Treinreis naar Munchen

Met de trein naar Munchen? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 39,- zit u al binnen 7 uur en 44 minuten in deze geweldige Duitse stad! Het voordeel van de trein naar Munchen is dat u geen last heeft van file- en parkeerproblemen en bespaart op benzine- en parkeerkosten. Daarbij geniet u van service aan boord, het voorbij razende landschap en heeft u voldoende been- en bagageruimte. De treinreis naar Munchen wordt verzorgd door ICE International en is al jaren erg populair!

Tijdens de treinreis naar Munchen bent u van alle gemakken voorzien en heeft u even tijd om bij te praten. Vervolgens komt u uitgerust aan op uw bestemming en gaat uw stedentrip/weekendje weg direct van start. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen aan reizen met de trein en deze vindt u hieronder terug.

ICE International Duitsland

Reistijd per trein naar Munchen

TrajectReistijdOverstappen
Amsterdam - München 7:44 1
Schiphol - München 7:55 2
Rotterdam - München 8:22 2
Utrecht - München 7:14 1

Treintickets naar Munchen boeken

Wilt u treintickets naar Munchen boeken? Profiteer dan van vroegboekkorting en reserveer uw zitplaatsen 82 tot 90 dagen van tevoren! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De weekenden zijn namelijk populairder, waardoor de goedkope treintickets naar Munchen vaak snel uitverkocht raken. Voor een weekendje weg raden wij dan ook aan om van zaterdag t/m maandag te gaan i.p.v. vrijdag t/m zondag. Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten.

Geen benzinekosten Ontspannen reizen
Geen Tolwegen Niet vroegtijdig verzamelen
Voldoende beenruimte Voldoende bagageruimte
Service aan boord Vakantie begint direct!

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+