Trein + Hotel in België

Met de trein een hotel in België bezoeken? Wij hebben voor u een tweetal 2-persoons aanbiedingen geselecteerd, waarbij u kunt kiezen uit ongeveer 10 hotels en het aantal overnachtingen. Via onze website kiest u tussen 1 nacht (voor € 209,-) of 2 nachten (voor € 269,-). Bij deze trein + hotel actie naar België is de heen- en terugreis inbegrepen d.m.v. een geldig vervoersbewijs voor de trein. Op deze manier weet u precies wat u kwijt bent en hoeft u niet verder te zoeken. Daarbij hoeft u zich niet druk te maken over eventuele parkeer- of fileproblemen en bespaart u op benzine- en parkeerkosten.

Mystery hotel in Antwerpen

Boek voordelig een Mystery hotel in Antwerpen en omgeving vanaf € 69 per kamer. Houdt er rekening mee dat deze mystery hotelovernachtingen beperkt beschikbaar zijn.

Trein en Hotel in België

De reis met de trein naar België wordt door veel reizigers ideaal bevonden, omdat men uitgerust aankomt op de bestemming. Na een lange autorit moet u meestal even bijkomen, maar na een treinreis bent u helemaal uitgerust en klaar om de stad te bezichtigen.

Kies uit één van de onderstaande bestemmingen en boek de trein + hotel aanbieding!

  • Antwerpen
  • Brugge
  • Brussel
  • Gent
  • Mechelen

Trein Brussel

Bezoek eens één van Europa’s belangrijkste steden!

Hotel + trein aanbieding naar België

U gaat natuurlijk niet alleen genieten van een dagje of weekendje weg! Daarom hebben wij enkel 2-persoons aanbiedingen geselecteerd. Bij deze hotel + trein actie krijgt u één of twee hotelovernachtingen en zijn de reserveringskosten en het ontbijt inclusief. Daarbij is een treinticket van NS International inbegrepen, maar dient u wel met beide personen bij hetzelfde station op te stappen.

Wanneer u deze actie heeft geboekt worden de tickets via de e-mail opgestuurd, nadat de betaling is ontvangen. Boekt u minder dan 3 maanden van tevoren? Dan krijgt u de tickets direct opgestuurd. Boekt u meer dan 3 maanden van tevoren? Dan krijgt u de tickets ongeveer 2 maanden van tevoren toegestuurd. Een bevestiging van de aankoop krijgt u in ieder geval direct!

Trein Antwerpen

Ook in de winterperiode is Antwerpen een prachtige stad.

Complete stedentrip per trein naar Berlijn

Complete stedentrip per trein naar Berlijn

Altijd al een keer Berlijn willen bezoeken? Dan is dit uw kans! Bij DeJongIntra boekt u al een hotel en trein arrangement naar Berlijn vanaf € 201. Hierbij zijn de hotelovernachtingen en treinreis inbegrepen en boekt u een complete stedentrip per trein naar Berlijn....

Complete Stedentrip: Trein en Hotel naar Belgie

Complete Stedentrip: Trein en Hotel naar Belgie

Binnenkort een weekendje weg of een stedentrip naar België maken? Tijdelijk bestelt u bij DeJongIntra een compleet hotel en trein arrangement in België vanaf € 93, waarbij de treinreis inclusief is. Het arrangement is standaard op basis van logies, maar is tevens...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders