NS Kruidvat dagkaart

Kruidvat

Vanaf 30 januari t/m 16 februari 2017 is het weer mogelijk om voor € 11,99 een Trein dagkaart bij Kruidvat te kopen. Met deze dagkaart is het mogelijk om één dag in het weekend onbeperkt te reizen met de trein in de periode van 04 februari t/m 12 april 2017. Wilt u er een bestellen? Ga dan snel naar een filiaal bij u in de buurt, want voor slechts € 11,99 p/s bestelt u 3x goedkope treinkaartjes bij Kruidvat.

Kruidvat treinkaartjes in februari 2017

De Kruidvat treinkaartjes zijn online of in de winkel verkrijgbaar. Tegen inlevering van 150 spaarpunten kunt u zelfs nog extra korting ontvangen op uw aankoop. De treinkaartjes van Kruidvat zijn ideaal te combineren met een uitstapje. Ga bijvoorbeeld in het weekend eens naar de dierentuin, een pretpark, familie of lekker uitwaaien op het strand. De Kruidvat treinkaartjes zijn één dag in het weekend geldig binnen de genoemde reisperiode in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

 • Kosten Kruidat treinkaartjes:
  • € 13,99 p/s bij aankoop van één Weekenddagkaart;
  • € 12,99 p/s bij aankoop van twee Weekenddagkaarten;
  • € 11,99 p/s bij aankoop van drie Weekenddagkaarten.
 • Verkoopperiode: 30 januari t/m 12 februari 2017;
 • Reisperiode: 04 februari t/m 16 april 2017.

Handig om te weten

 • Trein dagkaart van Kruidvat is enkel geldig op één zaterdag of zondag in de reisperiode;
 • Tegen inlevering van spaarpunten ontvangt u extra korting;
 • Geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia;
 • Wanneer u voor € 50,- of meer besteld in de webshop betaalt u geen verzendkosten;
 • Voor 20:00 uur besteld, is volgende dag in huis;
 • Verkrijgbaar bij de Webshop en Kruidvat vestigingen;
 • OP=OP.

Kruidvat dagkaart actie

Kruidvat dagkaart

Wij raden u aan z.s.m. een Kruidvat dagkaart te kopen, want de actie raakt vaak binnen enkele verkoopdagen uitverkocht. Wilt u in het vervolg op de hoogte worden gehouden? Like ons dan op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Zowel de binnenlandse als de buitenlandse treinkaartjes acties worden direct op onze website geplaatst. Voor de laatste NS Kruidvat actie kunt u altijd terecht op Goedkoop treinkaartje. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de treinkaartjes actie van de Kruidvat en andere aanbieders van trein acties.

Kruidvat treinkaartjes

Er even een dagje tussenuit? Koop goedkope treinkaartjes!

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen m.b.t. de trein dagkaart van Kruidvat.

Retourneren/Terugruilen/Geld terug

Het is niet mogelijk om de trein dagkaart van Kruidvat te retourneren (ook al staat dit foutief op de bestelpagina). In de voorwaarden van deze treinkaartjes actie staat dat omruilen of geld terug niet mogelijk is.

Wanneer zijn er weer treinkaartjes van Kruidvat verkrijgbaar?

T/m 09 oktober 2016 bestelt u treinkaartjes van Kruidvat online of bij een vestiging bij u in de buurt. Heeft u deze aanbieding gemist? Check dan hier de laatste aanbiedingen en hier het overzicht van kortingsacties in 2016.

Wat te doen als u de Weekenddagkaart van Kruidvat niet heeft ontvangen?

De Weekenddagkaarten van Kruidvat worden per briefpost toegestuurd. Wanneer u deze niet via de post of koerier heeft gekregen dient u de klantenservice van Kruidvat te benaderen, zodat zij kunnen uitzoeken waar het fout is gegaan of u meer informatie kunnen geven.

Kan u in- en uitchecken met een trein dagkaart van Kruidvat?

U bent zelfs verplicht om in- en uit te checken met de trein dagkaart van Kruidvat. Wanneer dit niet lukt, dient u een medewerker van de spoorwegen te vragen u te helpen.

Vanaf welke leeftijd is de Kruidvat dagkaart geldig?

De Kruidvat dagkaart is geldig voor kinderen vanaf 12 jaar. Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis met de trein en kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen gebruik maken van het goedkope vervoersbewijs; de Railrunner.

Vanaf hoe laat is de treinkaartjes actie van Kruidvat geldig?

De treinkaartjes actie van Kruidvat is vanaf de eerste trein op uw reisdag tot de laatste (uiterlijk 04:00 uur) geldig.

Tot wanneer en waar kan ik de goedkope treinkaartjes van Kruidvat kopen?

De goedkope treinkaartjes van Kruidvat kunt u t/m 17 februari 2017 bestellen via de webshop of een vestiging bij u in de buurt.


Terug naar: Trein acties

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+