinkaartje enkele reis wordt aangeboden die doordeweeks geldig is vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Daarnaast zijn de kortingsacties gebonden aan een uiterste reisdatum en maximale activeringsperiode.

Een treinkaartje enkele reis kunt u ook kopen bij automaten van NS op treinstations. Hier betaalt u € 1 toeslag voor de wegwerp OV Chipkaart. De kortingskaartjes worden geleverd per e-ticket die u uitgeprint of op uw mobiel kunt meenemen op reis. Met de unieke QR-code is het mogelijk om in- en uit te checken.

NS Dagkaart

Het meest populaire reisproduct van Nederland is toch wel de NS dagkaart. Met de NS dagkaart reist u een hele dag onbeperkt en kris kras door Nederland zonder trajectbeperkingen. Voor een prijs van € 53 is een dagkaart verkrijgbaar bij NS, maar met korting al vanaf € 14,50.

Hoewel er bij dit reisproduct geen trajectbeperkingen zijn, worden er wel regels gesteld aan de geldigheid, reisperiode en reistijden. Zo mag er met een NS dagkaart een hele dag worden gereisd, met een Dal Dagkaart in de daluren en met een Weekenddagkaart enkel op een zaterdag of zondag. Bij NS dagkaart acties wordt vaak nog een uiterste reisdatum bepaald, waarop u van de aanbieding gebruik kunt maken.

NS Dagretour

Het meest gebruikte treinkaartje van Nederland is de NS Dagretour. Hiermee is het mogelijk om op een gewenste reisdag een retourreis te maken tussen twee treinstations. De prijs van een NS dagretour is sterk afhankelijk van het gekozen traject. Het treinkaartje kunt u kopen op treinstations bij automaten en is geldig in de spits.

Wanneer u een NS dagretour met korting besteld via Goedkoop-treinkaartje.nl is de prijs niet traject afhankelijk en kunt u vaak tientallen euro's besparen. Zo worden er bijna dagelijks dagretours vanaf € 19 aangeboden, waarbij u zelf het traject mag bepalen. De NS dagretour met korting is trajectgebonden en vaak geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Daarnaast is er altijd een uiterste reisdatum van toepassing.

Reist u enkel in het weekend? Dan heeft u voldoende aan een weekenddagretour. Een weekenddagretour is geldig op zaterdag en zondag en vaak verkrijgbaar als treinkaartjes aanbieding.

Early Bird België

Een weekendje weg, stedentrip of een dagje shoppen? Tijdelijk reist u goedkoop met de trein naar België met de Early Bird België aanbieding van NS International. Deze goedkope treinkaartjes zijn minimaal 7 dagen voor vertrek te boeken voor o.a. Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent, Leuven, Luik en Mechelen. Kinderen meenemen in de internationale trein naar België? Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen gratis met u mee (maximaal 4 per volwassene) als u online tickets boekt. 

Reis goedkoop met de trein naar België! Boek bijvoorbeeld al vanaf € 20 een treinticket van Amsterdam naar Antwerpen. De tarieven verschillen voor reizen doordeweeks en in het weekend en zijn 7 dagen voor vertrek te boeken tegen deze scherpe tarieven.

Goedkope treinkaartjes Belgie

Early Bird Tickets naar België

Tijdelijk bestelt u goedkope treinkaartjes naar België. Boek online en neem kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis mee op reis. U hoeft geen zitplaats te reserveren in de InterCity Brussel en bent u water later? Dan kunt u gewoon een trein later pakken. Houdt wel in de gaten via de reisplanner, wanneer de volgende trein gaat. Uw treinticket voor de IC Brussel naar België is wel gebonden aan een vaste reisdatum en persoon.

Traject Reistijd Early Bird
week ma-do
Early Bird
weekend vr-zo

Amsterdam CS - Antwerpen 2.23 uur € 20 € 26
Amsterdam CS - Brussel 3.23 uur € 25 € 33
Amsterdam CS - Brugge 3.40 uur € 29 € 39
Amsterdam CS - Gent 3.11 uur € 29 € 39
Amsterdam CS - Mechelen 2.13 uur € 25 € 33

Goedkope Treinkaartjes naar België

Reis goedkoop met de trein naar België en boek uw treintickets tot 7 dagen voor vertrek. De EarlyBird tickets zijn van toepassing op de InterCity Brussel die dagelijks 16 keer vanuit Nederland vertrekt. De goedkope treinkaartjes naar België zijn datum gebonden, maar niet trein of zitplaats gebonden. Zo kunt u altijd een trein later pakken. Controleer altijd even de internationale reisplanner om te kijken of er nog een trein later vertrekt.

 • Antwerpen
 • € 20
 • Boek 4 maanden voor vertrek
 • Thalys of IC Brussel
 • Meer informatie
 • Brussel
 • € 25
 • Boek 4 maanden voor vertrek
 • Thalys of IC Brussel
 • Meer informatie
 • Luik
 • € 30
 • Boek 4 maanden voor vertrek
 • Thalys of IC Brussel
 • Meer informatie
 • Gent
 • € 29
 • Boek 4 maanden voor vertrek
 • Thalys of IC Brussel
 • Meer informatie
 • Brugge
 • € 29
 • Boek 4 maanden voor vertrek
 • Thalys of IC Brussel
 • Meer informatie
 • Mechelen
 • € 25
 • Boek 4 maanden voor vertrek
 • Thalys of IC Brussel
 • Meer informatie

La Place Treinkaartjes

Het is t/m 02 juni mogelijk om een dagretour + lunch bij La Place te bestellen voor slechts € 19 (2e klas). Daarbij is het deze keer ook mogelijk om 2x een enkele reis voor € 24 te bestellen. Op deze manier reist u goedkoop met de trein en kunt u even tot rust komen in een restaurant van La Place. De aanbieding is ideaal voor een dagje shoppen of een bezoek aan musea/bezienswaardigheden in Nederland. De lunch bij La Place bestaat uit een La Place sandwich en verse sap. De treinkaartjes zijn geldig t/m 30 juni 2019 en bestelt u via de onderstaande link.

Trein en La Place

Lees meer: La Place Treinkaartjes

VakantieVeilingen Treinkaartjes

In maart 2019 bestelt u online een set van 2 set goedkope treinkaartjes (enkele reis) te bestellen voor € 25 (€ 12,50 per enkele reis)! De VakantieVeilingen treinkaartjes zijn tot maximaal 30 dagen vooruit te verzilveren en gebruiken t/m 30 juni 2019 in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Te gebruiken op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. De aanbieding is meermaals te bestellen en dient online te worden verzilverd.

Trein aanbieding VakantieVeilingen

Lees meer: VakantieVeilingen Treinkaartjes

ActieVanDeDag Treinkaartjes

In maart 2019 bestelt u online treinkaartjes bij ActieVanDeDag! Geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexion, Keolis en Veolia. De kortingsacties van ActievandeDag zijn tot maximaal 30 dagen vooruit te verzilveren tot uiterlijk t/m 30 juni 2019. Neem de reisvoorwaarden goed door, zodat u niet voor een verrassing komt te staan. Alle acties zijn geldig in het weekend en op feestdagen. De aanbieding is meermaals te bestellen en dient online te worden verzilverd.

Na betaling ontvangt u een vouchercode die u 30 dagen voor vertrek kunt verzilveren met als uiterste reisdatum 31 maart 2019. Wanneer u de vouchercode heeft ontvangen kunt u deze direct online verzilveren en op reis. Het stappenplan om de unieke vouchercode online te verzilveren is opgenomen in de bevestigingsmail van uw bestelling, waar u altijd op terug kunt vallen als u er niet uitkomt.

Trein Actie van de Dag

Lees meer: ActieVanDeDag Treinkaartjes

NS Enkele reis

Trein Enkele Reis

Heeft u een NS Treinkaartje enkele reis nodig? Deze zijn regelmatig met korting verkrijgbaar via onze website. Aanbieders als VakantieVeilingen en ActieVanDeDag bieden deze regelmatig aan voor € 12,50 per enkele reis. Benieuwd of er op dit moment een aanbieding lopende is? Bekijk direct ons overzicht van goedkope treinkaartjes, ontdek de laatste kortingsacties en bespaar op uw reiskosten.

De enkele reis is het reisproduct van de NS, waarmee u betaalt voor slechts één treinreis op een vooraf bepaald traject. De NS enkele reis is geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia, tenzij in de voorwaarden anders is vermeld. Het reisproduct is ideaal voor transfers naar Schiphol, nachtelijke evenementen of bezoek aan vrienden/familie.

Treinkaartjes enkele reis

Lees meer: NS Enkele reis

NS Dagretour

Trein Dagretour

Binnenkort een uitstapje, dagje shoppen of op bezoek bij vrienden/familie? Met een NS Dagretour is uw treinreis helemaal compleet! Vaak is de trein dagretour met korting verkrijgbaar via onze website. Voor € 19 is uw heen en terugreis geregeld en reist u samen goedkoop met de trein. Bekijk direct de aanbiedingen en ontdek of er een goedkope dagretour verkrijgbaar is.

Bestel een goedkope NS dagretour en ga eropuit met de trein! Een dagje naar het strand, shoppen of eindelijk eens op bezoek bij vrienden/familie. Voor slechts € 18,50 reist u al retour in het weekend!

Trein Dagretour

Lees meer: NS Dagretour

Deel deze pagina!

Close