NS Weekenddagretour

Wilt u op een zaterdag of zondag goedkoop met de trein? Bestel dan een NS Weekenddagretour en reis op één dag heen en weer naar een bestemming naar keuze. T/m 31 januari bestelt u een goedkope NS Weekenddagretour, waarmee u t/m 28 januari 2018 op één zaterdag of zondag 1e klas kunt reizen voor slechts € 26. Na aankoop ontvangt u een NS e-ticket of mobiele ticket, waarmee u kunt in- en uitchecken en dient als geldig vervoersbewijs. Deze Weekenddagretour actie is onderdeel van de NS Treinpakkers uit januari 2018 en is te bestellen via de onderstaande link.

Met kinderen in de trein? Met een NS Railrunner reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar voor slechts € 2,50 met u mee op hetzelfde traject. Voor de gekozen begin en eindbestemming dient u de meest logische route te nemen. Met omreizen of een extra tussenstop riskeert u een boete.

NS Weekenddagretour

Weekenddagretour actie (Januari 2018)

Profiteren van korting op uw retourkaartje? Maak gebruik van de tijdelijke aanbieding en bestel voor slechts € 19 een 1e klas dagretour voor één zaterdag of zondag met als uiterste reisdatum 28 januari 2018.

  • Prijs (1e klas): € 28
  • Verkoop: t/m 31 januari 2018
  • Reisperiode: 28 februari 2018
  • Reisproduct: NS Weekenddagretour
  • Te koop bij: Spoordeelwinkel(winkels)
  • Geldigheid: Een zaterdag of zondag binnen de reisperiode.

Wat is een NS Weekenddagretour?

Met een NS Weekenddagretour reist u op één zaterdag of zondag op de gewenste reisdatum heen en weer naar een bestemming naar keuze. Een NS Weekenddagretour is vaak gebonden aan een traject en reisklasse. Hierbij dient de meest logische route te worden genomen, waarbij overstappen uiteraard is toegestaan. Een tussenstop of omreizen is niet toegestaan.

Ook geldig bij andere vervoerders?

De NS Weekenddagretour is ook geldig bij andere Nederlandse vervoerders als Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Met toeslag op binnenlandse trajecten in treinen van ICE International en de IC Direct. Geldig bij andere vervoerders mits anders is aangegeven.

Geen NS Weekenddagretour ontvangen?

Heeft u wel betaald, maar geen NS Weekenddagretour ontvangen? Controleer dan eerst uw ongewenste mail om er zeker van te zijn dat u niets heeft ontvangen. Daarna dient u te bepalen wie de aanbieder van de aanbieding is, waarna u contact op kunt nemen met de juiste klantenservice, zodat zij de tickets alsnog kunnen toesturen.

Bezoekers keken ook naar

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close