NS dagkaart

Trein Dagkaart

Opzoek naar een NS dagkaart in december 2018? Tijdelijk zijn er drie aanbiedingen lopende. Een NS Dagkaart bij Albert Heijn, een Dal Dagkaart voor € 19 bij ActieVanDeDag en een goedkope NS dagretour bij de Spoordeelwinkel. Reis met korting in de trein met één van deze aanbiedingen. Kinderen reizen middels een Kids Vrij abonnement of Railrunner voordelig met u mee.

NS dagkaart in 2018

Samen maken we het Openbaar Vervoer betaalbaar

NS Dagkaart (December 2018)

Bekijk hieronder het overzicht van goedkope NS dagkaarten in december 2018 en profiteer!

NS Dal Dagkaart € 19

Bij ActieVanDeDag bestelt u tijdelijk een NS Dal Dagkaart, waarmee u één hele dag onbeperkt met de trein door Nederland kunt reizen voor een vast tarief. De Dalurenkaart is t/m 31 maart 2019 te gebruiken en verkrijgbaar voor € 19 via de onderstaande link.

 • Prijs (2e klas): € 19
 • Verkoop: Tijdelijk
 • Reisperiode: t/m 31 maart 2019
 • Reisproduct: NS Dagretour
 • Te koop bij: ActieVanDeDag (online)
 • Geldigheid: Maandag t/m Vrijdag vanaf 09:00 uur en op zaterdag en zondag de hele dag.

NS Dagretour € 19

Slechts een NS Dagretour nodig? Bestel dan voor € 19 een NS dagretour en ontvang tevens een gratis lunch bij Doppio Espresso. Verkrijgbaar t/m 28 februari en geldig t/m 31 maart 2019 via de onderstaande link.

 • Prijs (2e klas): € 19
 • Prijs (1e klas): € 24
 • Verkoop: t/m 28 februari 2019
 • Reisperiode: t/m 31 maart 2019
 • Reisproduct: NS Dagretour
 • Te koop bij: Spoordeelwinkel (online)
 • Geldigheid: Maandag t/m Vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Inclusief koffie of thee + Italiaanse lekkernij.

Wat is een NS dagkaart?

De NS dagkaart is het vervoersbewijs, waarmee binnen Nederland de hele dag onbeperkt per trein kan worden gereisd. Het tarief van de NS dagkaart is gelijk aan het maximum bedrag van een retourtje binnen Nederland. In Nederland kan dit oplopen tot een bedrag van maximaal € 50,60 (2e klas) en € 85 (1e klas). Dit is natuurlijk veel te hoog voor een simpele treinreis. Het Openbaar Vervoer zou immers toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Daarom vragen wij u om onze acties te delen via Sociale Media en e-mail om iedereen op de hoogte te brengen van de laatste aanbiedingen. Like ons op Facebook, meldt u aan voor de nieuwsbrief en bezoek onze website regelmatig!

NS dagkaart op OV Chipkaart

De NS dagkaart op de OV chipkaart is op het huidige moment nog niet mogelijk. Er zit nog geen restitutie of automatische begrenzing op de OV chipkaart. Misschien dat er in de toekomst wel  OV Chipkaarten zullen worden geproduceerd, waarop eenmalig een NS dagkaart staat of dat deze kan worden geladen als product.

Dagkaart op OV-chipkaart

Korting met OV Studentenpas

Door middel van het tonen van de OV studentenkaart kan er korting worden verkregen op de NS dagkaart. Er zal hierbij 40% korting worden afgetrokken van het bedrag. Dit zal neerkomen op een bedrag van € 30,48 in de tweede klas en € 51,84 in de eerste klas. Het is op het huidige moment overigens altijd mogelijk om met 40% te reizen d.m.v. een OV Studentenkaart. Met de OV Studentenkaart kunnen zelfs 3 extra passagiers meereizen met 40% korting.

NS dagkaart actie (December 2018)

Er zijn regelmatig NS dagkaart acties, waarmee reizigers een hele dag voordelig kunnen reizen. Hierdoor wordt het Openbaar Vervoer gestimuleerd en krijgen mensen de mogelijkheid om er even een dagje tussen uit te gaan. Voorbeelden van aanbiedingen rondom de dagkaart van de Nederlandse Spoorwegen zijn:

NS dagkaart

Deel deze pagina!

Close