NS Dagretour

Binnenkort een uitstapje, dagje shoppen of op bezoek bij vrienden/familie? Met een NS Dagretour is uw treinreis helemaal compleet! Vaak is de trein dagretour met korting verkrijgbaar via onze website. Voor € 21 is uw heen en terugreis geregeld en ontvangt u vaak nog een gratis lunch. Bekijk direct de aanbiedingen en ontdek of er een goedkope dagretour verkrijgbaar is.

Deze aanbieding bestelt u in februari 2018 bij de Spoordeelwinkel.

Trein Dagretour

NS Dagretour actie (februari 2018)

Een retourreis met korting kopen? Bestel deze NS dagretour actie! Tijdelijk bestelt u voor € 21 een NS dagretour + croissant/chocoladebroodje en warme drank bij Delifrance. Ook wanneer u geen gebruik maakt van de lunch bent u vaak voordeliger uit. De actietickets zijn op één dag geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in de reisperiode t/m 31 maart 2018. Naast treinen van NS is de dagretour actie ook te gebruiken in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

  • Prijs (2e klas): € 21
  • Prijs (1e klas): € 27
  • Verkoop: t/m 28 februari 2018
  • Reisperiode: 31 maart 2018
  • Reisproduct: NS Dagretour
  • Te koop bij: Spoordeelwinkel (online)
  • Geldigheid: Op maandag t/m vrijdag geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.

U hoeft de reisdatum niet direct vast te leggen, maar kunt deze ook op een later tijdstip registreren. De e-tickets worden toegestuurd, zodra u de reisdatum heeft vastgelegd.

Wat is een NS Dagretour?

Met een NS Dagretour of Trein Dagretour kunt u op één dag heen en weer met de trein op een vooraf bepaald traject. Bij NS dagretour acties mag u het begin- en eindstation vaak zelf bepalen, maar ook hierbij dient u het traject vooraf vast te leggen. Dit gebeurd vaak bij de activatie, waarna u e-tickets per e-mail ontvangt. Het e-ticket waarop de NS dagretour is geladen dient vervolgens te worden meegenomen op reis als geldig vervoersbewijs (NS Reisproduct).

Verschil tussen Dagretour en een Dagkaart

Het verschil tussen een trein dagretour en een NS dagkaart is de beperking die wordt gesteld aan een dagretour. Met een NS dagkaart mag u namelijk een hele dag onbeperkt reizen en dus gebruik maken van verschillende trajecten, terwijl een trein dagretour gebonden is aan een vooraf bepaald traject.

NS Dagretour

Heeft u vragen? Stel deze gerust via ons contactformulier!

Geen NS Dagretour ontvangen

Heeft u een NS Dagretour bestelt en deze niet ontvangen? Neem dan contact op met de aanbieder. In de meeste gevallen is dit de NS of de Spoordeelwinkel, maar ook zijn de trein dagretours regelmatig in de aanbieding bij winkels als Albert Heijn (AH), Blokker, Kruidvat, Hema, Etos, VakantieVeilingen en ActieVanDeDag.

Bezoekers keken ook naar

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close