NS Kruidvat dagkaart

Kruidvat

Tot 19 juni 2016 is het weer mogelijk om een Trein dagkaart bij Kruidvat te kopen. Met deze dagkaart is het mogelijk om één dag in het weekend onbeperkt te reizen met de trein in de periode van 11 juni t/m 25 september 2016. Wilt u er een bestellen? Ga dan snel naar een filiaal bij u in de buurt, want voor slechts € 13,99 zijn deze goedkope treinkaartjes verkrijgbaar!

Trein dagkaart actie van Kruidvat:

  • Kosten NS dagkaart: € 13,99;
  • Verkoopperiode: 07 juni t/m 19 juni 2016;
  • Reisperiode: 11 juni 2016 t/m 25 september2016.

Handig om te weten

  • Trein dagkaart van Kruidvat is enkel geldig op één zaterdag of zondag in de reisperiode;
  • Geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia;
  • Wanneer u voor € 50,- of meer besteld in de webshop betaalt u geen verzendkosten;
  • Verkrijgbaar bij de Webshop en Kruidvat vestigingen;
  • Op zaterdag 24 en zondag 25 september kan het extra druk zijn in de trein.

In het vervolg direct profiteren van de Kruidvat trein aanbieding? Wees er dan snel bij, Like ons op Facebook en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Op deze manier weet u zeker dat u van de Kruidvat dagkaart actie kunt profiteren en geniet van hoge kortingen. Een weekend dagkaart van de Kruidvat kopen? Dit kan bij de verschillende vestigingen en via de webshop.

Kruidvat dagkaart actie

Trein Kruidvat dagkaart actie kopen

Wij raden u aan z.s.m. een Kruidvat dagkaart te kopen, want de actie raakt vaak binnen enkele verkoopdagen uitverkocht. Wilt u in het vervolg op de hoogte worden gehouden? Like ons dan op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Zowel de binnenlandse als de buitenlandse treinkaartjes acties worden direct op onze website geplaatst. Voor de laatste NS Kruidvat actie kunt u altijd terecht op Goedkoop treinkaartje. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de treinkaartjes actie van de Kruidvat en andere aanbieders van trein acties.

Kruidvat weekend dagkaart

Er even een dagje tussenuit? Maak gebruik van deze kortingsactie en profiteer!

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen m.b.t. de trein dagkaart van Kruidvat.

Wanneer zijn er weer treinkaartjes van Kruidvat verkrijgbaar?

T/m 19 juni 2016 bestelt u treinkaartjes van Kruidvat online of bij een vestiging bij u in de buurt. Heeft u deze aanbieding gemist? Check dan hier de laatste aanbiedingen en hier het overzicht van kortingsacties in 2016.

Wat te doen als u de Weekenddagkaart van Kruidvat niet heeft ontvangen?

De Weekenddagkaarten van Kruidvat worden per briefpost toegestuurd. Wanneer u deze niet via de post of koerier heeft gekregen dient u de klantenservice van Kruidvat te benaderen, zodat zij kunnen uitzoeken waar het fout is gegaan of u meer informatie kunnen geven.

Kan u in- en uitchecken met een trein dagkaart van Kruidvat?

U bent zelfs verplicht om in- en uit te checken met de trein dagkaart van Kruidvat. Wanneer dit niet lukt, dient u een medewerker van de spoorwegen te vragen u te helpen.

Vanaf welke leeftijd is de Kruidvat dagkaart geldig?

De Kruidvat dagkaart is geldig voor kinderen vanaf 12 jaar. Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis met de trein en kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen gebruik maken van het goedkope vervoersbewijs; de Railrunner.

Vanaf hoe laat is de treinkaartjes actie van Kruidvat geldig?

De treinkaartjes actie van Kruidvat is vanaf de eerste trein op uw reisdag tot de laatste (uiterlijk 04:00 uur) geldig.

Tot wanneer en waar kan ik de goedkope treinkaartjes van Kruidvat kopen?

De goedkope treinkaartjes van Kruidvat kunt u t/m 19 juni 2016 bestellen via de webshop of een vestiging bij u in de buurt.

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+