Reizigers moeten trein op Zaandam Centraal verlaten

Afgelopen maandag was de trein van Amsterdam naar Uitgeest weer overvol, waardoor passagier zich geen houding meer wisten te geven. Verschillende reizigers kregen het met elkaar aan de stok en naar de conducteur werd niet meer geluisterd. Verschillende reizigers begonnen te huilen, waarop de dienstdoende conducteur besloot om iedereen uit de trein te halen. Het was niet meer veilig, waardoor iedereen werd verzocht om de trein te verlaten.

NS jaarkaart

Bekend probleem

Het traject van Alkmaar naar Uitgeest is al enkele weken een horror-traject. Eerder raakte een oude man bewusteloos op het traject en moest de politie er aan te pas komen om hem te helpen. Reizigers wouden de trein niet verlaten, omdat zij er nooit meer in zouden komen. Regelmatig komt het voor dat reizigers achter worden gelaten op het perron, omdat er gewoon niemand meer bij past.

Volgens een woordvoerder van de NS zijn zij op de hoogte van de problemen, maar is er niets aan te doen. Het is onmogelijk om de treinen langer te maken op het traject. Daarbij is ook het aantal treinen op maximale capaciteit.

{mymaplocation id=95,93 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl