Treinreis naar Munchen

Met de trein naar Munchen? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 39,- zit u al binnen 7 uur en 44 minuten in deze geweldige Duitse stad! Het voordeel van de trein naar Munchen is dat u geen last heeft van file- en parkeerproblemen en bespaart op benzine- en parkeerkosten. Daarbij geniet u van service aan boord, het voorbij razende landschap en heeft u voldoende been- en bagageruimte. De treinreis naar Munchen wordt verzorgd door ICE International en is al jaren erg populair!

Tijdens de treinreis naar Munchen bent u van alle gemakken voorzien en heeft u even tijd om bij te praten. Vervolgens komt u uitgerust aan op uw bestemming en gaat uw stedentrip/weekendje weg direct van start. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen aan reizen met de trein en deze vindt u hieronder terug.

ICE International Duitsland

Reistijd per trein naar Munchen

TrajectReistijdOverstappen
Amsterdam - München 7:44 1
Schiphol - München 7:55 2
Rotterdam - München 8:22 2
Utrecht - München 7:14 1

Treintickets naar Munchen boeken

Wilt u treintickets naar Munchen boeken? Profiteer dan van vroegboekkorting en reserveer uw zitplaatsen 82 tot 90 dagen van tevoren! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De weekenden zijn namelijk populairder, waardoor de goedkope treintickets naar Munchen vaak snel uitverkocht raken. Voor een weekendje weg raden wij dan ook aan om van zaterdag t/m maandag te gaan i.p.v. vrijdag t/m zondag. Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten.

Hotels in Duisburg vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Duisburg maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Duisburg nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Duisburg tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool!

Voordelen van treinreis naar Munchen

Hieronder vindt u een overzicht van de voordelen van de treinreis naar Munchen.

Geen benzinekosten Ontspannen reizen
Geen Tolwegen Niet vroegtijdig verzamelen
Voldoende beenruimte Voldoende bagageruimte
Service aan boord Vakantie begint direct!

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+