Etos trein actie

Heeft u weer trein dagkaarten nodig? Dan heeft Etos een geweldige aanbieding voor u, want het is vanaf 2 oktober 2017 mogelijk om een 2 goedkope treinkaartjes te bestellen voor slechts € 19,90! Hiermee kunt u samen voor € 9,95 per trein in de periode van 2 oktober t/m 10 december 2017 een dag onbeperkt reizen. De kaarten zijn elke dag van de week geldig vanaf 11:00 uur t/m 04:00 uur in de ochtend. De treinkaartjes van Etos zijn verkrijgbaar via de winkel bij u in de buurt en bestaan uit een Superdalticket + NS Meereiskaart.

Bereken goedkoopste treinkaartje

Vergelijk lopende aanbiedingen met reguliere tarieven en ontdek het goedkoopste reisproduct voor uw treinreis. Advies op maat!

Etos trein actie

Let op: voor deze actie geldt op=op en de kaarten zijn niet verkrijgbaar bij Etos stationswinkels.

Etos treinkaartjes in oktober 2017

Er samen een dagje op uit? Met de Etos treinkaartjes reist u met 2 personen voor slechts € 19,90 met treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. De kaarten dienen op één dag samen te worden gebruikt en zijn enkel in combinatie met elkaar geldig.

  • Verkoopperiode: vanaf 2 oktober 2017 (OP=OP)
  • Reisperiode: 2 oktober t/m 10 december 2017
  • Kosten: € 19,90 (€ 9,95 per dagkaart)
  • Geldigheid: NS Superdal dagkaart + een NS Meereiskaart geldig vanaf 11:00 uur (elke dag)

Etos dagkaart dient samen te worden gebruikt.

Superdalticket

OV Chipkaart

De Etos treinkaartjes zijn geladen op een wegwerp OV Chipkaart en kunnen direct na aankoop worden gebruikt zonder dat deze hoeft te worden verzilverd.

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close