Trein naar Brugge

 • Treintickets naar Brugge vanaf € 29
 • Trein Brugge
 • Laagste prijs voor dezelfde reis!
 • Online geen boekingskosten
 • Vroeg boeken = voordelig reizen
 • Tickets zoeken

Wilt u met de trein naar Brugge? Boek dan een treinticket voor de Thalys of IC Brussel via onze website, want wij hebben de goedkoopste tarieven voor u geselecteerd. Zo kunt u al vanaf € 29 per trein naar Brugge en genieten van een heerlijk weekendje weg. Ga wandelen of fietsen in de omgeving van Brugge of bezoek de bezienswaardigheden in het centrum. Daarbij mag u de rondvaartboten in de kleine kanaaltjes natuurlijk niet missen!

Treintickets Brugge

Trein naar Brugge

De reis per trein naar Brugge kan op twee manieren worden afgelegd, namelijk per Thalys of InterCity Brussel. Het verschil zit hem voornamelijk in de reistijd en het comfort wat u direct in de tarieven terugziet. Per Thalys naar Brugge doet u er 3 uur en 3 minuten over, terwijl er met de InterCity Brussel ruim een uur bijkomt. Er zijn voor de IC Brussel echter wel meerdere op- en aftapstations beschikbaar binnen Nederland, wat natuurlijk een uitkomst kan bieden.

Treinreis naar Brugge

Hieronder vindt u informatie m.b.t. de treinreis naar Brugge.
Vervoerder: Thalys & IC Brussel
Vertrekstation Amsterdam Centraal
Aankomst station Brugge

Vroeg boeken = voordelig reizen.

Opstapstations naar Brugge

Binnen Nederland zijn verschillende opstapplaatsen voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Brugge.

 • Trein van Amsterdam naar Brugge met een afstand van 274 kilometer.
 • Trein van Schiphol naar Brugge met een afstand van 256 kilometer.
 • Trein van Rotterdam naar Brugge met een afstand van 204 kilometer.
 • Trein van Utrecht naar Brugge met een afstand van 259 kilometer.

Bezienswaardigheden in Brugge

 • Prinselijk Begijnhof
 • Rondvaart door Brugge
 • Brugge anno 1468
 • Concertgebouw van Brugge
 • The Chocolate Museum
 • Oude hotel gebouwen
 • Segway tours
 • Museum Salvador Dalí
 • De Belfort toren
 • Stadhuis van Brugge

Treintickets Brugge

Wanneer u opzoek bent naar tickets om per Thalys naar Brugge te reizen raden wij aan om dit zo vroeg mogelijk te doen, zodat u voor € 36,- een treinticket naar Brugge kunt boeken. Per IC Brussel worden deze tickets goedkoper en kunt u al een enkeltje vanaf € 29 boeken. Ook voor de treinreis naar Brugge zijn er Superdagretours en Weekendretours verkrijgbaar. Dit scheelt enorm in prijs en hiervoor hoeft u niet vroeg te boeken of een zitplaats te reserveren.

Prijs: 29
Aanbieder: NS International

Superdagretour en Weekendretour naar Brugge

De goedkoopste tickets zijn per IC Brussel, waarbij u kunt kiezen tussen de Superdagretour en de Weekendretour. Met de Superdagretour boekt u voor ongeveer € 56,- een retourticket Brugge, maar u dient op één dag heen- en weer te reizen. Met de Weekendretour dient u in één weekend heen- en weer te reizen. Deze is geldig vanaf vrijdag t/m zondag, waarbij u geen tijdsbeperking heeft en geen zitplaats hoeft te reserveren.

Thalys naar Brugge

Wilt u met de Thalys naar Brugge? Dan raden wij aan om uw tickets z.s.m. te bestellen. Voor de Thalys is reserveren verplicht en er geldt dan ook wie als eerst komt die het eerst maalt (OP=OP).

Meest geboekt naar Brugge

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar Brugge.

Traject Trein Tarief
Amsterdam - Brugge Thalys & IC Brussel € 29
Schiphol - Brugge Thalys & IC Brussel € 29
Rotterdam - Brugge Thalys & IC Brussel € 29
Utrecht - Brugge Thalys & IC Brussel € 34
Groningen - Brugge Thalys & IC Brussel € 39
Tilburg - Brugge Thalys & IC Brussel € 31
Eindhoven - Brugge Thalys & IC Brussel € 29

Hotels in Brugge vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Brugge maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Brugge nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Brugge tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool!

 • NH Brugge
 • Dukes Palace Brugge
 • Hotel Bla Bla

Korting op treinkaartje naar Brugge

Het is mogelijk om via NS International korting op uw treinkaartje naar Brugge te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij NS International korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Brugge. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Brugge. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Meer over: Korting bij NS International

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Contact Goedkoop-treinkaartje.nl

Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Brugge? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

Trein naar Station Brugge

Station Brugge werd geopend op 12 augustus 1838 en is het op 9 na drukte station van België. Station Brugge is een tussenstop voor zowel InterCity als stoptreinen en verwerkt dagelijks 18 duizend reizigers. Faciliteiten op Station Brugge zijn winkels, eetgelegenheden, parkeergelegenheden en fietsenrekken. Verder treft u een VVV-kantoor en een loket voor stad/streekvervoer. Verder kent station Brugge 10 perrons (5 eilandperrons), 12 sporen, 3 spoorlijnen (lijn 50A, lijn 51 en lijn 66) en wordt het beheerd door de NMBS.

4703 Stationsplein
8000 Brugge, Vlaanderen te België

Voordelen

Geen benzinekosten Ontspannen reizen
Geen Tolwegen Niet vroegtijdig verzamelen
Voldoende beenruimte Voldoende bagageruimte
Service aan boord Vakantie begint direct!

Informatie over Brugge

Hieronder vindt u een aantal weetjes en demografische gegevens m.b.t. Brugge.

Inwoners: 117.377
Gewest: Vlaanderen
Provincie: West-Vlaanderen
Oppervlakte: 138,4 km²
Taal: Belgisch

Populaire treinreizen in België


Bekijk ook: Trein naar België

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close