NS AH actie

Albert Heijn

Vanaf maandag 30 april t/m 13 mei 2018 verkoopt Albert Heijn treinkaartjes voor € 16. Na aankoop ontvangt u een NS Dagkaart voor de reisperiode t/m 01 juli 2018, waarmee u een hele dag onbeperkt reist in de daluren. De AH Dagkaart is geldig van maandag t/m vrijdag voor 6:30 uur, tussen 9:00 en 16:00 en na 18:30. In het weekend en op feestdagen de hele dag. De Trein Dagretour van Albert Heijn is verkrijgbaar in de winkels, maar OP=OP!

Bereken Goedkoopste Treinkaartje

Vergelijk lopende aanbiedingen met reguliere tarieven en ontdek het goedkoopste reisproduct voor uw treinreis. Advies op maat!

De AH Trein Dagkaart is te gebruiken t/m 01 juli 2018 in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Wilt u een NS dagretour kopen? Ga dan direct naar een vestiging bij u in de buurt, want OP=OP! Ook profiteren van deze en andere treinkaartjes acties? Like ons op Facebook, bezoek onze website en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Wat is de AH dagkaart actie?

Hieronder vindt u de AH dagkaart actie in het kort.

 • Prijs (2e klas): € 16
 • Verkoop: t/m 13 mei 2018
 • Reisperiode: 30 april t/m 01 juli 2018
 • Reisproduct: NS Dal Dagkaart
 • Te koop bij: Albert Heijn(winkels)
 • Geldigheid: Op maandag t/m vrijdag voor 6:30 uur, tussen 9:00 en 16:00 en na 18:30. In het weekend en op feestdagen de hele dag.

AH treinkaartjes (mei 2018)

De treinkaartjes van Albert Heijn zijn verkrijgbaar in alle vestigingen (AH to go's zijn uitgesloten van verkoop). De trein actie van AH is vaak al na enkele dagen uitverkocht, dus wij raden aan om direct uw goedkope treinkaartjes op te halen bij de dichtstbijzijnde vestiging. Wilt u in het vervolg op de hoogte worden gebracht van een treinkaartjes actie, zoals de AH dagkaart? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Goedkoop-treinkaartje.nl en ben er in het vervolg als eerste bij!

AH Treinkaartjes

Deze AH Dagkaart actie is weer geladen op een wegwerp OV Chipkaart die u na aankoop ontvangt en direct kunt gebruiken. In en uichecken is verplicht, waarbij de u ook vlak voor de spits kunt inchecken. Uw inchecktijd bepaalt de geldigheid van uw vervoersbewijs.

Albert Heijn maakt treinkaartjes beschikbaar voor iedereen!

Wanneer weer AH Treinkaartjes?

Een aantal keer per jaar organiseert supermarktketen Albert Heijn een treinkaartjes actie, waarbij u een AH dagkaart kunt aanschaffen tegen een minimaal tarief. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van voorgaande AH Trein Kortingsacties, zodat u een goede inschatting kan maken van de komende aanbieding.

 • Mei 2018
 • Januari 2018
 • November 2017
 • Oktober 2017
 • September 2017
 • Juni 2017
 • Februari 2017

Uit de bovenstaande gegevens blijkt dat u goedkope treinkaartjes van Albert Heijn kunt verwachten in maart en augustus.

Voorwaarden van de Albert Heijn (AH) NS actie

Uiteraard zijn er voorwaarden verbonden aan de treinkaartjes van Albert Heijn. Het is van belang om deze goed door te nemen, voordat u op de aankoop overgaat. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan.

Goedkope treinkaartjes in 2018

Altijd gebruik maken van goedkope treinkaartjes in 2018? Maak gebruik van onze communicatiemiddelen en bezoek regelmatig onze website voor de laatste kortingsacties!

Deel deze pagina met vrienden, collega's en familie.

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close