Goedkoop met de trein reizen

Gaat u binnenkort met de trein? Bekijk dan altijd eerst even de lopende aanbiedingen op Goedkoop-treinkaartje.nl! Er zijn altijd goedkope NS Dagretours, NS Weekenddagretours, Enkele reis treinkaartjes of NS Dagkaarten verkrijgbaar, waarmee u kunt besparen op de reiskosten en goedkoop met de trein reist. Daarnaast zijn er elke maand verschillende treinuitjes verkrijgbaar, zoals evenementen, beurzen, musea of dagjes uit in combinatie met een hapje/drankje. Gaat u met een groep op stap? Profiteer dan van NS Groepstickets, waarbij u profiteer van groepskorting in de trein.

Laagste prijs voor dezelfde reis

Goedkoop met de trein in 2018

Wilt jij goedkoop met de trein reizen in 2018? Bekijk hieronder de mogelijkheden!

NS Dagretour

De NS Dagretour is eigenlijk altijd voordelig verkrijgbaar via Goedkoop-treinkaartje.nl. Een NS dagretour bestelt u al vanaf € 20 en is geldig vanaf 09:00 uur op een traject naar keuze. In de meeste gevallen ontvangt u per e-mail een e-ticket die u uitgeprint dient mee te nemen op reis. Met de barcode dient u in- en uitchecken bij de OV poortjes en dient tevens als geldig vervoersbewijs.

NS Weekenddagretour

Een NS Weekenddagretour is enkel geldig op zaterdag of zondag. Een NS Weekenddagretour bestelt u in bepaalde actieperiodes al vanaf € 9,95 p/s. Maandelijks is deze verkrijgbaar voor € 20 op een traject naar keuze. Hierbij dient u de meest logische route te nemen naar de gewenste bestemming. Overstappen is toegestaan, maar tijdelijk stoppen om te shoppen/eten niet.

Treinuitjes bij de Spoordeelwinkel

Elke maand bestelt u via onze website ruim 25 verschillende treinuitjes met o.a. hotelovernachtringen, stedentrips, musea, beurzen en andere festiviteiten/evenementen. Bij de treinuitjes ontvangt u een NS Dagretour in combinatie met een entreebewijs/lunch tegen een minimaal tarief. Benieuwd naar de lopende aanbiedingen? Bekijk ze allemaal en ontdek de leukste activiteiten in Nederland!

Spoordeeluitjes

Treinkaartjes + Hotel + Ontbijt

Binnenkort een weekendje weg of er gewoon even tussenuit? Bezoek de leukste steden in Nederland met de trein en combineer dit met een voordelige hotelovernachting (inclusief ontbijt). Via Goedkoop-treinkaartje.nl boekt u al vanaf € 34,50 per persoon een hotelovernachting in combinatie met ontbijt en een treinreis ongeacht uw opstapstation.

  • Treintickets voor de heen- en terugreis
  • 2-persoons hotelovernachting
  • 2-persoons ontbijt
  • Reserveringskosten
  • Gebruik van hotel faciliteiten

Ontdek alle hotel aanbiedingen!

Trein en Hotel

NS Weekenddagkaart

Een hele dag onbeperkt reizen in het weekend? De NS Weekenddagkaart is regelmatig verkrijgbaar bij aanbieders als Albert Heijn, Blokker, Etos, Hema en Kruidvat. Op de hoogte worden gebracht? Schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief of Like ons op Facebook!

NS Dal Dagkaart

Met een NS Dal Dagkaart reist u voordelig in de daluren, het weekend en feestdagen. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag vóór 06:30 uur, tussen 09:00–16:00 uur en tussen 18:30-04:00 uur. In het weekend en op feestdagen de hele dag geldig m.u.v. Koningsdag 2018. De NS Weekenddagkaart is regelmatig verkrijgbaar bij aanbieders als Albert Heijn, Blokker, Etos, Hema en Kruidvat.

NS Dagkaart

Met een NS dagkaart reist u onbeperkt zonder beperkingen door heel Nederland. Verkrijgbaar voor een vasttarief, de hele dag te gebruiken en geldig in treinen van alle vervoerders in Nederland m.u.v. Thalys en met toeslag in de IC Berlijn en ICE International. In de actieperiodes is de NS dagkaart met korting verkrijgbaar bij Albert Heijn en Blokker

Samen op pad

NS Groepsticket

Binnenkort met minimaal 4 personen op pad? Reis met groepskorting in de trein en bestel een NS Groepsticket. Verkrijgbaar voor een traject naar keuze in enkele reis vanaf € 4,93 en retour vanaf € 9,86. Houdt er rekening mee dat een NS Groepsticket doordeweeks niet geldig is in de ochtend en middagspits. Ook niet wanneer de reis voor de spits is begonnen.

Tarieven NS Groepsticket (Enkele Reis)

Bekijk hieronder de tarieven van het NS Groepsticket enkele reis.

Aantal Reizigers

Prijs Enkele reis

Prijs persoon

4

€30,-

€7,50

5

€31,50

€6,30

6

€33,-

€5,50

7

€34,50

€4,93

Tarieven NS Groepsticket (Retour)

Bekijk hieronder de tarieven van het NS Groepsticket retour.

Aantal Reizigers

Prijs Retour

Prijs Persoon

4

€ 60

€ 15

5

€ 63

€ 12,60

6

€ 66

€ 11

7

€ 69

€ 9,86

NS Railrunner

Het Railrunnerkaartje, de Railrunner of een NS Railrunner is al jaren het reisproduct voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Het kaartje is verkrijgbaar voor € 2,50, waarmee een kind een dag lang onbeperkt met u meereist. Een NS Railrunner is enkel geldig in combinatie met een volwassen begeleider van 18 jaar of ouder. Een begeleider mag maximaal 3 kinderen meenemen. Kinderen van 3 jaar of jonger reizen gratis indien zij geen zitplaats in beslag nemen.

Win treinkaartjes

Wilt u kans maken op treinkaartjes? Via Facebook, onze nieuwsbrief en de website verloten wij regelmatig treinkaartjes. Zo was het in maart 2018 mogelijk om 2 NS Dal Dagkaarten te winnen, waarbij de winnaar op zondag 18 maart bekend werd gemaakt via Facebook en Goedkoop-treinkaartje.nl.

Facebook van Goedkoop-treinkaartje.nl

Op onze Facebook pagina vindt u de laatste kortingsacties, de goedkoopste internationale treintickets en alle mogelijkheden om goedkoop met de trein te reizen.

Nieuwsbrief van Goedkoop-treinkaartje.nl

Heeft u geen Facebook of wilt u per e-mail op de hoogte worden gebracht. Onze nieuwsbrief wordt al jaren door duizenden trouwe volgers gelezen en brengt u op de hoogte van aantrekkelijke aanbiedingen. U zult niet onnodig worden lastig gevallen, aangezien wij enkel een nieuwsbrief versturen als er daadwerkelijk een aantrekkelijke actie verkrijgbaar is.

Vergelijk goedkope treinkaartjes

Benieuwd naar het goedkoopste reisproduct voor uw treinreis. Maak gebruik van onze handig treinreis vergelijker, waarbij u alle goedkope treinkaartjes vergelijkt met het reguliere tarief voor een traject naar keuze. Reisadvies op maat doet u zelf met de handige treinvergelijker.

 

Ontdek Nederland

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!