Treintickets Parijs

Goedkope treinkaartjes kopen

Met de trein naar Parijs

Wil jij met de trein naar Parijs? Koop treinkaartjes 3 tot 4 maanden voor vertrek tegen het voordeligste tarief. Zo koop je al voor 35 (2e klas) en 72 (1e klas) treintickets naar Parijs. Per Thalys reis je met een reistijd slechts 3.18 uur en een topsnelheid van 300 kilometer per uur van Amsterdam Centraal naar Gare du Nord.

Zoek tickets

Elke dag vertrekken er 10 treinen van Thalys met een directe verbinding naar Parijs. Treinkaartjes naar Parijs worden aangeboden door TheTrainLine, NS International, B-Europe en Deutsche Bahn. Vanuit Nederland zijn er verschillende opstapstations. Bekijk de route van Thalys onderaan deze pagina.

Reisinformatie trein naar Parijs

Treintickets Parijs

Koop online treintickets naar Parijs zonder bijkomende kosten. Eenvoudig en snel te bestellen, waarna tickets digitaal worden aangeleverd. Vanuit heel Nederland zijn treinkaartjes naar Parijs verkrijgbaar vanaf 35. De voordeligste kaartjes boek je met vroegboekkorting 3 tot 4 maanden voor de gewenste reisdatum.

Reservering Thalys

Het reserveren van een zitplaats voor de Thalys naar Parijs altijd inbegrepen bij de boeking. Op jouw ticket staat daarom altijd een zitplaats- rijgtuignummer, reisklasse en -datum.

Aan boord van de Thalys vind je gratis Wifi, een bistrorijtuig en voldoende bagegeruimte. Kom je er niet uit? Geen probleem, want er is altijd voldoende personeel aanwezig.

Prijs Trein Parijs

Prijzen treintickets Parijs

Prijs naar Parijs

Naast het boekingsmoment hebben andere zaken invloed op de prijs van treintickets naar Parijs. Zo wordt de prijs o.a. bepaalt door de reisklasse, flexibiliteit en het traject. Afhankelijk van het type ticket is het mogelijk om een treinreis te annuleren of wijzigen.

Een enkele reis naar Parijs is verkrijgbaar vanaf 35 (2e klas) en 72 (1e klas) en zijn tot 4 maanden vooruit te boeken. Comfort en Premium kaartjes zijn duurder. Verkrijgbaar voor een prijs van 70 (2e klas) en 107 (1e klas), waarbij je de mogelijkheid hebt om het ticket om te boeken of te annuleren.

Non-Flex en Mid-Flex

Kaartjes naar Parijs zijn verkrijgbaar met Non-Flex, Mid-Flex of Premium tarief. Treintickets naar Parijs met Mid-Flex of Premium tarief kan je omboeken of annuleren. Bij 1e klas krijg je altijd Premium tarief.

Retour naar Parijs reis je al voor vanaf 70 met non-flex tarief. Nadeel van het standaard Non-Flex tarief is dat je de kaartjes niet kan wijzigen, annuleren of omboeken.

Route trein naar Parijs

Route van Thalys naar Parijs

Treinen van Thalys naar Parijs vertrekken tien keer per dag vanaf Amsterdam Centraal. Via station Schiphol Airport en Rotterdam Centraal rijdt de Thalys door naar België en Frankrijk. In België wordt een korte tussenstopt gemaakt op Antwerpen Centraal en Brussel Zuid (Midi). Deze directe verbinding vanuit Nederland is betaalbaar, duurzaam, snel en comfortabel. De Thalys naar Parijs kan eigenlijk niet worden geëvenaard door een ander vervoersmiddel.

Trajecten naar Parijs

Pin It on Pinterest