Thalys actie

De Thalys is één van de bekendste en snelste internationale treinen van het huidige moment. Een treinreis met de Thalys is sinds 13 December 2009 mogelijk en haalt op de top van het traject een snelheid van 300 kilometer per uur. De reistijd van de Thalys naar Parijs bedraagt 3 uur en 18 minuten en is daarmee één van de snelste vervoersmiddelen naar Parijs.

Goedkope treinkaartjes bij Thalys

In 2018 op wintersport met de trein? Treintickets voor de Ski Thalys zijn verkrijgbaar tegen scherpe tarieven in januari 2018. Wees er snel bij, want vroegboektickets raken vaak snel uitverkocht.


De Thalys houdt in samenwerking met NS International regelmatig Thalys acties waarmee u razend voordelig kunt reizen met de trein. Op onze website zullen wij elke thalys actie nauwlettend in de gaten houden en deze direct publiceren wanneer hij uitkomt. Tevens is het mogelijk om uzelf in te schrijven voor de nieuwsbrief en ons te volgen op Twitter, zodat u direct op de hoogte wordt gebracht van de laatste Thalys actie.

Voor de treinreis naar Parijs met de Thalys is het mogelijk om op verschillende stations binnen Nederland op te stappen. Zo kunt u bij de stations van Schiphol, Rotterdam Utrecht, Den Haag en Amsterdam opstappen. Normaliter is het mogelijk om een treinticket van de Thalys te bemachtigen voor een bedrag vanaf 35 euro. Let er hierbij wel op dat u meer kans maakt op een voordelig tarief, wanneer u 3 maanden van te voren boekt.

Trein naar Parijs

Traject van de Thalys

De Thalys stopt binnen Nederland op de vijf bovenstaande stations, waaronder Utrecht, Den haag, Amsterdam, Rotterdam en Schiphol. Vervolgens rijdt de Thalys door naar België waar de trein een stop maakt op het station van Brussel en Antwerpen, waarop de trein zijn reis vervolgd naar het eindstation. De Thalys brengt u met een reistijd van 3 uur en 19 minuten naar het Centrum van Parijs. Waarna u kunt overstappen op het uitgebreide metro-netwerk, taxi's of bussen.

Reis met een Thalys actie!

Vaak wordt een Thalys actie verstrekt in de vorm van een e-ticket. Deze zal moeten worden geactiveerd op het station zelf of op de website. Het kan zijn dat er bij sommige Thalys acties later nog om een toeslag wordt gevraagd, maar dit staat ten alle tijden aangegeven. De Thalys staat bekend om haar rijke comfort en haar klantvriendelijke service en dit merkt u meteen. Bestel direct uw ticket!

Sfeerimpressie van de Thalys

Op de onderstaande afbeeldingen is het interieur, service en comfort van de Thalys goed te zien.


Zitplaatsen in ThalysInformatiebord ThalysGratis Wifi in ThalysBeenruimteKoffieTreinstelToilet
Eten in ThalysRestaurant ThalysStopcontactLounge Comfort 2

Bezoekers keken ook naar

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close