ICE trein actie

De InterCity Express (ICE) vertrekt dagelijks vanuit Nederland naar Duitsland en Zwitserland. Op het traject behaald deze hogesnelheidstrein snelheden van 300 kilometer per uur, waarmee de ICE tot één van de snelste treinen op de wereld behoord. Daarnaast is de ICE trein ook nog eens één van de modernste, comfortabelste en populairste treinen van de wereld. Voor veel reizigers is het al een hele ervaring op zich om met deze trein te reizen ongeacht de bestemming.

Wilt u met de trein naar Düsseldorf of Frankfurt? U boekt met de ICE actie al een treinticket naar Düsseldorf voor € 19,- en naar Frankfurt voor € 39,-. Om een treinticket voor dit tarief te kopen dient u ongeveer 3 maanden van te voren uw treinreis te boeken. Op deze manier maakt u gebruik van vroegboekkorting en bent u er als eerste bij.

Reis comfortabel, voordelig en snel met de ICE-treinen

Route van de ICE international

U bent van alle gemakken voorzien in de ICE International

De ICE international heeft in Nederland verschillende opstapplaatsen, zoals Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal en Arnhem Centraal. Vervolgens rijdt de trein door Duitsland en kunt u uitstappen bij steden als Oberhausen, Duisburg, Düsseldorf, Keulen en Frankfurt. Voor de reizigers naar Zwitserland rijdt de trein na Frankfurt nog door langs Mannheim, Karlsruhe, Offenburg, Freiburg en Basel.


Tarieven van de ICE international

Natuurlijk hangt het af van de bestemming, maar een aantal van de populairste Duitse steden zijn voor een waanzinnig laag tarief verkrijgbaar. Wel moet er gezegd worden dat het hier om de ICE actie prijs gaat en er ook nog een normale prijs bestaat die ongeveer dubbel zo hoog ligt. Hieronder hebben we een korte lijst van populaire Duitse steden met de ICE actie tarieven gepubliceerd.

Impressie video van ICE International

Bekijk de onderstaande impressie video van de ICE International.

Tijdens de reis kunt u genieten van de bezienswaardigheden, natuur en omgeving.

Afbeeldingen van de ICE


Reisinformatie Keulen AmsterdamZitplaats ICE International
Eten in Thalys

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+