InterCity Berlijn actie

De InterCity Berlijn is van alle gemakken voorzien en rijdt 6 keer per dag van Amsterdam Centraal naar Berlijn. De direct verbinding maakt een reistijd van slechts 6 uur en 20 minuten mogelijk, waardoor veel reizigers op dit traject voor de InterCity Berlijn treinen kiezen. Binnen Nederland zijn er 7 opstapplaatsen en in Duitsland nog eens 3.

De IC Berlijn is voorzien van comfortabele stoelen en een barrijtuig. Daarbij is het in sommige IC Berlijn treinen zelfs mogelijk om catering aan de zitplaats te krijgen. Verder zijn de zitplaatsen voorzien van een leeslampje, 2 stopcontacten en brede zitplaatsen.

Tijdens de InterCity Berlijn acties bespaart u enorm op de reiskosten!

Route van de ICBerlijn

Op de route van de InterCity Berlijn liggen 7 Nederlandse en 3 Duitse treinstations. Zo is het binnen Nederland mogelijk om op de onderstaande treinstations op te stappen.

  • Amsterdam
  • Hilversum
  • Amersfoort
  • Apeldoorn
  • Deventer
  • Almelo
  • Hengelo

In Duitsland kunt u op- en uitstappen in Osnabruck en Hannover.

Tarieven van de InterCity Berlijn

Er zijn eigenlijk 2 verschillende tickets te boeken voor de InterCity Berlijn. Zo kunt u een ticket voor het Europa Special tarief boeken vanaf € 39,-, maar deze kunt u niet combineren met InterCity Berlijn acties, Railplus of de Voordeelurenkaart. Daarbij kunt u een IC Berlijn treinticket voor het Europa Special tarief niet annuleren. Beide dingen kunnen overigens wel met een IC Berlijn ticket voor het normale tarief, maar deze beginnen bij € 116,-.

Wij raden onze bezoekers altijd aan om treintickets 3 maanden van tevoren te boeken, zodat je profiteert van optimale korting. Wilt u er bij de komende InterCity Berlijn acties als eerste bij zijn? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief of Like ons op Facebook, zodat we u op de hoogte kunnen brengen.

Bezoekers keken ook naar

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close