Trein met slachtoffer aangekomen in Charkov

De trein met slachtoffers is eindelijk vertrokken, omdat de separatisten groen licht hadden gegeven. Het is voor veel mensen nog onbegrijpelijk, waarom dit zolang op zich heeft moeten wachten. Het is natuurlijk misselijkmakend dat er ruim 250 lichamen werden gebruikt voor een politiek spel. De trein (MH17) met koeltoestellen wordt aanstaande woensdag verwacht in Nederland. Volgens Mark Rutte is het haalbaar om de slachtoffers komende woensdag in Nederland te krijgen. De trein zal nu eerst naar een coördinatiecentrum reizen, waarna de lichamen worden overgevlogen naar Nederland.

Zwarte dozen zijn gelukkig ook terecht.

Zwarte dozen worden in Groot-Brittannië onderzocht

Ook de zwarte dozen van het vliegtuig waren aan boord van de trein. Het was eerst nog onduidelijk of de separatisten de zwarte dozen wouden afgeven, maar ze hebben onder druk van verschillende grote landen toch besloten om ze af te geven. De zwarte dozen zijn samen met de lichamen aangekomen in Charkov, waarna ze worden overgevlogen naar Groot-Brittannië voor verder onderzoek.

Hoewel de hele wereld een eerlijk onderzoek wilt naar de toedracht zijn er al verschillende media die zeggen dat er wordt gerommeld met het bewijsmateriaal. Zo zouden er hele delen van het vliegtuig zijn verdwenen en is er de afgelopen dagen gezaagd in wrakstukken van het vliegtuig. Eerder al verdwenen 38 lichamen van de plek die waarschijnlijk zijn weggehaald om bewijsmateriaal te vernietigen.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!