Boekenweekgeschenk ook in 2015 weer groot succes!

Ook in 2015 hebben weer ongeveer 240.000 reizigers gebruik gemaakt van het NS boekenweekgeschenk. Hiermee is het aantal reizigers ongeveer even groot als in het voorgaande jaar, want in 2014 waren het er ongeveer 235.000. Het is een relatief groot aantal, omdat er slechts 750.000 exemplaren beschikbaar waren, dus dat betekend dat 1 op de 3 bezitters gebruik heeft gemaakt van het geschenk.

Met het boekenweekgeschenk was het dit jaar mogelijk om op 15 maart 2015 gratis met de trein te reizen op vertoon van het boek. Dit jaar was het boek “De zomer hou je ook niet tegen” van Dimitri Verhulst gekozen. De auteur was zelf ook aanwezig op stations en in treinen om stukjes uit zijn boek voor te lezen en toe te lichten.

Zomer hou je ook niet tegen

Ook volgend jaar weer NS boekenweek geschenk!

Met het succes van dit jaar wordt aangetoond dat het een goedlopende actie is, waardoor er ook in 2016 weer een NS boekenweekgeschenk actie zal worden georganiseerd. Het is uiteraard nog niet bekend welk boek dit gaat worden, maar wij van Goedkoop-treinkaartje.nl zijn razend benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!