Blokker Treinkaartjes

Blokker

Van maandag 11 december t/m 24 december 2017 koopt u weer 2 goedkope treinkaartjes bij Blokker voor € 29 (€ 14,50 per NS Dalvrij Dagkaart! Met de Dal Vrij Dagkaart van Blokker reist u doordeweeks in de daluren en in het weekend de hele dag. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur. In het weekend en feestdagen de hele dag. De trein aanbieding van Blokker is vaak razendsnel uitverkocht, dus wees er snel bij! De Blokker dagkaart actie is verkrijgbaar bij de vestiging in uw buurt en geldig voor 2 personen in de periode van 11 december t/m zondag 21 januari 2018. Kinderen van 4 tot 11 jaar reizen met een Railrunner van € 2,50 met u mee in de trein, dus profiteer van deze NS dagkaart actie!

Blokker Treinkaartjes in 2019

De Blokker treinkaartjes zijn uitstekend te combineren met een uitstapje naar de dierentuin of pretpark. U bespaart hiermee aanzienlijk op de reiskosten en hoeft enkel nog een entreebewijs te kopen, waarna uw uitstapje met de trein compleet is. De treinkaartjes van Blokker zijn alleen in de winkels te koop. Houdt er rekening mee dat deze vaak binnen enkele dagen uitverkocht raakt en OP=OP. De Blokker treinkaartjes actie wordt op een wegwerp OV Chipkaart geladen. Deze kunt u na aankoop direct gebruiken en hoeft niet online te worden geactiveerd.

Wat is de Blokker actie?

Hieronder vindt u een samenvatting van de Blokker dagkaart actie.

 • Prijs: € 14,50 (set van 2 NS Dalvrij dagkaarten voor € 29)
 • Verkoop: t/m 24 december 2017
 • Reisperiode: 11 december t/m zondag 21 januari 2018
 • Reisproduct: NS Dalvrij Dagkaart
 • Te koop bij: Blokker (winkels en webshop)
 • Geldigheid: Ma t/m vrij voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur. In het weekend de hele dag
 • Lees de algemene voorwaarden van de NS Blokker actie goed door voor u er één aanschaft

Goedkoop-treinkaartje.nl houdt u op de hoogte van de laatste acties!

Blokker treinkaartjes in 2018

Like ons en schrijf u in voor de nieuwsbrief en wij brengen de laatste NS Kortingacties naar u toe!

Waar koop ik Blokker Treinkaartjes?

De Blokker trein aanbieding is verkrijgbaar in winkels en niet online.

Hoe werkt de Blokker actie?

De treinkaartjes van Blokker zijn geladen op een wegwerp OV Chipkaart. Na aankoop kunt u hier direct mee in- en uitchecken (dit is verplicht) en na gebruik kunt u de kaartjes weer weggooien. Bewaar deze dagkaarten de hele dag, want deze dienen als geldig vervoersbewijs.

Waar geldig?

De treinkaartjes zijn geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Met toeslag geldig op binnenlandse trajecten van IC Direct treinen en treinen van ICE International.

Wanner weer Blokker Dalvrij dagkaarten?

Ongeveer 3 keer per jaar wordt de Blokker Dalvrij dagkaart aangeboden tegen een minimale prijs. Aan de hand van de onderstaande gegevens is te voorspellen wanneer een nieuwe Blokker dagkaart in de aanbieding zal zijn.

 • December 2017
 • April 2017
 • Januari 2017

Hieruit blijkt dat er 3 periodes zijn waarin u goedkope treinkaartjes bij Albert Heijn kunt verwachten, namelijk: januari, maart - april en juli - augustus - september.

Blokker treinkaartjes

Goedkope treinkaartjes in 2019

Altijd gebruik maken van goedkope treinkaartjes in 2019? Maak gebruik van onze communicatiemiddelen en bezoek regelmatig onze website voor de laatste kortingsacties!

Deel deze pagina met vrienden, collega's en familie.

Ennovative B.V.

 • KVK-nummer: 71287019
 • BTW-nummer: NL858652195B01

Adres (Geen bezoek)

 • Antillenweg 17
 • 1339 KD Almere

Contact per e-mail

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel deze pagina!

Close