NS Weekenddagretour

Trein Dagretour

Wilt u op een zaterdag of zondag goedkoop met de trein? Bestel dan een NS Weekenddagretour en reis op één dag heen en weer naar een bestemming naar keuze. Ook in mei 2018 bestelt u een goedkope NS Weekenddagretour, waarmee u in de reisperiode t/m 30 juni 2018 op een zaterdag of zondag 2e klas kunt reizen voor slechts € 20 per persoon. Na aankoop ontvangt u een NS e-ticket of mobiele ticket, waarmee u kunt in- en uitchecken en dient als geldig vervoersbewijs. Deze Weekenddagretour actie is een lente aanbieding van NS.

Met kinderen in de trein? Met een NS Railrunner reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar voor slechts € 2,50 met u mee op hetzelfde traject. Voor de gekozen begin en eindbestemming dient u de meest logische route te nemen. Met omreizen of een extra tussenstop riskeert u een boete.

NS Weekenddagretour

Weekenddagretour actie (Mei 2018)

In mei 2018 bestelt u een Weekenddagretour aanbieding bij de Spoordeelwinkel. Voor € 20 ontvangt u een NS dagretour geldig op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Naast de dagretour ontvangt u een gratis lunch bij een vestiging van Smullers bestaande uit een patatje en drankje. Deze aanbieding is geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia met als uiterste reisdatum 30 juni 2018.

 • Prijs (2e klas): € 20 per persoon
 • Prijs (1e klas): € 25
 • Verkoop: t/m 31 mei 2018
 • Reisperiode: 01 mei t/m 30 juni 2018
 • Reisproduct: NS Dagretour (incl gratis patat en drankje bij Smullers)
 • Te koop bij: Spoordeelwinkel (online)
 • Geldigheid: Maandag t/m Vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend en op feestdagen de hele dag.

3x Weekenddagretour € 36

Bestel in mei 2018 de NS Seizoensretour en ontvangt voor € 36 (€ 12 p/s) drie NS Weekenddagretours geldig in 3 verschillende reisperiodes. U dient één weekenddagretour in elke periode te gebruiken. Meerdere in één periode gebruiken? Bestel de Seizoensretour aanbieding meermaals.

 • Prijs (2e klas): € 36 (€ 12 per stuk)
 • Prijs (1e klas): € 42 (€ 14 per stuk)
 • Verkoop: t/m 31 mei 2018
 • Reisperiode:
  1. Lente: 14 mei t/m 30 juni 2018
  2. Zomer: 1 juli t/m 31 augustus 2018
  3. Herfst: 1 september t/m 31 oktober 2018
 • Reisproduct: NS Weekenddagretour
 • Te koop bij: NS (online)
 • Geldigheid: Geldig op zaterdag/zondag in de gestelde reisperiodes. Tevens geldig op 2e pinksterdag.

Wat is een NS Weekenddagretour?

Met een NS Weekenddagretour reist u op één zaterdag of zondag op de gewenste reisdatum heen en weer naar een bestemming naar keuze. Een NS Weekenddagretour is vaak gebonden aan een traject en reisklasse. Hierbij dient de meest logische route te worden genomen, waarbij overstappen uiteraard is toegestaan. Een tussenstop of omreizen is niet toegestaan.

Ook geldig bij andere vervoerders?

De NS Weekenddagretour is ook geldig bij andere Nederlandse vervoerders als Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag op binnenlandse trajecten in treinen van ICE International en de IC Direct. Geldig bij andere vervoerders mits anders is aangegeven.

Geen NS Weekenddagretour ontvangen?

Heeft u wel betaald, maar geen NS Weekenddagretour ontvangen? Controleer dan eerst uw ongewenste mail om er zeker van te zijn dat u niets heeft ontvangen. Daarna dient u te bepalen wie de aanbieder van de aanbieding is, waarna u contact op kunt nemen met de juiste klantenservice, zodat zij de tickets alsnog kunnen toesturen.

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close